Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 8

• 118 010
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Цената беше за 15 броя и ми се върти нещо около 11 лева и някакви стотинки (около 50 май), ама не съм сигурна и може и да те лъжа. Peace
Благодаря. В Билла е 11.59 лв. Аз си взех от един магазин в Бургас, където всички продукти Персил бяха намалени на 7 лева. Имаше обаче само 3 кутии.
Дуо капсулите са произведени в Унгария. Слава богу, не миришат като стандартния  гел, а много приятно - в кутията има картонче, напоено с аромата на гела в капсулите.

# 691
И капсулите ли са били 7 лева? Shocked Това е направо супер! Сега, с риск да стана нахална, ще те помоля бързо да ги пробваш и да споделиш впечатленията си  Grinning Peace Hug

# 692
Да, всички продукти: прах, гел, таблети и новите капсули бяха намалени на 6.99 лв., но това е някаква местна верига. Ще се пробват в най-скоро време.

Marilyn Monroe, нали скоро си говорихме за новия гръцки Ариел за цветно? Е, конкуренцията не спи и вече в Гърция има и Диксан (прах и гел) за цветно. Simple Smile Сега чакам и Скип за цветно, ама Юниливър не са много бързи в реакциите.

# 693
Още не съм го пробвала тоя Ариел за цветно. ooooh! Иначе, според теб, между гръцкия Ариел и гръцкия Диксан кой е по-добър, знам че са един клас, но все единия трябва да е мааалко по-добър. Кварталния ни супермаркет е пълен с гръцки Ариел в малки зелени кутии за 5 пранета (това май е нова за гърците разфасовка) и мисля да си взема една, ей така за проба, за разнообразие. Ако пуснат Скип за цветно задължително ще го пробвам. Peace

# 694
О, боже! И аз купих такъв Ариел. Ето. Явно е масов внос у нас. Laughing

Относно кой е по-добър - Ариел или Диксан - не мога да преценя. Доволна съм и от Ариел, и от Диксан, но Ариел има много хубава, свежа миризма, която остава по дрехите и след изсъхване, докато Диксан е не мирише много добре и после дрехите нямат аромат. Може би Ариел.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 16:57 от Guess Who

# 695
моите впечатления ако трябва да сравнявам Ариел, Скип и Диксан, Диксана ми е на последно място. Пробвах фръцки и италиански, уж премиум клас, но пак не ми хареса. Не изпра както Скипа и както е забелязалаGuess Who  не остави аромат след изсъхване.

# 696
  • София
ОМО-то за бяло или за цветно го купувате?
За бяло.

О, боже! И аз купих такъв Ариел. Ето. Явно е масов внос у нас. Laughing
Този Ариел в магазинчетата за паралелен внос ли го има, или във веригите? Че нещо не успях да хвана нишката  Embarassed

# 697
Аз специално го купих от магазин за паралелен внос.

# 698
  • Варна
..............
Пробвах фръцки ..............

Joy Joy Hug

# 699
# 700
  • Варна
Изпрах с Тео бебе- зелен. Никакъв аромат след изпиране. Не съм фен на силните аромати, но ми се щеше да замирише на бебе. Добавих си омекотител и си изплакнах още веднъж.

# 701
Гес, а я кажи, в капсулите на Персил в кое отделение какво има? Добре ли ще се справят с бялото пране? Имат ли кислородни избелители?

# 702
Кислородни избелители със сигурност нямат.
Тук можеш да прочетеш повече подробности, но е на английски.

# 703
  • Добрич
Попаднах на това:
" За да почистите дрехите от петна, излейте кока-кола върху мръсните дрехи, добавете прах за пране и пуснете пералнята както обикновено. Колата помага да се изчистят петната."
Дали е вярно?

от тук

# 704
Защо да поливам с кола, при положение, че и само с прах ще се изперат дрехите. Laughing Пък ако смятам, че прахът няма да помогне, има и препарати против петна. Що за тъпотии са това?! Изобщо, цялта статия е newsm78 Thinking ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт