Волейболните ни национали (тема 13) - За хорската любов и още нещо

• 27 285
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Нямах време и една буква да прочета от темата, ама като се върна. Симпли, писах ти мейл, не на лични, погледни го. Също ми пиши, ако има нещо на мейла, не НА ЛИЧНИ.
Хора, мисля, че трябва обединение и то здраво, моля ви, моля ви, моля ви. Аз се извинявам на всички, които са обидени на темата . Сигурна съм, че всички искаме доброто, защото най малкото не сме лично заинтересовани. Като една от най възрастните ви моля, трябва обединение, трябва в тези дни, а не после. Успешен ден на нашата кауза и на всички ви.

# 121
Не ми дава да редактирам Не сме лично заинтересовани означава, че не си изкарваме хляба с това. И не означава, че не сме лично засегнати от проблема.

# 122
  • UK
добре бе какви са тия хора дето се гордеят с това,че тренират на студено и обикалят страната без пари  Rolling Eyesне им ли се иска да си прекарат старините малко по-комфортно и примерно да тренират на топло и да взимат някакви пари законно  Twisted Evil

# 123
Дедоо Дедоо май твоя план ще излезне прав Rolling Eyes

# 124
  • UK
с коментара си за феновете Данчо си изпроси да си тръгне от федерацията със счупени крака,според мен и главата ще му счупят

# 125
maimunka, какъв коментар е направил? Не мога да гледам...

# 126
лазарOFF заяви: Не ми пука за феновете, които се събрат по площадките

# 127
Той май си проси боя.

# 128
  • UK
според  мен ще го приключат като едното нищо,много е нагъл

# 129
Така. Нормално, очаквано. Ако някой е мислил, че ще приключиме бързо и лесно, е бил наивен, лично  мнение.

Нататък: Събота, пред Федерацията на бул. Васил левски 75 в 12:00 на обяд, разпостранявайте, трябва ни тълпа!!!!

Camomilla, отивам да видя сега.

# 130
Ново 20 - Мартин Стоев не е треньор на националния отбор ...
Освен да се самопредложа  newsm78

# 131
лазарOFF заяви: Не ми пука за феновете, които се събрат по площадките

и аз не искам да се отделят пари от данъците ми за федерация управлявана от него...

как е възможно такова отношение? Недоумявам и ми се струва, че да се вкопчиш по този начин във властта, започва да граничи с лудостта...

А някой запознат ли е законово - как се финансира тази федерация? Принцип? Закони?

Не би било възможно да няма начин да се спре финансирането И от държавата. Все пак, това са нашите пари..

# 132
Дебилите от федерацията продължават неадеквацията - Стоев ще е треньор, не няма да е  Crazy
ЛазарOFF май се мисли за аятолаха на Иран  #Crazy  smile3537 perko ku-ku Ако не беше тъжно, щеше да е голем смех  Rolling Eyes

Реален бойкот на световната лига предлагат някои като следваща крачка ... аз съм и без това в провинцията  Rolling Eyes, колко от софиянците обаче ще устоят на изкушението и няма да влязат в залата  newsm78

# 133
Никаква зала. Който може да идва на протеста в събота. А данчо той е с деменция според мен вече!

# 134
Знаете  ли кой ще бъде гост на Винетка от Горещо в събота Mr. Green
Любчо Толупчо

Общи условия

Активация на акаунт