Подсъзнанието може всичко! Юбилейна тема-50

• 73 493
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Аз си преставям желанията, почти са ми пред очите като сбъднати !

# 286
  • Universe
Делфиииииииииииии Laughing   bouquet  bishop Дай, Боже! Амин! newsm81

Късмет на всички   bouquet newsm10 babydust7

И не забравяйте да пуснете желанията  baloni

# 287
  • Пловдив
Моите желания са готови!
Лени, как да ги пуснем?

Успех на всички с желанията! Hug Hug Hug

# 288
  • В Балкана
Този път за разнообразие ги написах в едно синичко малко тефтерче. Вече там ще си пиша желанията, благодарностите и разни такива. Може даже да си го кръстя "вълшебното тефтерче".  Laughing
Снощи спах и с него под възглавница, та подсъзнанието хуууууубавичко да се заеме.

Ние хората, имаме огромна сила. Само трябва да повярваме в нея и да я освободим.

vanichka75 честит рожден ден! 

# 289
И моите желания са готови ! Hug

Вече писах , че ми е за първи път и се надявам че скоро ще има с какво да ви се похваля  Hug

Приятен ден   bouquet

vanichka75 и от мен честит рожден ден!    bouquet

# 290
Привет на всички - едно ми е оптимистично , радостно , щастливо , обичноооооо .
Приятно сбъдване на желанията и да не забравите фукните  Joy

Ваня , честит рожден ден !!!  bouquet

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 13:58 от klem4e

# 291
  • Варна
Не ни каза как?

# 292
  • София
Не ни каза как?

Да спреш да мислиш непрекъснато за тях! Да им дадеш свободата да летят през вселената и да се върнат при теб сбъднати!

# 293
Момичета, за пръв път откакто пиша желания, почувствах сбъдването им. Не мога да го обясня точно, защото беше едно такова приятно чувство, почти за секунди, абе с една дума страхотно.
Този път ги написах с червен химикал и сложих листчето по възглавницата. Ще остане там до Еньовден, после ще го изгоря.

# 294
  • Universe
Моите желания са готови!
Лени, как да ги пуснем?

Успех на всички с желанията! Hug Hug Hug

Като забравим за тях и намалим важността  Peace

vanichka75 за най-личния ти празник!

# 295
  • I want it all and I want it now.
ЧРД vanichka75 Много сбъднати мечти.

При  мене едно от желанията му трябваха 10 години , докато се сбъдне.  Wink И сега ако беше станало факт по рано, щеше да бъде пълна катастрофа. Така ,че си дойде точно когато трябваше.  Laughing

# 296
  • Пловдив
Благодаря Ви мили феи!

Пожелавам на всички сбъдване на желания и мечти!

# 297
  • близо под тепетата
Да спреш да мислиш непрекъснато за тях! Да им дадеш свободата да летят през вселената и да се върнат при теб сбъднати!

Добре казано, но на практика...  Whistling

И аз снощи си написах моите желания. Мислех, че ще ми е трудно да съчиня 25 неща, които искам, но успях. Макар че 1/3 са свързани с други хора  Rolling Eyes  
И въпреки всичко ми е едно свито на сърцето. От 10дена го мисля едното желание. Уж гледам да се разсейвам с нещо, но ако мозъкът ми остане незает, веднага се сещам за това. Дано с Ангелската помощ всичко се нареди... Praynig

Rain*, aз също мислех да си взема тефтерче само и единствено за желания и благодарности, но всички, които видях бяха едни кичозни, с пухчета, пайети или пък много обикновени ooooh! и си ги написах в тефтерчето, където си пиша молитвите, които чета. Започнах и благодарностите там да си пиша, ама съм и патка и скъсах листчетата с желанията, ужким с мен да ги нося(в чантата), пък забравих, че и без това тефтерчето си го нося с мен навсякъде #2gunfire

Вчера ходих на една баба-баячка, че много отдавна не бях ходила да ми баят.... и уж ми беше по-добре, ама като си ми е заседнала една буца на гърлото Cry

Май днес ми е такъв ден, трябва да си пусна музика и някоя комедия, че да се оправя Laughing Днес смятам да се почерпя с вишнев пай(собствено производство Wink ) и така да си активирам списъка...  Mr. Green Разрешавам! Mr. Green

Пожелавам ви много сбъднати желания и навреме да се сбъднат! Hug

Vanichka75, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

и една лампа...
за сбъдване на най-съкровените ти желания Hug Не забравяй хубаво да си помислиш, преди да духнеш свещичките Hug

# 298
Ваничка,честит празник!
Бъди здрава,бъди богата със сбъднатите си желания!!
Момичета,технически проблем отложи операцията,което отново ме връща към ненаученият урок по търпение.Както и ми напомни,че интуицията е безценен съветник.
Благодаря ви за подкрепата,ще продължавам да разчитам на нея Simple Smile
Бъдете здрави!!!!

# 299
vanichka75,

Общи условия

Активация на акаунт