Волейболните ни национали (тема 13) - За хорската любов и още нещо

• 27 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Той пък и Бербатов един футболист ...

# 91

buggy--> , в събота?

Който може и има желание, в събота по обяд ще има протест, часът и мястото допълнително ще пусна като го потвърдим.

Дедо, това е съвсем друга тема. Въпросът е, че в момента явно има лост за да се отложи ОС. Ясно защо преди седмица и още повече преди три седмици не е бил използван.

# 92
Е стига де..на ти си куклите дай си ми парцалите..Не заровихте ли вече томахавките Mr. Green

mancity от вчера ме сърбят ръцете да ти пиша...но времето ми е ограничено...Но след още няколко твои поста разбрах че коментираш и мнението ти е оформено от прочетеното и чутото и че и хабер си нямаш за нещата от вътре.

И искам да те уверя че просто сега е момента за този преврат и в случая Радо е на точното място в точното време PeaceПодробностите за сега ще си ги спестя Mr. Green

# 93

Дедо, това е съвсем друга тема. Въпросът е, че в момента явно има лост за да се отложи ОС. Ясно защо преди седмица и още повече преди три седмици не е бил използван.

Аз си знаех че си мълчат и спотайват и чакаха удобния момент за да излязат в гръб...макар и да не разбирам още  Rolling Eyes

А за детско юношеския спорт какво ви казвах че са с промити мозъци...Те Верка и онази от Пазарджик не се усещаха че като говорят за мизерията хвърляха камъни в градината на федерацията..Че Радо да си дадял 120 000€ за школите....надъхани са били според мен за да го омърсят със това колко взимал и да се измести темата...

# 94
оооо, всъщност забравих да почистя пушката. Бях обещала вчера още. Кремъклийка. Иииииии ловният сезон е откриииит...  Mr. Green

Кажи, lozeva, кажи, да се чуе, та да тресне!

От недоспиване покрай тоя лумпен данча, се разболявам за трети път за един месец, това никога не е било. Вредни ще му искам да ми плаща! Сега нямам глас и не мога д аида да говоря където трябваше. Много тъпо.

# 95

А за детско юношеския спорт какво ви казвах че са с промити мозъци...Те Верка и онази от Пазарджик не се усещаха че като говорят за мизерията хвърляха камъни в градината на федерацията..Че Радо да си дадял 120 000€ за школите....надъхани са били според мен за да го омърсят със това колко взимал и да се измести темата...

Аз като гледам коментарите като цяло, двете скочубри са вкарали само автоголове на данча. Не че Любчо не го постигна същото, де. Изобщо цялата тая пресконференция имаше една много положителна страна - показа ги какъв пътуващ цирк са.  Laughing

# 96
ха ха  точно Peace
Ами ето хронологията на един от опитите да се направи преврат написана от един очевидец но тогава изобщо нямаше такъв отзвук за съжаление
http://www.dnevnik.bg/sport/2012/06/13/1845181_kolko_e_trudno_da … arovcite/?ref=rss

# 97
Е стига де..на ти си куклите дай си ми парцалите..Не заровихте ли вече томахавките Mr. Green

mancity от вчера ме сърбят ръцете да ти пиша...но времето ми е ограничено...Но след още няколко твои поста разбрах че коментираш и мнението ти е оформено от прочетеното и чутото и че и хабер си нямаш за нещата от вътре.

И искам да те уверя че просто сега е момента за този преврат и в случая Радо е на точното място в точното време PeaceПодробностите за сега ще си ги спестя Mr. Green

По принцип не ме интересуват интригите и междуличностните конфликти и е нормално да имам пропуски относно взаимните нападки.
Обичам да гледам волейбол . . . красива отборна игра! Гледам само на национално ниво, не съм се замислял защо. Гледайки събитията отстрани, без да съм запознат с кухнята на българският волейбол и връщайки се назад мога да кажа някои неща, които ми изплуват първосигнално:
- Нищо лошо не мога да кажа за Данчо Лазаров, въпреки че излизат в пресата негативни неща. Странно!
- За Радо Стойчев се изписаха куп похвали за треньорските му умения, а нищо подобно не видях в националния отбор. Пак Странно!
- Не се класирахме на първия квалификационен турнир и трябваше да се освободи Стойчев, напълно резонно според мен, а навсякъде в медиите показваха как фенове скандират името на Треньора и как всички заставали зад него (правя бърза вметка, че за всяко друго събитие . . . един да извика оставка и се отразява подобаващо). Меко казано Странно!
- Всичко необходимо се направи за да се класираме за Олимпиадата, имам в предвид организационно, а Стойчев и Казийски искат оставката на Данчо Лазаров. Пак Странно!
Това виждам аз, като се върна назад!

Простете ми че вашето мнение не съвпада с моето, но ме оставете да си го имам.
Зарекох се да не пиша тук, няма и да пиша повече, в друг един форум се дърлим на тази тема вече цяла седмица та ми стига и без това нямах никакво намерение да ви развалям монопола на темата.

# 98
Зарече се, да. Пък пак едни и същи ги повърна. Странно.  Laughing

Прочетохме много такива като теб в последните седмици. едни и същи. Странно.

И думите ви едни и същи и познати някак... Странно.

И ви посочихме точка по точка истината, но уви, глас в пустиня. Странно.

И мога още да продължавам, но защо ли се надявам, че ще се разминем с поредната доза заучени слова? Странно.

Няма нищо по-трагично от гурелясали от стискане очи. И виж, това не е странно.

# 99
ха ха  точно Peace
Ами ето хронологията на един от опитите да се направи преврат написана от един очевидец но тогава изобщо нямаше такъв отзвук за съжаление
http://www.dnevnik.bg/sport/2012/06/13/1845181_kolko_e_trudno_da … arovcite/?ref=rss

Прочетох я, да. Други времена бяха обаче. Аз не губя вяра, че ще изхвърлим боклука.  Grinning Иначе аз бях много близо до скандала с Ивайло гаврилов и помня помията по онова време ясно.

# 100
Симпли има си мнение човека ..всеки има право на това...но е много далече от истината...
И mancity ще си позволя да цитирам една португалска спортистка по повод днесшния футболен мач на Португалия
"Se marcasse os dois golos, era o melhor do mundo! Não marcou, já não presta pra nada... Só quem está no desporto é que pode imaginar a pressão que AQUELE jogador sente. E se não tem o apoio dos seus compatriotas, pior é!" Надявам се ще го разбереш Mr. Green
Т.е. само който бил спортист може да разбере че в спорта има и победи и загуби...понякога и по слабия печели както и по силния губи...
Но ти не си и правиш труда да погледнеш и другата страна.Спирам Stop

# 101
ха ха  точно Peace

Прочетох я, да. Други времена бяха обаче. Аз не губя вяра, че ще изхвърлим боклука.  Grinning Иначе аз бях много близо до скандала с Ивайло гаврилов и помня помията по онова време ясно.
Именно споделих го  по повод това че как така един Радо като треньор ще иска оставки Mr. Green
Ами сега е момента и той е човека Peace

# 102
Четох я статията преди малко. Радвам се, че журналистите взеха да си вършат работата най-накрая, че преди 2-3 седмици мълчаха като пукели Simple Smile

mancity, май ти харесва да се дърлиш по форумите. Няма нужда да се извиняваш де - не ми пречиш  Mr. Green

# 103
Бе това е просто стряскащо, хора в 21ви век да вярват, че има жив човек, който да няма право на глас! Изумена съм просто. Да не говорим как е по света и изобщо все едно в третия свят е тая България, като ги слушам. Трагичното е, че тези хора са ОК с подобна постановка. Ей това е много плашещо. Преди имаха оправдание в политическия строй, че ги бил подтискал, ама като гледам умствено смяната на строя не се е отразила.  Crazy

А вие представяте ли си, ако бяхме Полша, дето се съдраха от домакинства и ни едно не са спечелили скоро, доколкото си спомням? Ми значи, нов треньор през 3-4 месеца горе-долу им се очертаваше на завалиите. Ами Сърбия? Ами Италия? То е рядко малоумно да си мислиш, че нашият отбор, видите ли, е длъжен само да печели. Ма кои сме ние??? Кога сме били за последно със 100% силен състав и без дупки на поне два  поста?  ooooh! Осигурили били условия! Ма тия момчета от нашето първенство не са научени да играят, бе! Какво като ги сложиш в хотела, там да не би волейбол да преподават???? Или старши треньорът да влезе в ролята на учител тепърва? Смях в залата, на гол тумбак чифте пищови, че и сме с претенции.  Whistling

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 00:57 от simplyaven

# 104
...
Обичам да гледам волейбол . . . красива отборна игра! Гледам само на национално ниво, не съм се замислял защо. Гледайки събитията отстрани, без да съм запознат с кухнята на българският волейбол и връщайки се назад мога да кажа някои неща, които ми изплуват първосигнално:
- Нищо лошо не мога да кажа за Данчо Лазаров, въпреки че излизат в пресата негативни неща. Странно!
- За Радо Стойчев се изписаха куп похвали за треньорските му умения, а нищо подобно не видях в националния отбор. Пак Странно!
- Не се класирахме на първия квалификационен турнир и трябваше да се освободи Стойчев, напълно резонно според мен, а навсякъде в медиите показваха как фенове скандират името на Треньора и как всички заставали зад него (правя бърза вметка, че за всяко друго събитие . . . един да извика оставка и се отразява подобаващо). Меко казано Странно!
- Всичко необходимо се направи за да се класираме за Олимпиадата, имам в предвид организационно, а Стойчев и Казийски искат оставката на Данчо Лазаров. Пак Странно!
Това виждам аз, като се върна назад!

Простете ми че вашето мнение не съвпада с моето, но ме оставете да си го имам.
Зарекох се да не пиша тук, няма и да пиша повече, в друг един форум се дърлим на тази тема вече цяла седмица та ми стига и без това нямах никакво намерение да ви развалям монопола на темата.

Разбира се, че можеш да си имаш мнение, можеш и да го изразиш. И когато другите виждат грешките ти или твоя неосведоменост - отговарят. Това не е монопол, нито има нужда от прошки Laughing
По твоите тирета:
-Лошите неща за Данчо в пресата са една стотна от сътворените проблеми от него. На повърхността изглежда както казваш ти: най-успешния колективен спорт-чудесна федерация. Истината е друга. И ще излезе скоро част от нея, достатъчна за оставката.
-Аз също не виждам нито един успех на Радо досега. Но и успехите на Мартин и Пранди дойдоха след две години работа. Радо бе натиснат да се маха още миналата есен. Т.е. нямаше и година от назаначаването. За качествата му на специалист не мога да се изкажа. Не съм на неговото ниво.
-Задачата на Радо бе да класира отбора на Олимпиада. Имаше втори и последен турнир/без значение къде ще е и кои ще са участниците/ и той трябваше да бъде оставен да го направи. Сам Данчо призна, че е грешка. Ти говориш, че не е?
-Точно организционни проблеми накараха двамата да се махнат. А не спортно-технически.
Айде, че закъснях за работа, а и за среща на негодници с Бойко трябва да сколасам Hug

Общи условия

Активация на акаунт