Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 870
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
  • Sunshine state
Ох,аз май съм от туристите,които не наливат пари в икономиката,понеже си носят храна и на плажа. Laughing Български турист,к'во да правиш.. Party

# 196
Ох,аз май съм от туристите,които не наливат пари в икономиката,понеже си носят храна и на плажа. Laughing Български турист,к'во да правиш.. Party
Пак правиш оборот на магазините в района.

# 197
Къде остана свободната зона. май я няма вече. Добре че се преместих от родния си плаж, въпреки, че Левски си ми е роден и го обичам. Но поне в Аспарухово свободната зона е голяма и не ни рекетират. Аз на 2-ра място едва намирам.

Аз ходя по-далече от Аспарухово, въпреки че и там от време на време ходя при приятели, които имат заведения. Не ми харесва морето там. То си е канал.
Да, едно време около буните нямаше никакви хора, въпреки че на мене ми бяха далече и почти не съм ходила там, но мъжът ми е от Левски и в неделя точно това коментираше. Как така и тогава и сега Варна е все към 300 000 човека, а тогава жива душа нямаше по тези плажове, сега караме по един час в едната посока само по алеята? Както и да е, добре че има диви плажове, макар и по-далеч.  Peace

п.п. Всички плажове, които са дадени на концесия почти нямат свободна зона. На общините не им се занимава с поддръжката, дават ги на някого, той естествено си гледа бизнеса. Ако си спомняш обаче, едно време плащахме билетчета за да отидем на плаж. Свободните плажове бяха само на Почивка, Галата и след нея. Срещу цената на билетчето чистеха всяка сутрин плажа, плащаха на спасителите и поддържаха съблекални с шкафчета и бани. Заради тъпите заведения развалиха всичко, но тогава пък ходехме само на Златните по заведения. Тук почти нямаше къде да се отиде лятото.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 23:42 от Анонимен

# 198
  • Бургас
Поздравления за Зелен дух!
Морските продукти се варят съвсем малко.Като бургазлийка и дъщеря на технолог по морските храни го потвърждавам.За пръв път срещам човек,който знае за това.На мен ми е трудно да убедя даже съграждани,че на рапаните,мидите и раците им трябва само кипване.
Браво,Духче! Grinning

# 199
Аз не мога да разбера какво е това чувство на собственост върху морето ooooh! Турист, или местен, какво значение има? Още малко и визи за морето ще поискате да вкарат, че да не ви пречат туристите на спокойствието hahaha

# 200

Тези теории ги разправяй като се прибереш от ваканция. Тук си знаем кои туристи са добри за икономиката и кои ни изправят косите и им траем безобразията по няколко месеца в годината.
И като си само във ваканция във Варна, коя икономика точно смяташ за "нашата"?
Ако искаш не ми отговаряй. Този разговор съм го водила много пъти. Както се казва, фестивалът Варненско лято започна.  Blush Упс, забравих че си от Варна, но не си наясно с терминологията.  hahaha
Аз съм си прибрана в къщи съм си hahaha  Нашата икономика е българската, като си изкарвам парите навън, а ги харча тук и аз наливам в нашата икономика. На ваканция бих отишла някъде другаде, но не и във Варна, тук се убива времето, че и ефтинджак  hahaha
Гларусната терминология никога не ми е била силна. Embarassed

# 201
  • Sunshine state
Пак правиш оборот на магазините в района.
Правилно. Peace
На мен до сега не ми се е случвало пясък да попадне върху храната ми,а не се храним на масичка дори.

# 202
  • out of space

ляля, на мен никога не ми се е случвало някой да ми досажда, независимо дали съм била сама или с приятелки.

Може би самите вие изглеждате като двойка...търсеща спокойствие  Wink
Едва ли  5-6 жени изглеждат като двойка Wink Може и да има плаж, на който ходят младежи и девойки, които търсят такива запознанства. Тук ивицата е около 20 км. , та плаж много. Няма по- голям кеф от това да отидеш на плаж, а хората да са на по 50 метра от теб.

Пошегувах се  Simple Smile
Обичам морето във всякакъв вид- дори в Турция (бляк!). Няма кой и как да ми попречи...освен ако не легне върху мене. Шезлонг или пясък, плувам много навътре, не мога да ям на жега. Със семейството ли ще съм или с приятел/ка- все така.
Другите не ме интересуват.

# 203
Аз не мога да разбера какво е това чувство на собственост върху морето ooooh! Турист, или местен, какво значение има? Още малко и визи за морето ще поискате да вкарат, че да не ви пречат туристите на спокойствието hahaha
А, де.
Варненци които работят в туризма си мислят, че морето е на баща им.

# 204
Къде остана свободната зона. май я няма вече. Добре че се преместих от родния си плаж, въпреки, че Левски си ми е роден и го обичам. Но поне в Аспарухово свободната зона е голяма и не ни рекетират. Аз на 2-ра място едва намирам.

Аз ходя по-далече от Аспарухово, въпреки че и там от време на време ходя при приятели, които имат заведения. Не ми харесва морето там. То си е канал.
Да, едно време около буните нямаше никакви хора, въпреки че на мене ми бяха далече и почти не съм ходила там, но мъжът ми е от Левски и в неделя точно това коментираше. Как така и тогава и сега Варна е все към 300 000 човека, а тогава жива душа нямаше по тези плажове, сега караме по един час в едната посока само по алеята? Както и да е, добре че има диви плажове, макар и по-далеч.  Peace

п.п. Всички плажове, които са дадени на концесия почти нямат свободна зона. На общините не им се занимава. Ако си спомняш обаче, едно време плащахме билетчета за да отидем на плаж. Свободните плажове бяха само на Почивка, Галата и след нея. Срещу цената на билетчето чистеха всяка сутрин плажа, плащаха на спасителите и поддържаха съблекални с шкафчета и бани. Заради тъпите заведения развалиха всичко, но тогава пък ходехме само на Златните по заведения. Тук почти нямаше къде да се отиде лятото.

Преди да се преместя писах на Господарите, и за Морската писах на БТВ, дори идваха заради мен и това http://www.vbox7.com/play:77377bd1  и пак нищо. Правих и петиции, защото за мен Морската е свещена, там е моето детство и между 2-ра и 3-та. Не е като за някой гост. Идва и заминава, а и за новите в града, не им пука. Наложи се да се изместя, но канал, ама не е канал като някой отходен, а е просто морски път, нали. Няма я вече Багра да цапа. Иначе обичам Черноморец. А на Галата има едно, дето до него се стига след 500 стълби и не ходят много там и е плаж за 2-ма. Но плажа в Аспарухово ми е до мен и ходя там. Има място. канала не ме притеснява, не е мръсен канал, както казах. Все едно малък Босфор.

# 205
А, де.

Друг път работим в туризма. А на тебе от сто километра ти личи, че нито ти, нито баща ти сте варненци. Ако не беше отворила толкова тъпа тема, нямаше да ми е изобщо работа да го казвам, ама си го просиш.

# 206
Аз пък се гордея, че баба ми си е построила къщата, върху къщата на майка си в квартал Левски, години преди да го има. И че блока в който съм роден, е върху нейната къща. Че пра- баба ми е родена там и нейната майка. Че обичам града си и Морето и морската. Само не цапайте и това е. Видя ли някой да хвърля нещо там и се изнервям.

# 207
А, де.

Друг път работим в туризма. А на тебе от сто километра ти личи, че нито ти, нито баща ти сте варненци. Ако не беше отворила толкова тъпа тема, нямаше да ми е изобщо работа да го казвам, ама си го просиш.
Не позна! Явно днеска не ти е ден
Пък и къде съм казала, че ти работиш/работила в туризма, честно все ми е тая...
Като ти е тъпа темата, кво ми киснеш в нея цяла вечер, кореняк варненката?

# 208
Иначе обичам Черноморец.

+1
Нашите имат вила там и по тези плажове съм израснала и аз и децата ми. Ама още няколко километра и ще издадем хубавите плажове.  Mr. Green

Прав си за всичко и браво за господарите, но той ББ в прав текст каза пред камерите на журналистите "Не ме занимавайте с глупости" в отговор на въпрос за продажбата на част от Морската градина на ТИМ, та какво очакваш? И на мене ми е болно, и аз имам много сантименти, но това е положението. За сега де.  Wink

# 209
Като ти е тъпа темата, кво ми киснеш в нея цяла вечер, кореняк варненката?

Да съм в нивата на баща ти, че да ми казваш къде да стоя, но не съм, така че трай там!

Общи условия

Активация на акаунт