BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 571
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Ловеч
Някой поръчвал ли е скоро от BIC - днес пробвах, но след потвърждаването на адреса в PayPal ми изписва Invalid Request, а в сайта на BIC ми изписва: Transaction cannot complete.
The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method. Нещата си стоят в количката, няма нова заявка.
И преди съм пазарувала оттам, в картата има пари, не знам какво става, на някой друг да му се е случвало?
Вероятно е проблем със сайта, но като се има предвид, че почти им е свършило работното време по добре опитай довечера късно към 12 часа или утре сутринта.

# 106
  • Варна
heros, благодаря ти Simple Smile

# 107
  • Казанлък
*Krissy*,
не знам дали е важно,но дали съвпадат е-мейл адреса,с който си регистрирана в сайта с този,който е в Пейпал  newsm78
Мислех,че може би някой от артикулите в момента не е наличен(ако си пълнила кошницата предварително),но май в този случай изобщо не ти дава да минеш към пейпал...
Дано утре да се получи  Hug

Аз влизам да похваля последната ми придобивка. Понеже вграденият високоговорител на таблета ми е малко слаб,то реших да си взема един допълнително. Изборът ми падна на този:
http://www.buyincoins.com/details/mini-portable-speaker-fm-radio … roduct-12360.html
Плюсът беше,че е с батерия и че има радио и слот за карта. След като го получих и го свързах с таблета,то се оказа,че нещо не е наред... нищо не свиреше.  #Cussing out
Почнах да барникам копчета и да натискам навсякъде и той взе да търси радио канали. Хвана доста и свиреше доста силно. Значи все пак работи,но не и с таблета или МР4. Понеже разгледах,че пише Support MP3 format ,то помислих,че аз нещо не съм разбрала и че ми трябва нещо друго,като тези ,например, защото поне пише,че поддържат всички формати и се ядосах на себе си... след това поръчах и тях Blush
На другият ден пак реших да разгледам високоговорителя и забелязах,че при продължително натискане едното копче сменя цветовете вътре в устройството. Ееееее,там е била цялата работа. Така се сменят режимите на устройството  Joy Joy Joy Свързах го с таблета и подкарах филмите на супер висок звук. И качество на звука никак не е лошо.  А какво ли ще правя сега и с другите стереоговорители...? Ще видя,като пристигнат  Laughing
Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 108
  • Варна
valpan от BIC ми бяха писали да пробвам от друг browser, но и от Mozilla го излъгах някак си, сега чакам с нетърпение новите придобивки  Praynig

# 109
Здравейте.

Къде  да търся високоговорители за мобилен телефон?

# 110
8%OffEaster купон за поръчка >=$30.00   Grinning

# 111
  • Ловеч
8%OffEaster купон за поръчка >=$30.00   Grinning
Този купон е невалиден и то от поне 2-3 седмици...

# 112
от къде намирате купоните за отстъпка?

# 113
  • Ловеч
Аз от руски сайтове..

# 114
аз от скоро се "зарибих" с онлайн пазаруването и много ми хареса. но, не знам къде да търся нови иинтересни сайтове за купони или интересни покупки.

# 115
  • Казанлък
Здравейте.

Къде  да търся високоговорители за мобилен телефон?

sissil1, имаш предвид външни високоговорители?

Тук са всичките http://www.buyincoins.com/categories/Audio-Video/Mini-Speaker/
Специално пробвах моят със телефона ми НТС... работи перфектно  Peace
Ако телефона ти поддържа формат МР3,то,мисля,че няма да имаш проблем  Hug

# 116
Здравейте, искам да попитам при поръчка от 50$, пратката ми ще бъде ли изпратена на митницата и ще трябва ли да платя ДДС ?

# 117
  • Ловеч
При 50 долара китайците са ти написали 9 или 10 долара и няма да иде на митница. Интересно ми е дали ще позная стойността на плика след като пристигне  Simple Smile

# 118
  • Казанлък
При 50 долара китайците са ти написали 9 или 10 долара и няма да иде на митница. Интересно ми е дали ще позная стойността на плика след като пристигне  Simple Smile

Сигурно си прав  Peace
Но аз лично за мое успокоение винаги пак им пиша да сложат малка стойност на пакета  Whistling

# 119
  • Ловеч
О, това само води до 5-6 съобщения от тяхна страна да не се безпокоя и как всичко ще е на ниска стойност. В същото време обаче, въпреки предупрежденията ми да пишат ниска стойност и то не повече от 18 долара, бяха изтипосали като поръчвах един таблет стойност от 30 ли, 50 долара. Добре, че не са го видяли нашите мили институции..

Общи условия

Активация на акаунт