Красотата на земята сме събрали във цветята !

• 56 064
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Благодаря за отговорите момичета! Отидох до Лидл, че ми е най-близо. Нямаше босилек, но имаше мента, за която четох, че върши работа. Прибирам се,  в стаята, под носа на мравките работи Райд- уж против мравки- те се разхождат на воля. Като махнах опадалите листа на ментата и ги слагам долу- е, не съм виждала мравка да бяга по-бързо! Сложих и листата и саксията. Махнах Райда  Simple Smile Обаче- какви са тия топчета в почвата? Нещо от почвата ли е, или яйца на нещо???

# 571
  • Бургас
Преди месец купих чувал от 60 литра почва за балконски цветя и имаше същите топчета.Забелязвала съм и при някой купени цветя има същите.Не знам какво е точно,но не са яйца.Предполагам тор някаква.

# 572
  • ГОре на черешата...
Почерпете се за нашето порастнало момче:

Cars 2 cake for Andrian

# 573
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
mari_eta , да ти е жив и здрав малчугана!  newsm59 Tada smile3535
И вие покрай него също!  bouquet Ако бях малко момченце със сигурност щях да искам точно такава торта. newsm03

# 574
  • Бургас
Честит рожденик! Да е жив и здрав,и много да ви радва.  bouquet
Тортата както винаги е уникална.

# 575
Здравейте!
Малко нахлувам във вашата тема, но не знам къде да попитам. Имате ли идея къде в София има орхидеи на прилични цени. Обожавам ги тези цветя, въпреки че нещо трудно ги гледам. Казаха ми, че лятото са относително по-евтини, отколкото зимата? И искам да си напълня къщата с тях, макар и малко скъпо да идва.
Благодаря ви!  Hug

# 576
  • на североизток от Рая
  Мариетка, сигурна съм, че днес си много щастлива! Сигурно като на лента преминаха спомени от раждането на Андриан.  Heart Eyes Поздравявам те, че си толкова грижовна и любвеобилна мама!

Желая на Андриан здраве! Да расте обичан и заобиколен с много приятелчета. party002 newsm59

А тортата има твоя почерк. Изпипана, с вложени любов и старание.

Бъдете щастливи всички край него!

Весел празник!   bouquet

# 577
  • на 90 км от морето
Да е жив и здрав малкия рожденник. Много да Ви радва, да е много любопитен и игрив. Много да слуша и да е много щастлив.   bigdance2  ura newsm59

# 578
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте!
Малко нахлувам във вашата тема, но не знам къде да попитам. Имате ли идея къде в София има орхидеи на прилични цени. Обожавам ги тези цветя, въпреки че нещо трудно ги гледам. Казаха ми, че лятото са относително по-евтини, отколкото зимата? И искам да си напълня къщата с тях, макар и малко скъпо да идва.
Благодаря ви!  Hug

последно в Кауфланд виждах по 12 лъва Wink понякога има и в Била, а има и прИмоции по 9  Hug

# 579
  • Пловдив
Мариета честит рожден ден на Андриан! Да ти е жив и здрав! И както винаги-страхотна торта!
denima благодаря за отговора, явно е нещо от пръстта. Аз разсадих днес ментата-имам 2 големи и две малки саксии, дано се захвана и потръгнат. Много приятно ухае, пък доколко ще помогне в битката с мравките- това е една друга тема.

# 580
  • Gone with the wind
Ети, честит ти рожденник!
Да е жив и здрав и много, много щастлив  Simple Smile
Тортата е невероятна  Heart Eyes

Таня, топчетата са тор, която е бавноразградима.

Имате ли идея къде в София има орхидеи на прилични цени.

В практикер имаше интересни фарлчета по 8-9лв. преди няколко дни. Зигопелатуми, камбрии и не помня още какво по 11-12 лв.
Май това са най-евтините орхидеи, на които съм попадала напоследък

# 581
  • София
Записвам се в темата и се връщам да прочета съветите на 1 страница.
Тази година моето мушкато не цъфна, забелязах, че и листата взеха да жълтеят... дали е преполивано, или когато отсътвам (това лято ми се случва често  и става доста сухо  newsm78).

# 582
  • DE
Мариетка пожелавам на малчо много здраве и щастливо детство!
Разреши ли ти да нарежеш тортата? Страхотна е! Оффф, искам и аз да съм малка hahaha

За топченцата в почвата при купешките саксии...
Мисля че са гранули с цел задържане на влагата, по магазините стоят понякога със седмици.

Професорке, и ти гледаш от високо Mr. Green
Много добре изглеждат цветенцата, въпреки жегите които ви мъчат това лято.
Мравките ги гоня с бакпулвер.

Bossa Nova , интересно защо не ти е цъфнало мушкатото newsm78
По принцип е благодарно цвете и цъфти доста обилно.
Да не е на сянка? Поразрови малко пръста и го полей с мая за хляб разтворена в 5-6 литра вода.

# 583
  • София
Благодаря   bouquet Ще пробвам с маята...
Преместих го , не е на директна слънчева светлина, ама е на перваз.(нашите тераси и прозорци са така-светли но без директно, силно слънце). Абе може да не му е година, иначе винаги добре се е представяло.

# 584
  • ГОре на черешата...
Ехееее, благодаря ви за страхотните пожелания, момичета, толкова много ме зарадвахте  bouquet Heart Eyes Hug Hug!

Маце, след като чинно си прибра количките, тортата вече не го интересуваше  Grinning /той по принцип много-много сладко не яде, за разлика от нас...та с две думи - едно парченце има сега само в хладилника.../

Общи условия

Активация на акаунт