Красотата на земята сме събрали във цветята !

• 56 074
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Gone with the wind
Не е тагетес ( на мъж ми баба му му казва турта Simple Smile ) Листата са други

Това ако не се лъжа е сорт лятна хризантема. Преди години гледах такива - невероятни са. Другия вариант е кореопсис. Но аз не съм чак толкова запозната, в смисъл детайлите в листата, тичинките и т.н не ми правят чак такова впечатление, че да мога да ги различавам  Embarassed

Плами, добре дошли у дома!
Да се гушкате и мачкате и Боби да се размине с колините

# 541
  • Варна
Благодаря ви отново Heart Eyes
Кетя и Ленка са по-скоро любопитни, но не им харесва, че са изолирани в хола и не им даваме да спят при нас Wink Иначе Кетя обожава да седи на прага на спалнята, докато се кърмим и да ме гледа Laughing
Само че докато съм била в болницата никой не ми е поливал цветята и в резултат вече нямам петунии, а чимширът ми без малко да изсъхне ooooh! За щастие ще се оправи, има само изсъхнали клончета.

# 542
  • DE
Здравейте!

Месечинке,честита ви радост!
На Борето пожелавам да е винаги здрав, усмихнат и щастлив.

Табакова, смелчак! Сигурна съм че никога повече няма да си навира любопитното носле в бодливковците Mr. Green

От мен пак същото...

И малка отсечка Mr. Green Плодовете на ей тези "цветя" ме радват сега.

# 543
  • ГОре на черешата...
Месечинке, много сладък тоз Борко, ах, ако ми падне ще го мляскам, ще го мляскам Heart Eyes...присетих се за моят преди 5 години...

Маце, да легна там, на синьо-беличкото дюшече и да не стана - красота Hug!

# 544
  • DE
Мариетке, тц, не може Mr. Green
Оная с черния перчем в ляво, си мисли че е поставен за нея, и не дава никой да си прилягва.
Аз съм само служба за почистване и изтръскване на дюшека hahaha

# 545
  • ГОре на черешата...
 Joy hahaha Joy

А ако я подкупя с пържолка Rolling Eyes? Телешка, домашна, без мазнини Whistling?

# 546
  • Пловдив
matze като за изложба са!
А малкият, да ти кажа, много добре знае къде боцка и къде не,разбра че цвета на кактуса не боде та все по-смело си вре муцунката в цветята. В тая връзка се сетих нещо- имам две орхидеи-само на листа вече /те добре че прецъфтяха, да започнат да изкарват листа, защото иначе просто си стояха без грам развитие и ме дразнеха само  Laughing/. Между двете саксии съм сложила една чинийка с вода, да има повече влага и малкия редовно мести едната саксия в празната чинийка. Явно детето  е решило, че двете цветя трябва да са едно да друго.

# 547
  • на североизток от Рая

Оная с черния перчем в ляво, си мисли че е поставен за нея, и не дава никой да си прилягва.
Аз съм само служба за почистване и изтръскване на дюшека hahaha

Маце, кефиш ме!  Hug

Какъв е този водопад от цветя? Не ги познах.  Thinking

Имаме много домашни домати. Не да не съм яла такива всеки ден по няколко пъти. Но твоите ме накараха да преглътна. Що си ги пуснала насреща нарязани? М?

# 548
  • DE
Мариетке, ти ела с мръвката, пък аз ще те уредя...имам още един за резерва Hug
Нели благодаря!
Ама аз нарочно така ги снимах, че ако ги покажа на "клон" доматките, никой няма да им се зарадва.
А цветенцата във висящите саксии съм ги показвала и друг път. Шарените са висящи немесии, а другото в синьо, му знам името само на пролет, като го купя Embarassed
Нали съм ви казвала-пишман градинарка hahaha

# 549
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ееееех, що не съм и аз толкоз пишман!  Laughing Онази с черния перчем не е ли склонна някой да си полегне до нея и да я чеше, да я чеше, да я чеше?  Wink Коткарка съм, ама в таз` градинка и на онуй  синьо-беличкото съм готова и до кучка да легна! Laughing

# 550
  • Gone with the wind
matze, страхотна както винаги!
Колкото и да се старая не може да ми се получи и на половина толкова добре, колкото на теб. Като добавим и климата -  съвсем. Тук дъжд не сме виждали от юни. В смисъл - на 3-4 пъти пропръска, но като бръкна в почвата след дъжда е влажно само половин-един см  Confused Въпреки поливането почвата се е изпонапукала зверски, просто няма как да наваксам с водата. За догодина евентуално ще мъдря някаква по-семпла поливна система, че ми е жал да давам парички за "глупости", предпочитам да ги инвестирам в китки  Mr. Green

# 551
  • Бургас
Моята поливна система за двора се казва "свекърва" Laughing ама и тя не може да свари в големите жеги.Иначе така сме се разбрали,аз садя а тя полива.От две години е пенсионерка и се е заела с тази задача.

# 552
Голям проблем с това поливане!  Whistling В тези горещини ,направо не смогвам,не знам каква ще ми е сметката за водата . ooooh!
Маце,страхотно красиво е при теб,както винаги! Heart Eyes
Кучо,моля те ,ако правиш поръчка за мушката,не ме забравяй! Praynig
Месечинка,страхотно име има младежа ,и моя син се казва Борислав! Wink
Ако ми остане после малко време ,ще кача някоя и друга снимка и аз. Peace

# 553
  • София
Моята поливна система за двора се казва "свекърва" Laughing
Ау, моята докато бяхме на море поливаше. На два пъти цедих мушкатата и 2 /две/ седмици нямаше нужда да ги поливам...та от тогава спряха и да цъфят Rolling Eyes

# 554
  • Бургас
Моята поливна система за двора се казва "свекърва" Laughing
Ау, моята докато бяхме на море поливаше. На два пъти цедих мушкатата и 2 /две/ седмици нямаше нужда да ги поливам...та от тогава спряха и да цъфят Rolling Eyes
Тя и моята прекалява,обаче на двора в саксии са повечето нейни цветя.Няколко пъти се наложи да вдигам една саксия и да повтарям,че не обича много вода,щото тя като тръгне с маркуча и кара наред.Иначе за двора отнема доста време а тя го има така,че за сега е решение.
Ценните ми цветя са по терасите и аз си се грижа за тях.

Общи условия

Активация на акаунт