Анална фисура 2

• 175 170
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 1 290
Между другото като ме опериха 2008 още 2014 получих нова фисура. Но 5 години я търпях и мажех!

# 1 291
Между другото като ме опериха 2008 още 2014 получих нова фисура. Но 5 години я търпях и мажех!
А от запек ли се получи или просто се отвори?

# 1 292
А от запек ли се получи или просто се отвори?
От запек, на друго място, първата беше зашита няма начин да се отвори!

# 1 293
Шие ли се с този метод?Аз четох,че самият метод е с вкарване на балон или нещо такова .
5 години,ако изкарам ще е щастие за мен

# 1 294
Шие ли се с този метод?Аз четох,че самият метод е с вкарване на балон или нещо такова .
5 години,ако изкарам ще е щастие за мен
Сега не зная как ги правят. Едно време шиеха фисурата...

# 1 295
Ще разбера скоро и ще пиша😊

# 1 296
Здравейте,днес бях на контролен преглед за фисурата след двуседмично мазане с крем с дилтиазем.Доктора каза,че вървя към операция,иска да мажа още две седмици и тогава ще решава.Относно операцията попитах и доктора каза,че ще приложи анална дилатация(по щадящата и ако в бъдеще фисурата отново се появи,тогава прилагал сфинктеротомия)
Има ли някой с такава дилатация да сподели дали е получил рецитидив?
Може ли да кажете при кой доктор ходите. Ходих в 2 рекламирани клиники и не съм доволна. Мажа се с крема вече 20 дни, имам някакво подобрение, но незначително. Крема аз си го купих, докторите никакво адекватно лечение не ми назначаха.
Търся препоръки за доктор в София.
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 21:06 от Сарита

# 1 297
Здравейте,днес бях на контролен преглед за фисурата след двуседмично мазане с крем с дилтиазем.Доктора каза,че вървя към операция,иска да мажа още две седмици и тогава ще решава.Относно операцията попитах и доктора каза,че ще приложи анална дилатация(по щадящата и ако в бъдеще фисурата отново се появи,тогава прилагал сфинктеротомия)
Може ли да кажете при кой доктор ходите. Ходих в 2 рекламирани клиники и не съм доволна. Мажа се с крема вече 20 дни, имам някакво подобрение, но незначително. Крема аз си го купих, докторите никакво адекватно лечение не ми назначаха.
Благодаря предварително!
В Пловдив д-р Тодоров

# 1 298
Благодаря предварително!
В Пловдив д-р Тодоров
Може ли някакъв контакт: адрес, телефон..

# 1 299
Сарита,адреса е ул.Кавала 20 МЦ Фама Медикал

# 1 300
Сарита,адреса е ул.Кавала 20 МЦ Фама Медикал
Бях чела преди Матев за този хирург. Считам, че наистина е добър. Довери му се. Всичко минава толкова леко, направо ще си учудена.
Сарита, ето линк към клиниката с информация как се случват нещата!
https://proctology-bg.com/analna-fisura

# 1 301
Мими,доверила съм му се напълно!Цяла година ходя при него и човека ме лекува и хич не бързаше да оперира.Сега също не искаше да избързва ,пак ми даде две седмици срок да видим.

# 1 302
Мими,доверила съм му се напълно!Цяла година ходя при него и човека ме лекува и хич не бързаше да оперира.Сега също не искаше да избързва ,пак ми даде две седмици срок да видим.
Да, добри са отзивите, дори и да се стигне до операция всичко ще е наред!

# 1 303
# 1 304
А докторът само с крема ли те лекуване или и с други средства? Прави ли някаква диета?

Общи условия

Активация на акаунт