Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 776
  • 705
  •   1
Отговори
# 450
Е, няма как да живее човек изцяло вглъбен в себе си, откъснат от околните. Нормално е да се забелязва, нормално е и да се коментира. Как се коментира е нещото, разкриващо коментатора толкова, колкото и обекта на дискусия, оттам и комедийният потенциал на теми като тази. Въобще не мисля, че всеки забелязващ и коментиращ е натоварен с де що има комплекси по тоя свят.

# 451
Да отместя малко темата Embarassed
А какво ще кажете за яденето в самолет или автобус, при положение, че пътуването е около два часа и половина? Мен например ме дразни и ще ви кажа защо. Компанията, с която летя е нискобюджетна. Съответно вътре е като в маршрутка, толкова са наблъскани седалките една в друга. Още щом излети самолетът и се започва великото ядене. То не са чипсове с лук, с чушка и все там миризливите видове, то не са супи от самолета, за алкохола не искам и да споменавам. Вътре се разнасят 1000 миризми на манджа, примесени с още толкова на различни парфюми и не на последно място пот Sick На човек и да не му прилошава по време на път, ще му се повдигне. Веднъж се оказах на средната седалка между две ромчета на по около 20 години. Момичето ядеше някакъв Бейк Ролс и от устата й падаше обратно в опаковката. Пакетът постоянно се размяташе между двамата през мен и ми се предлагаше поне 5 пъти да си взема Sick Имала съм случай и в салона яко да вони на чесън.
Случвало ми се е и в микробус да ми стане зле от миризма на храна, понеже беше претъпкан и парното беше пуснато на макс. Не говоря за дълъг път, ставаше дума за час и нещо.

# 452
  • Бургас
защото претъпканият градски плаж, където краката ти аха опират в нечия глава, за мен не е място за пикник. също вече казах - не разбирам мъкненето на храна, когато отиваш някъде за 2 часа. стоенето цял ден е друго. но не бих си правила мини пикник на претъпкан плаж. паленето на огън пък, е безкрайно неуместно. освен ако не е по време, когато плажът е сравнително пуст.

# 453
паленето на огън пък, е безкрайно неуместно. освен ако не е по време, когато плажът е сравнително пуст.

То даже е забранено.

# 454
Който отива на "претъпкан градски плаж, където краката ти аха опират в нечия глава", трябва да е с пълното съзнание, че трябва да очаква всичко там. Толкоз хора на куп.. е няма как някой на някой да не е крив. Или си го представяте всичкия тоя народ да яде, сяда, става и.. каквото там еднакво и заедно?  Laughing

На който му пречат другите - сам някъде и това е.

На пълни плажове в БГ никой не съм видяла да пали огън, моля ви се, айде сега...
Но на усамотени - да, и го намирам за повече от нормално, супер даже!

# 455
Паленето на огън е забранено, но малко, преносимо барбекю на безлюден плаж не застрашава никого и нищо (освен ядящите).
В самолет за кратки разстояния съм пила кафе и вода. Варна/Бургас-София последно предлагаха малка закуска - кафе, чай, вода и някакъв измислен кроасан. София-Берлин, Франкфурт-Билунд също съм пила течности. Кратки разстояния са.
Ако минавам през Москва, обаче, не може да не си взема шоколад от летището и да не го нагъвам в самолета. Отделно от това винаги има руснаци, с които си правим компания на бутилка уиски, ако полетът е по-дълъг.
В чуждестранните вътрешни/външни, по-дълги полети никога не отказвам храна... Любопитно ми е, интересни са ми вкусовете...  Mr. Green
И т.н.

# 456
И друго да питам: може ли все пак да се съблека по бански, понеже имам три ката сланини, целулит и стрий и да не се гътне някое майче все пак...  Моля ви, кажете ми, може ли?  Praynig

Може, с неопренов костюм:

Освен всичко друго, няма да се вижда, ако не си се обезкосмила брилянтно, защото, както знаем, след сланините, целулитът и онзи зловещ стрий, следващия най-голям враг на естетиката е Гадният Косъм   Crossing Arms

# 457
 Joy
Много е гот тук!

# 458
BirdsFlu, това е тъкмо за мен. ))) Само и една каска ще си взема, че да не ми гледат физиономията...)

# 459
  • Варна
BirdsFlu, това е тъкмо за мен. ))) Само и една каска ще си взема, че да не ми гледат физиономията...)

Гледай "Прометей" - единственото, заради което си струва да се види, е новият тренд в скафандрите - прекрасни са! Ще ни пазят и от ентеровирусите, бактериите във водата!

# 460

Гледай "Прометей" - единственото, заради което си струва да се види, е новият тренд в скафандрите - прекрасни са! Ще ни пазят и от ентеровирусите, бактериите във водата!

Ето това е точно за БГ плаж. )))))  Mr. Green Joy hahaha

# 461
Вие луди ли сте да ходите на претъпкани градски плажове? Ами там ще има и тичащи деца, и кротки деца, до които вашите тичащи изглеждат невъзпитани, и хубави мъже, заради които да съжалявате, че не си сложихте другия бански, и катове телеса да предизвикват естета у вас, който не е ходил по музеи и галерии да претръпне на шедьоврен целулит, и някоя заблудена манекенка може да се е объркала да си простре хавлията там, че за мъжете останалите да станат незабележими, ще мине някой да се разкрещи : царевицааааа!
А, а може да наизлязат и медузи да правят калабалък.

Хабите място по и така претъпкания плаж, ако го напускате по-невротизирани, отколкото сте дошли на него.  

# 462
  • София/Горна Оряховица
Междувременно си вземете и една минерална водичка на цена има-няма 5 лева от плажното капанче. Вземете си и касовата бележка, цопнете я под запотената бутилка и то така, че всички д разберат, че сте си я взели от заведението. Междувременно децата не трябва да крещят, да тичат, да пръскат пясък, да копаят дупки, да правят пясъчни замъци и т.н.

П.П. Сериозно, какъв е проблема с пръскащите пясък дечица? Нали и ние някога сме били дребчовци, които тичат по пясъка? Аз пък супер много се кефя на дечица, които минават покрай кърпата ми и евентуално ми пълнят книжката с пясък. Или ми събарят чашата с вода (затова и всъщност се отказах от чашите и пия от шише, по-малък е шанса за влизане на пясък  Laughing ). Абе въобще - кефя се на малки, пищящи, тичащи, хвърлящи пясък, облечени или не дечица. Дайте ми ги всичките  Hug .

# 463
  • Бургас

П.П. Сериозно, какъв е проблема с пръскащите пясък дечица? Нали и ние някога сме били дребчовци, които тичат по пясъка? Аз пък супер много се кефя на дечица, които минават покрай кърпата ми и евентуално ми пълнят книжката с пясък. Или ми събарят чашата с вода (затова и всъщност се отказах от чашите и пия от шише, по-малък е шанса за влизане на пясък  Laughing ). Абе въобще - кефя се на малки, пищящи, тичащи, хвърлящи пясък, облечени или не дечица. Дайте ми ги всичките  Hug .
когато нямах дете много се дразнех. сега само някой да посмее да ми каже нещо за моето  Rage
... че за мъжете останалите да станат незабележими
няма - веднага пращам детето нататък и после ще ходя да се извинявам.  Joy ако е много нахален и не поема - няколко пъти  Joy

# 464
  • Пловдив
На плажа не ядем нищо, само пием кафе и вода. Тъй като сме с малки деца, не стоим повече от 3 часа... преди плажа закусват, след плажа обядват... на плажа играят.
Останалите дори не забелязвам какво правят, защото гледам през цялото време децата си  Peace

bobz, големия ми син е много общителен и постоянно си намира хора като теб, запознава се, сяда им на хавлиите и им прави голям смях... аз ходя да го викам, а хората не го пускат...искат да си стои при тях. На 3-тия ден половината плаж го познават...голям образ е!

Общи условия

Активация на акаунт