BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 526
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Казанлък
ina.gg, Hug
с тача не съм имала проблеми и на двата таблета. На Екена е стъкло,а на Ампе мисля,че е пластмаса или пластик(казват му ламиниран тач  newsm78). Не виждам голяма разлика между двата вида материали. Казват само,че пластик е по-податлив на одрасквания и т.н. Но аз и на двата ползвам защитна лепенка...е,за всеки случай.
Eкраните им са капацитивни,а това прави голяма разлика със резистивни екрани от преди. Аз само веднъж държах в ръцете един такъв и наистина разликата е голяма. Дори прелистване на снимките е кофти...не винаги става от първи път  Rolling Eyes Не знам какъв таблет сте вземали преди и защо има проблем със тача на него...

Но и аз съветвам IPS екран,но това, разбира се, зависи от бюджета. За размера.... ако искаш често да го носиш със себе си в дамската чанта,то 7 инча е по-добро решение.... ако повечето време ще го ползваш вкъщи,то бих взела с по-голям екран.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 20:05 от valpan

# 181
valpan, bouquet аз искам с един удар няколко заека)))) Mr. Green както споменах искам хем детето да може да се занимава с него, докато пътуваме, защото немога да се добера до телефона си. Искам да не си купувам отделно Киндъл, защото пък с него немога да чета книги през нощта, не ми се занимава с допълнително осветление, засега четенето пак става ч/з телефона, но когато немога да се добера до него)))) пак същия кръг. Искам и да прелиства добре, и тъча да е на ниво. За парите, ако имаше на пазара айПад 7 нямаше да търся друго, но пари отделно за ел.четец на книги и таблет не ми се дават. Та за това искам да е 7-инчов и да е изпробван от вас, защото давате добри съвети.  Hug

# 182
  • Казанлък
ina.gg   Hug
Тогава 7" Ainol Novo7 Aurora II  е много добър вариант за теб.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-6% отстъпка.Пробвайте с тези: OlympicWinner, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 183
# 184
  • Ловеч
ina.gg   Hug
Тогава 7" Ainol Novo7 Aurora II  е много добър вариант за теб.
И цената му падна с още 14 долара до 125.99  Simple Smile И с 6% отстъпка става 118.44$. Ех, кой е очаквал..

# 185
  • София
Привет, доста неща съм си поръчвала от този сайт, но винаги съм пускала по- малки поръчки. Сега съм си харесала един сет с формички, който е 25 долара. От там и въпроса ми - Ако поръчката е над 20 долара има ли вероятност да сложат мито и да не ми доставят пратката в пощенския клон?
Предварително благодаря за пояснението   bouquet

# 186
  • Ловеч
metchopooh, поръчвай спокойно-ще ти напишат макс 10 долара на плика. Ако искаш след поръчката допълнително им пиши ЛС. И побързай, че утре с края на олимпиадата изтича и 6% купон за отстъпка.

# 187
  • София
heros благодаря, май съм изпуснала вече отстъпката Wink но ще поръчвам за приятелка, та ще изчакам следващите отстъпки  Mr. Green Може ли да ме ориентирате какво да напиша в съобщението  Blush

# 188
  • Ловеч
metchopooh, пробвай, не е задължително след като е свършила олимпиадата да е свършила и отстъпката.
Ами напиши нещо от сорта на "Please, to avoid problems with customs write 10$"
Ще ти отговорят доста бързо,

# 189
  • София
heros МНООГО благодаря  Heart Eyes

# 190
  • Балчик
Някой има ли отзиви за това, или не струва?
http://www.buyincoins.com/new_en/details/18kw-power-saver-save-e … -product-790.html

# 191

Ние си го взехме, но лятото и още не можем да разберем има ли полза от него. Принципно работи само на климатици, перални и уреди с вентилатор. Един електротехник обясни че изчиствал някак си лошата енергия ли нещо такова и от там се спестявало ама минимално. Други тук бяха писали както и на самия продукт, че им спестявало 10% от тока. Но аз още нямам мнение. Та елтехникът каза че е необходимо само едно което да се включи в контакт който е в началото на веригата за всички уреди на къщата демек след ел таблото от където почва да се разпределя тока или точно на самата връзка със самия уред за да има ефект. Е аз не съм специалист.

# 192
  • Ловеч
Дами, нов купон и отстъпки от някои продукти. Разгледайте страницата..
http://www.buyincoins.com/lp/back-to-school.html

# 193
  • Казанлък

Джемма, аз го ползвам този уред няколко месеца. Обсъждали сме го в предните теми. За мен има смисъл да го имаме вкъщи. Най-малко предпазва от колебанията,например, при при токови удари,изравнява напрежението в мрежата. Иначе за сметките за ток мога да кажа само едно: през тази доста студена зима не сме плащали повече от предната година. Затова аз лично мисля,че има някаква икономия.  Peace

Да похваля този часовник. От тази марка съм вземала 2 от други сайтове( за мен и за подарък). Много са добри и точни. Този го взех за лятото и изглежда страхотно!  Laughing

heros  Hug
жалко,че новият купон действа само при покупки над 50 долара. Но е супер за тези,които мислят да си вземат таблет,например или някакъв друг по-скъп уред. Аз моят успях да го поръчам със еднодневният купон за 12%,но и 10% е супер!
Тук съм качила няколко снимки на моят,ако на някой са му интересни.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: BACKSCHOOL, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 194
  • Балчик
Благодаря за отговорите. А може ли да ми кажете как си сложихте кирилица на таблета. аз сложих една руска клавиатура, но не действа нещо. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт