Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

• 103 355
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, Овелетето за покриване ли е само или става и за фигурки? Гледам, че се води бавносъхнещо!  newsm78

# 466
  • Бургас/Пз
Момичета, Овелетето за покриване ли е само или става и за фигурки? Гледам, че се води бавносъхнещо!  newsm78

Татит, иска доста тайлоза и тогава съхне, но все пак бавно! За големи фигури не е подходящо, за големи цветя пък изобщо. Но за покриване е добре. Ето тази торта цялата съм я правила с него , а дребните фигурки дори са без тайлоза, но е правена зимата. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=334767479913967&set=a … ype=3&theater

# 467
Tatitt,всичките ми фигурки са с Овалете,при по големи слагам малко тайлоза и става бетон.Цветята също са с Овалете.Доволна съм от това тесто.Може да погледнеш.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.377991685559546.95609.1 … 525186&type=1
Виждам ,че и ani_d ти е отговорила.Незнам но при мен съхне за един ден горе долу без тайлоза.Примерно направя си тялото днес и на другия ден е ок,като сложа главата тялото не се сплесква не че съм голям майстор де.

# 468
Здравейте, момичета Simple Smile
Идвам да покажа 2 тортички за РД на мъжа.

Тортата и мъфините
Тортата е ванилени пандишпанени блатове, муса на Танита и  вишнички.

Торта № 2 (правих я много набързо, за един следобяд, но нещо плановете за празненства се промениха 2-3 пъти)
Тортичката е с ванилени пандишпанени блатове, муса на Танита и къпини.

# 469
  • ВАРНА морето сините вълни
момичета имам голям проблем с фигурките -много се пукат -онзи ден направих мечо пух и компания вчера почти по всички имаше пукнатини -преправях ги наново -досега не съм имала чак такива проблеми и не знам какво да правя-тортата ще я вземат в сряда и не знам дали до тогава пак няма да се нацепят -някой има ли същия проблем

# 470
 Hug Благодаря ви! Ще се пробва!  Flutter Hug

Бетинка, с какво тесто работиш?!

# 471
тестото на Димитрана -но досега такова пукане никога не ми се е случвало-нямам фигурка която да няма нацепване

# 472
тестото на Димитрана -но досега такова пукане никога не ми се е случвало-нямам фигурка която да няма нацепване
Повечко да е дошла пудрата?!  newsm78

# 473
Бети аз имам същия проблем-всички фигурки имат цепнатини, даже Рапунцел се сцепи отпред и отзад по гръбначния стълб. И аз работя с Димитрана, досега не съм имала такъв проблем, хем и миналата година в жегите съм правила торти. Не мисля, че е от пудрата захар-все на Илчовски ползвам и не прекалявам с количеството. Явно не трябва да си правим фигурките много отрано. Cry
Ето ги злополучните цепнати физиономии-на вещицата и прилича, но на Рапунцел и принца....

# 474
Завърнах се Simple Smile бях уж на почивка за 3 дни, но беше ужасно топло ужасссссссссссс

отивам да ви чета назад, видях няколко красоти

една торта накрая за дипломираната ни заболекарка

и една за рожден ден

искам да помоля някой да ми пусне постъпков за влакче  Hug ако ще тормозя пепи и ванчето за влакчетата Simple Smile хихи  Praynig

# 475
Лукс -страхотни торти -розата е невероятно красива
Цолова -хубава е тортичката даже много отдалеч не си личат пукнатините и аз замаскирвах някои ги развалих -абе ще мине номера но вътрешно ме дразни че не мога да разбера каква е причината

аз също ползвам само на Илчовски -не мисля че е от пудрата -това тесто го правя вече със затворени очи и попринцип съм много доволна - днес развалих една от фигурките с най-много пукнатини и установих че вътре си е меко и неизсъхнало само отвън изглеждаше сухо -такова чудо не ми се беше случвало-а и фигурките са на два дни -а съм правила и 20 дена по рано и нищо не им е ставало-дали пък тези жеги нещо не им действа по различно вместо да ги суши  да ги държи в  някакво средно състояние

# 476
искам да помоля някой да ми пусне постъпков за влакче  Hug ако ще тормозя пепи и ванчето за влакчетата Simple Smile хихи  Praynig
  Rolling Eyes Няма какво да ме тормозиш. Това пък е елементарно и не ти трябват постъпкови снимки. Най-лесно е да си купиш 1 кутия сухи пасти и да ги използваш за основа на вагончетата. Плескаш ги с течен шоколад и увиваш парче тесто. Украсата оставям на въображенето ти. Ето ти ИДЕИ Колелата можеш да залепиш с каквото си поискаш. Ако решиш да ги повдигаш, боцни им по една клечка за зъби за да си по-спокойна. Сложи вагончетата върху нещо, така че да са във въздуха, налепи колелцата и остави 1-2 дни да съхнат. По-елементарни фигури от това, надали има.

# 477
  Rolling Eyes Няма какво да ме тормозиш. Това пък е елементарно и не ти трябват постъпкови снимки. Най-лесно е да си купиш 1 кутия сухи пасти и да ги използваш за основа на вагончетата. Плескаш ги с течен шоколад и увиваш парче тесто. Украсата оставям на въображенето ти. Ето ти ИДЕИ Колелата можеш да залепиш с каквото си поискаш. Ако решиш да ги повдигаш, боцни им по една клечка за зъби за да си по-спокойна. Сложи вагончетата върху нещо, така че да са във въздуха, налепи колелцата и остави 1-2 дни да съхнат. По-елементарни фигури от това, надали има.

Hug Heart Eyes

# 478
Днес влязох да благодаря на всички, които честитиха празника на малкия ми дивак, ама се отпеснах с влакчето на Лукс . Благодаря Ви!  bowuu
Тортата се чудя дали да я показвам, защото по-грозно нещо не бях правила през живота си. Ама, това си поиска говедото, това получи. Беше мнооого щастлив и за първи път разреши за го снимам с торта. По принцип не дава да насочиш апарат срещу него.
Това е логото на любимата му компютърна игра. Седя и ме гледа през цялото време. В момента в който вдигнах точилката да пренеса синия чаршаф и той ми кове въпроса: А, може ли да го набръчкаш като море и да го намажеш с онова синьото сладкото??? .........    Направо изсипах чаршафа отгоре, да се бръчка сам. Всъщност, те са 3 парчета синьо, което е снаждано за да ми е по-интересно.
НЯМА ОЩЕ, защото няма смисъл.

# 479
Влизам да аплодирам тортичките от последната страничка  newsm20
лукс, чудесна дипломантска торта  Peace
онли ю, харесаха ми и двете ти торти....много весели пчелички  Simple Smile
цолова, наистина трябва да се вгледаш отблизо, за да забележиш пукнатините...това от жегата ли се получава?  newsm78
Да се отчета и аз днес - торта с винен крем  Wink

Общи условия

Активация на акаунт