Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

  • 103 317
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Мнения: 12 468
....................................... Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 00:11 от enze

# 631
  • Мнения: 1
Скъпа Ензе, защо влизаш в тази тема с толкова злобни подмятания. Аз рядко пиша, но редовно я следя и мога да ти кажа, че тук има много добри НЕПРОФЕСИОНАЛИСТКИ, които могат да те сложат тв малкия си джоб. Защото ти видях дракона, МНОГО ДОБРЕ го видях. И да сравниш на Свещичка нейния дракон с работа на 7 годишния ти син....... че той тогава трябва да е гений. И е много неприятно, когато някой като теб, влиза за малко, каже нещо неприятно, остави горчилка в хората и после си изчезне ни лук ял ни лук мирисал. Сигурно не си искала никого да обидиш, но заради такива като теб много други като Валерия, Бубето и да не изброявам, вече не пишат тук. А от тях - НЕПРОФЕСИОНАЛИСТКИТЕ човек наистина имаше какво да научи. Остана май само Ванчето, но и тя рядко влиза. И за да не ми е гол поста - ето ти една торта от истински непрофесионалист. Не стана хубава, знам си кусурите, но толкова си мога. Важното е, че приятелката за която беше, се разплака от радост и на мен това ми е достъчно.

# 632
  • София
  • Мнения: 1 078
Синът ти, enze, е страхотен художник, шапка му свалям. Дано успее много във всичките си начинания!
Ти, обаче, си явно много засегната от невнимание към шедьовра си и реши да си излееш злобичката, разбираме те много добре.  Hug Дишай, скъпа, светът не свършва за теб с нашето одобрение, нито за нас с твоето неодобрение и оценката ти, всичко добро и на теб!  Hug

П.П. Пробвай със захарно тесто да моделираш, преди да даваш оценки. Не с глина, не с пластилин, със захарно тесто, с което се правят тортите. Има голяма разлика, учителю.
П.П.П. Исках твоите напъни да видя, не на детето ти (той си е талант, вижда се), може и скулптурните.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 23:33 от sVeshti4ka

# 633
  • Мнения: 1 965
Има само един начин да се справим с навлека. Просто не и обръщайте внимание. Ще посъска ден, два, три,  ще види че няма място тук и ще се изнесе.  Няма нужда да и правите изложба и да и поднасяте на тепсия материал за размисъл изказване.
enze - Наистина, най-учтиво те моля да напуснеш темата, защото смятам най-учтиво да помоля модераторите да изтрият писанията ти тук. Темата е в раздел СВОБОДНО ВРЕМЕ И ИНТЕРЕСИ, така че самичка си направи изводите какви сме ние.

# 634
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
Тъй, от последните странички мога да заключа едно. В темата понаписвам чат пат от 2007 - скоро ще чукна 5 години и мога да заключа - има своеобразна цикличност тук и периодично се появява някой, който остава недоволен от списващите тук, от отношението и най-вече наранен и недооценен в труда си. Започва се едно подмятане на реплики кой е по-велик, кой е по-смотан и се започва едно дълго и продължително сбогуване с темата, с кокошчиците тук и така. Не е лошичко от друга страна да има такова разведряване, аз лично пуканки си направих даже  Popcorn

Доколкото зная професионалисти сладкари тук има един или двама - посочвам Албенка и Сиси75, ако има други да ме извинят. Професионалист има зъботехник един - на мен известен - Игличе  Heart Eyes Моля всички останали организирайте се към приключване с напъните за тортоправене  Naughty Само ми се губи едно в цялото нещо, кой от всички тук има претенции да прави нещо на професионално ниво.  Rolling Eyes

Савенко - дерзай, душа, имаш да достигаш значи висини, щом сега си на нивото на 7 годишен юнак, ама не мога да си представя къде по-нагоре от сегашното ти ниво  newsm78 Този дракон не съм го виждала, истински е, нали?

# 635
  • Мнения: 12 468
.............................. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 10:01 от enze

# 636
  • София
  • Мнения: 1 078
Марулке, то човек се учи докато е жив, само идиоти се мислят за велики!  Laughing
Дракона е стар, направих само фигурка за едно 4-годишно хлапе, което изрично предупреди, че трябва да е страшен, а не някакъв анимационен лигльо.  Laughing

# 637
  • Тракийка в Софийското равно поле....
  • Мнения: 439
Стана ми тъпо, че похвалих дракона ти Енце някога! Хубава рисунка беше! Но пък чак професионализъм........... Не разбрах аз - ти си дипломиран сладкар-декоратор или си работила като такъв в близките 5-10-15 години?  Кое направи мнението ти професионално.

Моделирай и покажи една фигурка!

Но да изпляскаш някакви тук грозни и злобни слова......... Айде сега!

Сори, Ванче, ама не мога да изостана от хор "Бодра кокошка"  Stop Laughing

# 638
  • Мнения: 634
Ензе ,наистина прекали с обиди и нападки и не разбирам ,защо newsm78
Това не е чест за един професионалист ,а и какво то тава че си такъв.Тук всички заслужават уважение .Имам честа да познавам повечето от тях и съм казвала не веднъж ,че докато съществуват толкова прекрасни хора ,светът ще продължи.Но за съжаление се появяват и хора като теб ,които обожават да обиждат и да ругаят е това е жалко .Съжалявам но наистина нямаш място тук сред нас.
Марулка ,поклон мила за фигурки и за декор на тортите .Майстор си и то голям newsm20

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 06:34 от Албена

# 639
  • Мнения: 148
Опааааааааа,пак изпуснах купона.Нямам думи просто.
Съжалявам че  не съм обърнала внимание и не съм забелязала тоя прословут дракон на ПРОФЕСИОНАЛИСТКАТА/или на сина и  newsm78 не разбрах точно/Но това ме навежда на мисълта че не е било нещо чак толкова велико щом не ме е впечатлило.
galmir ,тортичката е супер а и щом мацката е била доволна какво по вече ни трябва на нас не професионалистите.
Мина,благодаря ти мила за хубавите думи.
Меченце,за прасчо си знаеш.
Ани,страхотен е тоя дракон.

# 640
  • Мнения: 368
Enze, браво, че си професионалист, но определено се държиш НЕпрофесионално! Тук има хора, които правят чудеса от захар, не мога да разбера защо си толкова груб/а. И все пак - дай някой професионален факт, който да докаже, че говориш от тази си гледна точка. На прима виста мога да изредя поне 10 момичета, за които сладкарниците ще се избият да ги приберат под професионалното си крило. Покажи свои неща и не ги трий, моля те, за да можем да се насладим на професионалните ти творения. И не на последно място - поздрави сина си за уменията и се моли да не стане такова дребно злобно същество като майка си, за да може поне да бъде и уважаван. Защото поведението ти е на евтина злобарка, колкото и да си гениална!

И понеже любопитството ми ме накара да се върна назад в публикациите ти, ами къде се редиш сред професионалистите, като не знаеш откъде да си купиш хартиени формички за мъфин и задаваш въпроси за начинаещи   chef

# 641
  • София
  • Мнения: 2 129
Заради новините от вчера не съм успяла да следя темата начесто и съм пропуснала предмета на професионална гордост на enze  Cry
А тъй като и не съм особено клюколюбива, не мисля да издирвам сина й и неговите таланти (вярвам, че той е едно здраво, щастливо и талантливо дете).
Та, остана ми само да прочета написаното и да се доверя на преценката на хората, които отдавна познавам тук.
Все ме влече към събитията от вчера...мисля си, че все още има много хора, които по някаква причина не могат да извлекат удоволствие от простичките, текущи неща в живота, трупат неудовлетвореност и лошите чувства са неизбежни. Но чувството за самосъхранение не позволява на такива хора да изсипят злото върху собствената си глава (където е и реалната причина за всичко тяхно), та го разпиляват върху другите...Слава богу, обстоятелствата в живота далеч не на всички материализират тази злоба в смърт, някои просто взривяват за малко доброто настроение в някоя тема за любители на захарни декорации.
Хубав ден на всички и вярвам, че всяко нещо, направено с любов е красиво!

# 642
  • София
  • Мнения: 1 220
Аз съм от скоро в тази тема, съвсем случайно я открих и точно тук се запалих по това страхотно хоби. Тези прекрасни "непрофесионални" произведения на изкуството ме вдъхновиха. На толкова празненства съм била с професионални торти, закупени от сладкарници и нито една не ме впечатли и вдъхнови. На моята сватба тортата беше също по- поръчка с много рози и какво ли не, но честно да си призная не ме впечатли. Ако тогава знаех за това местенце на непрофесионалисти щях да си поръчам тортата от тук при някоя непрофесионалистка, която и 7г. хлапе може да сложи в джоба си с моделирането си....  Laughing

# 643
  • Мнения: 97
Напълно споделям мнението на Toche, тези "непрофесионални" торти са истинско вдъхновение. Аз като абсолютен новак в това красиво изкуство, всекидневно се наслаждавам на произведенията на "непрофесионалистите" и събирам идеи за следващ опит Simple Smile

# 644
  • София
  • Мнения: 1 622
Мишока-мерси за линка.Как да знам,че била Даша Laughing

Общи условия

Активация на акаунт