Красотата на земята сме събрали във цветята !

• 55 670
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Gone with the wind
За топчетата тор -  1 и 2
Аз самата съм си поръчвала такъв тор от Англия. Много ми го препоръчаха за лилиумите и хибискусите (то не, че ми останаха хибита  Blush)
Виждала съм и в Баумакс такъв тор.

# 586
  • София

Да представя Китайката ми от "зеления' и период

Мариетке, да ти е жив и здрав юнака!!! И аз съм на вълна торти, но и не помислям за твоето съвършенство...А поръчката на шефа е Бен 10 естествено Mr. Green

# 587
  • Пловдив
То било тор значи... Embarassed аз като не ползвам /аквариумната вода ми върши същата работа/. Сега чакам две теменужки да разцъфтят по-хубаво и ще показвам.

# 588
  • София
Табакова, като спомена теменужки - не съм се похвлила. След 6 месечно чакане имам малки листенца по листчето ми от теменужка, което беше във вода Simple Smile))

# 589
Здравейте!
Благодаря ви за отговорите. Тръгнах за орхидеи, но не можах да си харесам такива с едри цветове. Навсякъде бяха с тези ситничките. Не им знам имената. За сметка на това се върнах с ето тази красавица  Grinning

Има ли нужда да я пресаждам сега? Или мога да я оставя в саксията, в която е купена?

# 590
Докато цъфти не бива да се пресажда.  Wink

# 591
Искам да ви покажа малко цветя от моята градина,но незнам как стават така в серия./да се виждат едно след друго/
Имах регистрация в bgsharing.com,ама май за го затрили и с него всичко,което бях качила там.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 09:14 от mireto

# 592
Здравейте момичета. Идвам само да поспамя малко.
Месечинка, да ти е живо и здраво съкровището. Децата са най красивите цветя.  Heart Eyes Hug
Мариета, честит рожден ден и на твоето детенце. С много закъснение но тук не мога да стигна до компютър. Все нещо излиза. Ние празнувахме 10 години от сватбата си на 25 ти. Simple Smile
Матце, посвършила съм ти работа. Има само едно нещо което не успях да открия. Ще проверя още на едно място и ако има ще взема.
Ст. Добри, много съжалявам че не можахме да се видим, но в петък сутринта бях много зле  и нямаше как да се обадя. Sad
Големи пътувания из тази България, не искам вече да обикалям на никъде.
И не на последно място моето дете си промени диоптрите почти с 1 -ца на двете очи.
Тук днес вали, цветя почти няма цъфнали. Има котки, кучета, зайци и пиленца. Всичко се омачква много добре от ръчичките на Вики всеки ден.  Laughing
Лек ден.  Hug

# 593
  • на североизток от Рая
  Привет!

Хриси, много приятен спам.  Hug
 Като знам, че си в България, имам чувството, че си в моя град. Ама то България да не е само Шумен.  Laughing Но това е защото много искам да те видя. И те чувствам като съседка. Laughing

При нас от вчера насам времето е ужасно. Такова, каквото най-мразя. Духа ужасно, а като завали, не можеш да носиш чадър. А това, че  е мрачно цял ден, допълнително ме депресира. Аз не обичам тъмнината, липсата на слънце и топлина. Как ще живея след няколко месеца, не знам. Пак ще ми трябва дълга адаптация. Confused

Ето, че  и аз поспамих доволно.  Mr. Green

Месечинка и Борето как са? Расте ли малкото цвете на темата?!  Heart Eyes Heart Eyes Целувки  и за двамата!

Мариетка, на работа ли си вече? Hug

Кучо, картофчето, което ми даде, расте и хубавее. Беше едно голямо и едно малко до него. А онзи ден докато поливах, видях че има и трето поникнало. Ей, много се зарадвах.  Party

Доби, най-много сега цъфти твоето мушкато. Има най-стандартния мушкатен цвят, но като е станало едно кичесто, листа няма, колкото цветове. Hug

Гледам си цветята и мисля за вас!   bouquet

# 594
Нели, два пъти минахме покрай Шумен. Единия почти бяхме решили да търсим Мадарския конник, но моя милост е забравила къде е ходила като дете и не минахме. Минавах и мърморех че не ти поисках телефона, ама и времето беше много малко. Снимах някакви забележителности отдалеч, но не знам какво е. Ще пусна снимки като се приберем живот и здраве да кажеш. Прилича на чиния и е много нависоко. Голямо обяснение.  ooooh!
Мислех и Мариета да притеснявам, но закъсняхме ужасно много . В Горна Оряховица бяхме около 6 вечерта, видяхме се за половин час с бабата и дядото на Вики и си тръгнахме.
Тук вчера само духаше, сега вали. В Германия при нас го дават цялата седмица между 8 и 12 градуса. Май ще тръгваме с кожуха наобратно. Joy

# 595
  • на североизток от Рая
Нели, два пъти минахме покрай Шумен. Единия почти бяхме решили да търсим Мадарския конник, но моя милост е забравила къде е ходила като дете и не минахме. Минавах и мърморех че не ти поисках телефона, ама и времето беше много малко. Снимах някакви забележителности отдалеч, но не знам какво е. Ще пусна снимки като се приберем живот и здраве да кажеш. Прилича на чиния и е много нависоко. Голямо обяснение.  ooooh!

Joy Какво си видяла, бе, Хриси? Разсмя ме!  Hug
 Сега ще има да мисля.  Thinking

Ох, как сме имали шанс да се видим. Ей такива изтървани моменти не ги обичам.  Confused

# 596
  • ГОре на черешата...
Ех, Хекси, никак не е било късно в 6 вечерта...нищо, живот и здраве - догодина...

Нели, в четвъртък съм на работа, свърши отпуската, а така и не успях да си почина...

# 597
  • на североизток от Рая
 Мариетка, лека учебна година ти желая.  Hug

Аз съм от 3-ти септември. Отпуската ми стигна и напълно ме задоволиMr. Green Ку мЪ рЪзбра.  Joy

# 598
  • ГОре на черешата...
 Wink

И мен щеше, ако не съвпадаше с почивния месец на Андриановата градина Outta Joint...

# 599
Искам да ви покажа малко цветя от моята градина,но незнам как стават така в серия./да се виждат едно след друго/
Имах регистрация в bgsharing.com,ама май за го затрили и с него всичко,което бях качила там.
Подновявам си питането.
Може и някой да ми каже как се показват снимки в серия,ще ги кача в друг сайт.
За пръв път ми цъфна и трилистника с два цвята,но  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт