Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 434
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
Възпитаните хора си прибират костилките.
Точно така, но по градските плажове се търкалят костилки, а има и кофи за боклук ,но ние в България не сме се научили къде да си хвърляме отпадъците, после имаме да учим и да ги разделяме, дaно до дойде и този ден...
Да, ама не сме се научили и като някои идеализирани нации да подпръцкваме пред хората и да се оригваме.

# 76

Точно така, но по градските плажове се търкалят костилки, а има и кофи за боклук ,но ние в България не сме се научили къде да си хвърляме отпадъците, после имаме да учим и да ги разделяме, дaно до дойде и този ден...

Ееее, като започнете с това "Ние в България!", "Ние българите" ...  ooooh!
Преди няколко години, в центъра на Париж, на Шанз-Елизе не намерих едно кошче за боклук. Всеки пушеше, ядеше и хвърляше по земята. Народът газеше в боклук...

# 77

аз съм българка и живея в българия. научила съм се да къде е редно да си хвърлям отпадъците и практикувам това умение всеки ден. такива обобщения... никога не съм ги разбирала!

# 78
Не казвам, че в Европа е идеално, и в центъра на Венеция е мръсно от туристите...
Но е вярно за нас българите, нека истината не ни обижда  Peace
scaramouche,
ти си капка в морето

# 79
не нося храна на плажа ако има достатъчно заведения, където да се храним.
Ако сме на някой див плаж, тогава се приготвяме като за пикник  Grinning

# 80
Утре ще ходя на плаж и ще започна да зяпам хората, да видя дали те зяпат другите вкл. мене. Мисля да опъна една баница и изпека агне да не ми е празна софрата на плажчето.
Малко си ми далече, иначе можех да дойда да ти направя едно видео
 Laughing
Тъкмо се чудех ония с домашното вино и сиренето що не си ги документирала филмово.

# 81
Но е вярно за нас българите, нека истината не ни обижда  Peace
Ако за теб това е истина, то за мен и моите познати българи не е! Ние знам къде да изхвърляме отпадъците си, знаем как да оставим чисто след себе си на плажа или в планината. Знаем как да уважаваме околните, като не навлизаме в личното им пространство и не ги зяпаме и обсъждаме. И да - българи сме, живеем в България и българските ни родители са ни възпитали така!
Това е истината за българите, които аз познавам.
Има и изключения, но такива изключения съм виждала и в други държави.

# 82
Утре ще ходя на плаж и ще започна да зяпам хората, да видя дали те зяпат другите вкл. мене. Мисля да опъна една баница и изпека агне да не ми е празна софрата на плажчето.
 Laughing
Тъкмо се чудех ония с домашното вино и сиренето що не си ги документирала филмово.
Не е удобно. Но ако бях направила едно клипче, можеше и да ме разберете.

# 83
  • Най-сетне у дома
 Laughing

Не знам за вас, обаче на мен вече ми е уморително да слушам дивотии в стил "Пази, Боже, сляпо да прогледа". Разбрахме те. Почувства се европейка, предполагам. Сега можем ли да сменим темата и да се донахраним?

В Брюксел пък няма парк, неминиран обилно от кучешки екскременти, въпреки табелите, настоятелно приканващи собствениците им да си ги прибират. Не ми е хрумнало да правя обобщения за белгийците и мултинационалната общност, живееща в града.

# 84
  • Варна
не нося храна на плажа ако има достатъчно заведения, където да се храним.
През това време някой трябва да гледа багажите, щото на плажа освен че се плюска, се и краде.
Тя не е една белА!  Joy

# 85
 Laughing
Аз пък щях да разбера някого ако ти докато правиш клипчето, прави клип на теб и пусне тема, озаглавена:"Това сме ние, българите", подобно на твоите обобщения.

# 86
Но е вярно за нас българите, нека истината не ни обижда  Peace
Ако за теб това е истина, то за мен и моите познати българи не е! Ние знам къде да изхвърляме отпадъците си, знаем как да оставим чисто след себе си на плажа или в планината. Знаем как да уважаваме околните, като не навлизаме в личното им пространство и не ги зяпаме и обсъждаме. И да - българи сме, живеем в България и българските ни родители са ни възпитали така!
Това е истината за българите, които аз познавам.
Има и изключения, но такива изключения съм виждала и в други държави.

Добре де, не се пали толкова, аз гледам през моите очи, а и когато съм навън слушам с моите уши познай какво мнение имат за нас( малко е далеч от твоето ).Това НЕ означава, че ти не си права за себе си Фактът, че ти си културен човек, според твоята оценка, не означава че българите са всички като теб  Peace

# 87
Зависи какво. Сега наистина си е селяния да извадиш доматите и сиренето и това го правят най- вече тези дето ходят на плаж или както му викат на "море" веднъж на 10 години. Но да носиш солети и кроасан за детето е нормално, защото като прегладнее няма да си тръгнеш веднага от плажа, а му даваш нещо да засити и си оставате да се забавлявате. Пък за капаните е удобно да пийнеш бира, а ние с компания си носим винаги и я пием веднага докато е студена. Може порция трицона в близкия капан или рапанчета Heart Eyes А за тая дето си мила прасковите на Южния Joy та аз не пускам детето си там, че е най гнусния и мръсен плаж на Варна Sick Sick Sick

Пък има и друга страна. Плажа може да е идеалното и съвършено място за пикник, ако е на залез и си само ти и още някой(я). Само двама, и запален огън, морето, вълните, залязващото Слънце и после Луната и Звездите. Приготвяш нещо предварително може да е Морско.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 21:15 от 2pac

# 88
  • Sunshine state
Без да чета назад,ще изкажа мнението си.Аз лично не консумирам НИЩО на плажа,понеже не обичам да плувам и да се пека на пълен стомах.Но не виждам нищо лошо да се яде на плажа.Какво като са извадили сирене и домашно вино?Хайвер ли да консумират хората?Това им е кеф,това ядат.Изобщо не ми пречат.Костилките също-те са си природен продукт и ще се разградят.Дразнят ме найлоновите пликчета,кенчетата и ПВЦ бутилките. Peace

# 89

Общи условия

Активация на акаунт