Анална фисура 2

• 177 441
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 1 530
Ами доста са, които имаха ефект, но като че ли най-много ми подейства Фитороид на Абока и Хемороиди на Биохерба.

При мен мехлемът на биохерба не даде май никакъв ефект, а много надежди му възлагах. Фитороид не съм пробвала, но ми е в списъка.

# 1 531
Едно уточнение
Фисурите зарастват в повече от 90% след мазане с кремове, (но правилните) за два месеца
Ако оплакванията продължават повече от това време значи нещо не е наред и трябва да се замислите

# 1 532
  • София
За дилтиазем крем за фисури - аз си взех от аптека нота бене в Младост 4, там го правят, до колкото разбрах. Много съм доволна, но сякаш още малко трябва, за да се оправи напълно. Имате ли представа колко време мога да го използвам и кога да направя примерно почивка от него?

Здравейте.
Този крем  задължително с рецепта от лекар ли се взима, защото не ми се размотава по кабинети.

# 1 533
Благодаря! Аз използвах крем дилтиазем месец и малко и наистина действаше, но ми свърши и се чудех дали да продължа. Сега имам остатъчно все едно щипане, боцкане и лек сърбеж ( особено като се напрегна психически), но нищо общо с преди. Регулирах и изхождането с по-течни храни и всяка вечер хуск фибри с кисело мляко ии вода през целият ден, много вода. Дали да не направя още един месец дилтиазема?

Едно уточнение
Фисурите зарастват в повече от 90% след мазане с кремове, (но правилните) за два месеца
Ако оплакванията продължават повече от това време значи нещо не е наред и трябва да се замислите

# 1 534
Ти си решаваш
Аз държа да контролирам зарастването с периодични првгледи

# 1 535
Здравейте, може ли препоръка за лекар в София? Мой близък има този проблем, но не успявам да го накарам да отиде на лекар и затова проучвам. Благодаря предварително.

# 1 536
Ако някой има рецепта за дилтиаземов крем може ли да сподели или да ми изпрати на лични. Нямам възможност да ходя при лекар

# 1 537
Здравейте, от около година и половина имам проблем с анална фисура. Опитах лечение при русенски лекари с мехлеми и свещички и ходих на 2 прегледа при Матев в Стара Загора. Той ми повтори и двата пъти, че нищо ми няма и съм за друг лекар, но не и за него. Така след четене и проучване, посетих Софиямед. Там ми направиха аноскопия и ендоанален ултразвук, където се видя малката раничка. Доктор Бисер Петров опита да избегне операцията и ми изписа свещички Каннефф (20 бройки струваха около 180лв и съдържат Канабидол) за 20 дни, но нямаше ефект от тях. Така, по съвет на доктора се подложих на операция при него, но за съжаление и тя няма ефект. Минаха 3 месеца и половина оттогава, аз продължавам да си изпитвам болка. Нямам кървене, никога не съм имал, редувам приятни с дискомфортни дни и категорично не мога да се товаря физически. Усещам ту болка, ту боцкане, ту понякога сърбеж. 3 седмици след операцията инцидентно ми се наложи да вдигна нещо тежко и се чудя дали тогава не си прецаках възстановяването. В момента отново си купих свещички Каннефф на моя отговорност, но няма никакъв ефект при 10-тина поставени.
Чудя се какво да предприема, тъй като съм в задънена улица.

# 1 538
Здравейте, пробвайте с Хеморел. И аз бях скептична, защото бях пробвала много други, но точно хеморела ми помогна. Успех

# 1 539
Росен, имайте предвид, че има и хора като мен примерно, които много трудно и тежко се възстановяват от операцията. 3 месеца може да не са стигнали, за да е вече всичко наред. Много внимавайте, не вдигайте тежко, не се запичайте. Това ми е съвета. И оттука нататъка винаги с внимание, защото един запек и си пак на точка първа. Аз вече два пъти си го причиних от операцията насам това.

# 1 540
Колко време вибеше нужно да се възстановите. Какви лекарства ползвайте
.

# 1 541
Хеморел на мен хич не ми помогна, по добре мехлема за хемороиди на Биохерба. Той е и за фисури.

# 1 542
Хеморел на мен хич не ми помогна, по добре мехлема за хемороиди на Биохерба. Той е и за фисури.
И на мен! Предпочитам кремът за хемороиди на Абока.

# 1 543
  • София
Нямам рецепта за  крем дилтиазем, правят ли го някъде в София  без нея ?

# 1 544
Нямам рецепта за крем дилтиазем, правят ли го някъде в София без нея?
И личния лекар може да ви напише рецепта..
Иначе може да опитате в аптеки Орфей - също приготвят.

Общи условия

Активация на акаунт