Красотата на земята сме събрали във цветята !

• 56 072
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Малко снимки - Wink  

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 11:35 от nezito

# 556
  • на североизток от Рая
  Малко, така ли?  Crazy

Ех, някъде горещините не са се отразили на цветята.

Въздъх.  Tired

Моите хич ги няма вече. Само листа, поне са свежи.

Е, една китайка е цъфнала, ама едната това лято хич не  е цъфтяла.

Вече даже не обръщам такова внимание на цветята си. Само да са здрави, ще им се радвам другото лято. Това лято колкото, толкова.

# 557
  • DE
Ех, радвам се че ви харесва, благодаря ви!

Ку4о, сигурна съм че и при теб е пълно с багри.
При мен са малко в повече и накуп. Гледам из другите градини, плочки, някое и друго цветенце и саксийки. Прибират се от работа, сядат мирно на терасите и се кефят.
Аз кЪт луда, маркучи, води, скубане, чистене и все не смогвам. Ама пусти му мерак за цветно Mr. Green

Аз вода имам от кладенец, поливам с часове. Тукашната "почва" е пясък, ако не полея един ден, завяхва всичко. И като духне малко, хвърчат пясъци като в пустинята. Че и зарзават се мъча да отгледам У пясъка Embarassed

Нези, писала съм и друг път. Страхотна тераса...искам да съм небето над нея Hug

От мен пак няколко от вчера
Цинии

и Астри

# 558
Много красоти, много нещо! Моите цветя хич ги няма това лято. Тук-таме някое мушкато е изкарало мижав цвят и някоя петуния се е престрашила да цъфне. Такова нещо никога не е било. Добре че вие показвате та и аз да се радвам на цветлета.

# 559
  • ГОре на черешата...
Нези, разкош  bouquet!!!А Маце как поетично го е казала само "небето над нея"...и при теб виждам избеляването на листата на сакъзите, тази година при мен е много, но от това свръхполиване в горещините ooooh!...
Маце, от дете обожавам астрите Heart Eyes!

# 560
  • на североизток от Рая
  Ех, Маце! И аз сега идвам и какво да видя - отново цветно като дъга.  Hug

И аз като Мариетка много се впечатлих от думите ти към градинката на Нези "искам да съм небето над нея".

Астри и аз обичам. Много! Като бях дете в градината на баба имаше най-разнообразни видове. Имаше ги дори в лозето и тя не ни даваше да ги махаме. Беше някога...

Ние, цветарките, май сме много романтични.  Thinking Така ми се струва поне.

# 561
Благодаря ви,момичета! Hug Маце,по-хубав комплимент никой не ми е правил,благодаря ти! Hug
Поздравявам ви с малко колажчета от любимите ми калдъръмчета-толкова са много ,толкова са цветни ,многообразни,градинката ми грее с тях. Heart Eyes           

# 562
  • на североизток от Рая
  Нези, това беше цветното настроение на деня ми! Благодаря!  Hug

Любимите ми калдъръмчета.  Heart Eyes

# 563
 smile3501  Браво и на nezito -много интересни калдъръмчета-дипли не съм виждала и на
matze  цветята са върха,много интересни цветове имат астрите.
Да се похваля и аз с моите цветя,ето тук може да ги разгледате

http://pisenxeto.snimka.bg/flowers/cvetya-2012.682113.28203459  -тук има още снимки,че нещо се натоварва страницата  Heart Eyes

# 564
  • Пловдив
Каква красива страничка сте спретнали! Аз пък циниите много харесвам и ги свързвам с детството ми и двора на баба, обаче ние им викахме "Пиян турчин"  Laughing
Аз реших тъкмо да си взема босилек в саксия- гони мравките казват- то никъде няма. Преди гледах и в Кауфланд и в Баумакс- е няма. Момичета от Пловидв- дайте жокер от къде да си взема?

# 565
Последно в Лидъл имаше босилек, но в момента не знам дали ще се намери. Аз знам, че босилека гони комари, а за мравки не бях чувала. Ако е така и аз ще взема.

# 566
  • Стара Загора
Аз съм виждала в Била босилек.

# 567
Пикадили

# 568
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На Моите мравки Моят босилек изобщо не им прави впечатление!  hahaha Последно в Лидъл видях миналата седмица. Ако много сте я закъсали имам събрано малко семе от обикновен и от червен босилек, но тази година ръснах само в една саксийка от обикновения. Колкото да имам за кюфтетата  Wink  hahaha. Иначе в същата тази саксийка расте едно коренче, което е миналогодишно и успях да го опазя живо (ама хилаво  Confused) цялата зима  Grinning. Можех да си позволя няколко листенца пресен босилек на новогодишната трапеза   261uu.

Ето малко "панорамни" снимки   
И нещо шаренко - за настроение Grinning.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 20:19 от profesorkata_1

# 569
  • Бургас
Страхотни цветя сте показали.При мен положението е направо плачевно.До преди малко пръсках в двора с препарат срещу акари.Или ще уморя гадините или цветята накрая Sad
Балконските и те не са за хвалба ама горе долу след няколко жертви овладявам положението.
Босилек съм виждала засаден в саксия в Пикадили.Аз имам в една малка саксия от семена.Майка ми беше сяла и ми даде.Едва ли ще образува семена ,защото постоянно си късам.А може и аз да пробвам да си го гледам и зимата.
Дано ми живнат цветенцата и аз да покажа нещо в скоро време,че са изтормозени горките.Мъчат се да цъфтят милите ама тия гадини им изпиха живеца Cry

Общи условия

Активация на акаунт