BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 644
  • 751
  •   2
Отговори
# 690
  • Казанлък
Много ти благодаря за бързия отговор valpan, но честно казано решението може и да е само мое, но е много трудно. Има доста модели и не знам какъв точно да си взема. Ти можеш ли да ми препоръчаш някакъв? Изискванията ми са да има повече RAM, да има bluetooth, да е сравнително мощен и издръжлив и да е 10 инча.. за друго не се сещам. По принцип не съм пазарувала от този сайт и като цяло марките са ми много непознати, не знам на какво да се спра.
 Hug
Знам,че е трудно,мила  Hug
Всички сме го правили...аз двата таблета ги поръчах почти без да имам някакви отзиви за тях. Ще повторя това,което ти писах на лични. Ако можех да си позволя,щях да си взема iPad или Galaxy Tab  Rolling Eyes ,но не мога и затова се обърнах към китайците. Много са напред със технологиите,бързо реагират на най-новите неща,но трябва да имате предвид,че в един момент може да се наложи да се поправя нещо на вашият таблет(та това е техника!), но по-често това са софтуърни неща... затова предпочитам първо да чета специализирани форуми за да вида какво казват по-умните хора.

Моят телефон днес най-накрая се появи във китайските пощи.... много бавно се движи този път #Crazy

# 691
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Оххх,

не мога да се справя с проследяването на поръчките! ooooh!
в сайта ми ги дава диспачнати на 4.11, но никъде не ги виждам- гледах назад в темата, пробвах в дадените сайтове, ама- нищо!

може ли да помоля за помощ!  Praynig

номерата са:
RA469448085CN
s03168391

# 692
  • София
dtra Все още не се е появила твоята пратка в системата им. Обикновено им трябват 3-4дни. Само едната ти поръчка е с проследяващ номер RA469448085CN. Не се притеснявай. Зареди се със търпение. Ще пристигнат!
 Дано скоро пристигнат поръчките на всички!

# 693
dtra Все още не се е появила твоята пратка в системата им. Обикновено им трябват 3-4дни. Само едната ти поръчка е с проследяващ номер RA469448085CN. Не се притеснявай. Зареди се със търпение. Ще пристигнат!
 Дано скоро пристигнат поръчките на всички!

благодаря!
реших, че аз нещо не мога да се оправям със сайтовете!
дано са тук до Коледа, че са ми за подаръци...

# 694
  • Бургас
Някой взимал ли е този мишок http://www.buyincoins.com/new_en/details/thin-2-4ghz-wireless-us … product-3124.html
Струва ли си? Благодаря   bouquet

# 695
  • София
Момичета и момчета  Laughing,
синът ми иска МР4, това става ли или не  newsm78, ако някой има купена от сайта, да ми препоръча ...  Hug

http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-3-touch-screen-4gb-mp … roduct-12716.html
  bouquet

# 696
  • Казанлък
Момичета и момчета  Laughing,
синът ми иска МР4, това става ли или не  newsm78, ако някой има купена от сайта, да ми препоръча ...  Hug

http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-3-touch-screen-4gb-mp … roduct-12716.html
  bouquet
Някой по-назад в темата писа за този плеър,че е хубав,можеш да прегледаш мнения...и дано се включи пак  Laughing

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 697
  • Ловеч
Аз пък си харесах Ainol Novo 7 Mars. Отзиви?
Този таблет е спрян от производство. Не е ясно какво разпродават по сайтовете и дали не са някои дефектни таблети..

# 698
я вижте какво намерих: http://ipadalternative.com/148-ainol-novo-10-hero-android-41-jelly-bean.html

# 699
  • Варна
Аз пък си харесах Ainol Novo 7 Mars. Отзиви?
Този таблет е спрян от производство. Не е ясно какво разпродават по сайтовете и дали не са някои дефектни таблети..

Аз се отказах от него като го поразгледах по-подробно. Поръчах Hero, дано да отговаря на описанието.  Praynig

# 700
  • Ловеч
Аз се отказах от него като го поразгледах по-подробно. Поръчах Hero, дано да отговаря на описанието.  Praynig
С радост ще чакам отзивите ти. Добър избор за парите си е това таблетче..

# 701
  • Варна
С радост ще чакам отзивите ти. Добър избор за парите си е това таблетче..

Няколко часа след като го поръчах видях, че са свалили цената му с 10$.  Mr. GreenТози сайт има ли опция за възстановяване на разлика в цените, както е при други сайтове? Статусът на поръчката е Processing-5, дали да се занимавам с отказ и повторно поръчване. Не, че сумата е кой знае колко голяма, но все пак да питам ако ми се наложи по-нататък.

# 702
  • Ловеч
Ако е в Processing-5 може да им пишеш дали са съгласни да се откажеш и да доплатиш за друг по-скъп таблет да речем. Обикновенно щом е за нещо по-скъпо са навити. За разликата в цените дали ще възстановят обаче нямам идея..

# 703
  • Балчик
А в кои сайтове го правят?

# 704
  • Варна
А в кои сайтове го правят?
Например Javari възстановяват разликата, ако цената се намали в срок от 14 дни след поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт