Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 414
  • 705
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Време е да изпреварим французите и в отговор на тяхната наредба за забрана на тютюнопушенето на плажа да въведем стриктна забрана за хранояденето по нашата плажна ивица. Всички с филиите лютеница, буците сирене, скари-мари и квот друго е там, марш горе на улицата. Прави.

Пък тия с висящите части хич да не се ослушват, за тях направо забрана за достъп.
Подсмрък,  Cry Cry Cry, а да дишаме на плажа може ли?
Ъмммм  Thinking а целулит имаш ли?

# 46
Не бе - целулитните и висящите не са хора. Crazy На сапун! smile3513
Мдааа. Слънцето е било доста силно тези дни...  Ударило е някои хора в слабото място...Whistling
Нищо не съм споменала за целулит и висящи...
Слънцето не е никак силно все още.

# 47
Слънцето е било доста силно тези дни...  Ударило е някои хора в слабото място...Whistling
Като те чета ми е трудно да повярвам.

# 48
Фу, не стига, че им висят циците, ами и плюскат  Crossing Arms

LUCKY14, досега къде си ходила на море?
На много места, но не искам да предизвиквам излишни нападки  Peace

и аз на много, и хората навсякъде по плажовете се хранят, пият, пушат, играят на карти, имат целулит и/или силикон и т.н. и т.н. Кои са тези толкова претенциозни чужденци, дето не са виждали нищо от гореизброеното? Преувеличаваш, според мен.

# 49
Само като прочетох описанието, тръпки ме побиха, пък и стари спомени ме сполетяха.

Но понеже гледам, че повечето писали в темата, нямат нищо против лошите обноски и малките гнусотийки, които все пак могат да развалят и настроението, и пейзажа, изводът, който си вадя, е да не се ходи по такива плажове- масови, пренаселени, гъз до гъз на пясъка, с разпънати дисаги и подобни.

# 50
Слънцето е било доста силно тези дни...  Ударило е някои хора в слабото място...Whistling
Като те чета ми е трудно да повярвам.
Както си прецениш.
Аз лично много уважавам форумното ти присъствие (не защото съм слънчасала),
обикновено си с обективно мнение но въпросите.

# 51
Кажи къде ходиш на плаж, че да не ти развалям гледката или поне да си навия циците на стегнато руло.

Тя си е казала жената!

Утре отивам на ролбата, ще видя там как е

Значи утре, всички много да внимават! Циците прибрани, целулита си оставете у дома и само някой да си е позволил и сладолед да близне. Дамата е чувствителна и веднага ще ви обвини в плюскане на плажа!

LUCKY14 , като ти дойдат чуждоземните гости, моля пак да предупредиш, че да знаят всички по една бална рокля да си уредят за деня! Цветя и рози да посипят по плажа... А ако решиш да ги водиш на юг, пиши ми ЛС, да подготвя тукашните плюскащи!

# 52
А със стрии може ли? Че имам няколко на задника. Нося си и вода, сокове, плодове и разни работи за гризане. За сметка на това пък не пуша. А, и да ти кажа точно от чужденците съм останала най-отвратена.

# 53
Само като прочетох описанието, тръпки ме побиха, пък и стари спомени ме сполетяха.

Но понеже гледам, че повечето писали в темата, нямат нищо против лошите обноски и малките гнусотийки, които все пак могат да развалят и настроението, и пейзажа, изводът, който си вадя, е да не се ходи по такива плажове- масови, пренаселени, гъз до гъз на пясъка, с разпънати дисаги и подобни.
Така е Алиса, имам си плажове на които няма да стъпя повече. За всеки ден Златни пясъци е далече.

# 54
Кажи къде ходиш на плаж, че да не ти развалям гледката или поне да си навия циците на стегнато руло.

Тя си е казала жената!

Утре отивам на ролбата, ще видя там как е

Значи утре, всички много да внимават! Циците прибрани, целулита си оставете у дома и само някой да си е позволил и сладолед да близне. Дамата е чувствителна и веднага ще ви обвини в плюскане на плажа!

LUCKY14 , като ти дойдат чуждоземните гости, моля пак да предупредиш, че да знаят всички по една бална рокля да си уредят за деня! Цветя и рози да посипят по плажа... А ако решиш да ги водиш на юг, пиши ми ЛС, да подготвя тукашните плюскащи!
Аз ли преувеличавам?

# 55
Ти започна!  Mr. Green

# 56
И в детската градина така ми казваха децата  Laughing

# 57
И там ли им се възмущаваше, че плюскат? Wink

# 58
И там ли им се възмущаваше, че плюскат? Wink
Не, там си миехме ръчичките и после сядахме на масата да се храним. Simple Smile

# 59
  • София
В Гърция най-редовно виждам гърци с масички и столчета на плажа и огромни чанти. Като наизвадят една камара кутии с манджа и си плюскат, плюскат сладко....Обаче с вилици, културна работа - не като нас на кърпите сандвичи да набиваме.

Общи условия

Активация на акаунт