BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 533
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Много благодаря за отговорите. Успокоихте ме.

# 166
  • Русе
Здравейте, получих таблета на Ампе.Харесвам го, но свиквам с андроид , защото до сега не съм работила с такъв.
Благодаря на heros   и valpan за помоща.
Към притежателите на такъв таблет- как да инсталирам скайп?

# 167
  • Бургас
Здравейте, получих таблета на Ампе.Харесвам го, но свиквам с андроид , защото до сега не съм работила с такъв.
Свалих от https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.raider&a … 3lwZS5yYWlkZXIiXQ..
Основно го ползвам за писане. Видео връзката при моя таблет екен хич не е добра. Аз виждам събеседника, обаче той мен не.

# 168
Извинете, можете ли да ми кажете надежден ли е този сайт за дрехи например?
И за колко дена идват продуктите и откъде мога да си ги взема?

# 169
  • Ямбол
Ростислава Петрова,сайта,ако визираш byuincoins е надежден,конкретно в този сайт има малко дрехи,други теми има с подобни сайтове,в които се предлагат дрехи.
Относно сайта,да надежден е ,тук всички обсъждаме поръчки и получени пратки.
Доставката е според цената обявена на пакета,ако е до 30 лв,си идва в пощ.клон до теб,ако надвишава,вероятно пристига на Митница.
Пристигат за 9-27 дни,различно е.

# 170
Благодаря! http://buyincoins.com/details/fashion-women-slim-v-neck-drape-fl … roduct-17933.html ето тази ми грабна окото и се чудя дали ще изглежда точно така или просто подобие..  newsm78

# 171
  • Ямбол
Ростислава Петрова, не мога да ти отг.,ще е китайска дреха,със средно /добро качество.

# 172
  • Казанлък
Свалих от https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.raider&a … 3lwZS5yYWlkZXIiXQ..
Основно го ползвам за писане. Видео връзката при моя таблет екен хич не е добра. Аз виждам събеседника, обаче той мен не.

misi77, същото беше при мен: събеседника те вижда със розови линии. Има някакво несъответствие на Екен Т02А със Скайп,свален от Google Play.
Но проблема си има решение.  Peace Трябва ти старата версия на скайп за този таблет.
Премахни този скайп от таблета и си инсталирай друг. Работи перфектно на нашият таблет. Проверен е от много хора.
http://4pda.ru/forum/index.php?forums%5B%5D=400&topics%5B%5D … y=%F1%EA%E0%E9%EF

Съобщение #12856534 от wasaby86. Не знам дали можеш да го видиш и свалиш на компютъра си без регистрация. Ако не,то просто се регистрирай във форума,свали си скайпа на компютъра,след това чрез юсб кабел го прехвърли на таблета и го инсталирай.

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 19:27 от valpan

# 173
  • Казанлък
Drdesi  Hug
Честит ти нов таблет! Аз просто не мога да му се нарадвам.  nuts
За да ползваш всичките предимства на Андроид,просто ще трябва да свалиш някои приложения от Google Play магазин. За целта ти трябва акаунт в Google. Ако нямаш,направи си един нов от компютъра си . След това свържи таблета с интернет и просто влез в Google Play. Иконката ще я намериш във раздел със всички приложения(натисни квадратчета горе в десният ъгъл)
След като влезеш в Google Play,разгледай разделите,прелиствайки страници хоризонтално. Търси ТОП безплатни приложения и просто започвай да сваляш това,което ще ти трябва. Ако ползваш рутер вкъщи,то ще можеш да сваляш всичко на таблета директно от компютъра си.
Там ще намериш и Скайп. Съветвам ти да свалиш хубав видеоплеър за филмите( аз предпочитам MX Payer) и QuickPic - много добро приложение за разглеждане на снимките.
Стандартният браузер е малко бавничек,аз винаги ползвам Opera mini.
Успех и ако имаш повече въпроси,пиши ми на лични.
Аз вчера си получих един калъф с клавиатура(малко е големичек,но ще ми трябва само за вкъщи,така че не е проблем...) и един обикновен мек калъф в черно с бяла рисунказа носене в чантата...много е хубав,но е малко по-къс на дължина,наложи се малко да преместя лепенката(китайска му работа rotfImbo)
Между другото успях без проблеми да свържа със таблета безжична мишка, клавиатура и една флешка 16 GB чрез OTG кабел.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-6% отстъпка.Пробвайте с тези: OlympicWinner , 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 174
  • Русе
valpan  благодаря!
Ще пробвам всичко, което каза и при нужда ще потърся помоща ти.
Сега си  търся сд карт 32гв, по- евтино разбира се , ще поръчвам и калъф.

# 175
Valpan, така зарибяващо описваш този тазблет))), дали има 7-инчова вариянт със тези качества?

# 176
  • Ловеч
Valpan, така зарибяващо описваш този тазблет))), дали има 7-инчова вариянт със тези качества?
От 7 инчовите бих се спрял в момента на ето този:
http://www.buyincoins.com/index.php?main_page=product_info&products_id=17010
Лично си поиграх с един такъв и е по-добър като цяло от Hyundai-чето. Отделно, че има повече памет и е с двуядрен процесор, което не е чак от такова значение. IPS екранчето е на LG.

# 177
heros Mr. Greenблагодаря ) сега ще прочета характеристиките, но екрана как се "държи" и как е на "тъч". Поръчах на един колега таблет, на половината пари, но екрана на пипане, седи някак си много пластамсов. А таблета искам освен за електронна книга да го ползвам, но и за из път детето да гледа филмчета и да играе на игри. Айфона ми засега държи и на мятане и на всичко, но ако това е с "по-мек" екран, не знам колко би издържал Thinking

# 178
  • Ловеч
Ами аз не бих си взел вече таблет без IPS или по-добър екран. Не уморява очите, страхотна картина, бърз процесор, добър wifi.
Тъч-а е добър, но ако се ползва и вибрация за докосване е леко дразнещо, защото вибромоторчето е силно. За издържането на мятане... ами и стъкло да е и пластмаса все може да се случи падане. По скоро с пластмаса не би имало проблем. Мисля че е пластмаса отпред на този модел, за разлика от Аурора I.

# 179
Мерси за изчерпателния отговор, heros.

Общи условия

Активация на акаунт