BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Ловеч
Честити ви таблетчета, дами!
Аврората няма български, просто е отрязан като език. Ако можете ами да префлашнете таблета с CyanogenMod ще имате български, както и други благинки като възможност да добавите външен bluetooth към таблета, възможност за оптимизиране на режима на енергопотребление и тн. Понеже аз си поиграх преди време с един от първите току що излезнали аврора 2 ви обръщам внимание да огледате капака в самите ъгли към екрана. Трудно се забелязва, но този, който аз си играх имаше на 2 места леко спукан капак ,явно при сглобяването. Иначе екрана на Аврората е на LG и ми хареса това, че е с по-меки цветове на осветяване, което не дразни очите. Двуядреният процесор си оказва влияние и приложенията работят бързичко. Повечето китайски приложения може сами да деинсталирате без да е нужно да имате root права.
на тези таблети може ли да се инсталира Интернет експлорер.
Може, но трудно. Трябва да се постави виртуална машина на таблета и тогава да се емулира работата на IE. Процес с неясен резултат.

# 601
  • Карлово
Пак съм аз. Получих космодиска. Някой се интересуваше за пластмасата. Не мирише на нищо. Гъвкава    е. Беше в нещо като торбичка и  упътване на турски.

# 602
http://www2.buyincoins.com/new_en/details/3-4-capacitive-screen- … roduct-13826.html

Някой беше си го поръчал, споделете мнение?!

# 603
Още чакам поръчката си от 09.09.2012г.Пуснах диспут, но вече мисля, че е загубена. CryТова са почти два месеца.

# 604
  • София
chatNoir, в настройките на рутера от компютъра има опция мрежата да е невидима, тогава няма как да се появи в списъка на таблета

# 605
  • Карлово
TsveteS,
благодаря, че искаш да ми помогнеш, но мрежата на рутера се хваща. От модем на виваком, прикачен към таблета не се инсталира програмата за връзка wifi. Освен да не поддържа тази система, щото са описани само windows-и.

# 606
  • Казанлък
TsveteS,
благодаря, че искаш да ми помогнеш, но мрежата на рутера се хваща. От модем на виваком, прикачен към таблета не се инсталира програмата за връзка wifi. Освен да не поддържа тази система, щото са описани само windows-и.
chatNoir,   напиши модела на този модем. 
За тези,които искат да имат такава  3G връзка, проверявайте на официалните сайтове за таблети какви видове модеми поддържат. Знам, че няма проблеми със  Huawei и ZTE,но за останалите нищо не е сигурно. Аз се замислям за мини рутер,например...Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 09:16 от valpan

# 607
  • Карлово
valpan,
оспамих хубавичко темата. Преди 10 страници, гледам  Delda е писала някакво решение с инсталиране на USB mass watcher OTG, който откючвал картата. Сега отивам да чета и пробвам, и вас ви оставям на спокойствие.
Всъщност ти как ловиш wifi?

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 13:31 от chatNoir

# 608
 chatNoir , аз четох за магиите с модемите  тук .  Още не съм "готова" обаче да пробвам всичко.

Иначе след инсталация на USB mass watcher OTG се получи, но трябва първо да изключиш Wifi. Активира се 3G.
След това го деинсталирах обаче, защото правеше проблем с разпознаване на обикновена флашка.

# 609
  • Казанлък
chatNoir,
аз просто ползвам телефона ми с Андроид като точка за достъп(рутер). Имам неограничен,но бавен интернет. Става по същият начин,както със всеки рутер...  Вижте и линкове,които съм дала горе,дано момичето намери решението със модема. Ако го има във списъка на възможните модеми за свързване,то ще го направи. Успех!

# 610
Здравейте!
От известно време ви следя, във връзка с желанието ми да поръчам таблет. Засега се спрях на http://www2.buyincoins.com/new_en/details/8-sanei-n83-deluxe-ver … roduct-18490.html и искам да попитам дали някой го е поръчвал и има ли отзиви от ползването му. Батерията му е 4000mAh, но имаше мнения в чужди сайтове, че по-бързо пада, от това, което е написано.
Ще ми се да поръчам в близките дни, за да се възползвам от кода за отстъпка, така че всяко едно мнение ще ми е полезно, за което предварително благодаря!

# 611
Здравейте!
От известно време ви следя, във връзка с желанието ми да поръчам таблет. Засега се спрях на http://www2.buyincoins.com/new_en/details/8-sanei-n83-deluxe-ver … roduct-18490.html и искам да попитам дали някой го е поръчвал и има ли отзиви от ползването му. Батерията му е 4000mAh, но имаше мнения в чужди сайтове, че по-бързо пада, от това, което е написано.
Ще ми се да поръчам в близките дни, за да се възползвам от кода за отстъпка, така че всяко едно мнение ще ми е полезно, за което предварително благодаря!

Виш този ако искаш http://www2.buyincoins.com/new_en/details/8-ployer-momo8-bird-an … roduct-16713.html .Не съм го купувал но съм си поръчал Ployer MOMO9 Star и чувам само добри неща за ployer като цяло, имат сайт на английски http://en.ployer.cn/ и във интернет има много информация за таблетите от тази марка ако ти трябва помощ.

# 612
  • Казанлък
diddkata, май никой досега не е писал за него... никак не е лош за тези пари. Екрана е с добра резолюция 1024 x 768 pixels макар че не е ips
Този е с 10 долара по-скъп,но батерията е малко по-силна и е с повече памет. И двата имат блютут ,което е много добре(по принцип Ампе и Саней са идентични доколкото знам).
Momo е хубава марка също,но този от линка на  bitspirit вече не е наличен. 9" Ployer MOMO9 Star е доста евтин за размерите си,но екрана е 800 x 480,в същото време батерията е хубава.
Винаги едното е за сметката на другото,за съжаление... Повече хубави показатели оскъпяват продукта  Rolling Eyes

# 613
Здравейте, нещо не мога да се оправя с TrackChecker въпреки, че спазих всичко, което бяхте описали в предните постове. Ще съм много благодарна, ако някой намери време да погледне какво става с моята пратка Simple Smile RB035575985CN

# 614
  • Казанлък
Здравейте, нещо не мога да се оправя с TrackChecker въпреки, че спазих всичко, което бяхте описали в предните постове. Ще съм много благодарна, ако някой намери време да погледне какво става с моята пратка Simple Smile RB035575985CN

s.i.l.v.e.t.o все още няма информация за нея... откога ти е пратката?

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-10% отстъпка.Пробвайте с тези: XMASTOCK, 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт