Волейболните ни национали (тема 13) - За хорската любов и още нещо

• 27 284
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там...
Гледайте БТВ сега - Радо гостува.  Peace

# 106
Пресконференцията е днес от 10:00 доколкото знам, нали така?

# 107
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2734691  Mr. Green

само да не стане така, че той да си тръгне пък всички останали да останат.. мисля, че трябва да се работи в посока свалянето на целия УС... инак е замазване на недоволството и само ще си го преместят в другия крачол...  Laughing

# 108
http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/zashcho-se-stigna-do-skandal … eibola.html#video ето който не е гледал!
Иначе добро утро. Моля не спорете Аз няма да кажа нищо. Каузата ни е ясно!Всеки има глава на раменете.
Камомила лек полет. Фреш и останалите-  Hug

# 109
Дедо, с вас сме в Пловдив!!!!  Hug

Тинки, за какво да спорим, като нещата са казани преди месец вече. То колко пъти да ги кажем! даже в първия пост на темата е написано за какво се борим, ама нейсе. Аз се уморих да съм латерна.

Пускам Канал 3 сега и стискам палци Диков и нашите негодници да имат шанс на Общото събрание! Мечка страх, нас не страх!  Mr. Green

# 110
Права си. Добре че ми каза за Канал 3, че аз се чудх още...кое къде. Пускам и аз!айде успех!!! Praynig

# 111
# 112
... Гледайки събитията отстрани, без да съм запознат с кухнята на българският волейбол ...

А, смешко  пак се появи и започна да говори с "факти"...

Цитат
...Зарекох се да не пиша тук, няма и да пиша повече, в друг един форум се дърлим на тази тема вече цяла седмица та ми стига и без това нямах никакво намерение да ви развалям монопола на темата.

Крайно време е да спреш, да, не знам колко пъти ти се повтори, но ти НЕ та не... newsm78

Totally agree with Симпли  newsm74

# 113
За съжаление не допуснаха журналистите...но  както Сашо каза имало някакъв от Сев ли от къде ли който идвал да даде рамо на Данчо Stop
Дедо дайте едно рамо и от мен на родна земя Wink

# 114
За съжаление не допуснаха журналистите...но  както Сашо каза имало някакъв от Сев ли от къде ли който идвал да даде рамо на Данчо Stop

Ще видим.

# 115
Ще се светнат някой хора ,че "май" става дума и за пари: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4888691  Wink

Мартин Стоев е новият-стар треньор на националния отбор. Това е първата информация от Правец.

Подробности  по-късно.

# 116
И ся кво  Confused Айде още малко, де  Confused

# 117
Фрешче няма друго. Матей каза че с Матрин никога няма да работи, а Владо продажника се съгласил.Не четеш ли ФБ?Ако можеш и канал 3 гледай сега

# 118
  • UK
редактирам се,явно не е приел още  Peace

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 14:30 от maimunka

# 119
Май е приел Sad
Кой е с нас на протеста в събота,12 часа?

Общи условия

Активация на акаунт