Подсъзнанието може всичко! Юбилейна тема-50

• 73 493
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
  • близо под тепетата
С риск да го повторя-потретя-поентя....."направете го, както ви мъррррка"  Mr. Green (по патент на Делфина фон Ю. ). Щом чувствате, че трябва да го правите на светло, правете го преди да се стъмни или утре сутринта, ако искате-правете го в празния ход на Луната.  Peace
Желания в Близнаци, желания в Рак, Дева,Водолей и т.н. ...по-скоро те са насочващи и препоръчителни, не са задължителни Peace ако сте хванали някакъв вирус и вече месец ви боли гърлото, какво?! Няма да поискате да се оправите, 'щото го няма написано в областите, управлявани от Рака ли? Whistling

Пишете каквото ви душа иска, почувствайте, че го получавате в мига,в който сте го написали/поискали от Бог/Вселената....  Hug

Айде....не остана Laughing
Аз пък вечерта ще ги пиша, на свещ и след като си кажа молитвата Grinning

# 271
Аз моята Овенската си я правих точно по тъмно, и съм пре доволна и Благодарна  Praynig така да бъде и за напред  Praynig

# 272
  • близо под тепетата
Аз моята Овенската си я правих точно по тъмно, и съм пре доволна и Благодарна  Praynig така да бъде и за напред  Praynig

Амин! Praynig Mr. Green

# 273
Пожелавам на всички сбъдване на желанията newsm10

# 274
  • София
Опитах да направя карта на желанията в руския сайт и всичко си стана добре, но така и не можах да я запазя в компютъра. Пише, че е прехвърлена, но къде е, един господ знае. Няколко опита направих и не, и не. Знае ли някой как става?

Поправям се  Simple Smile успях да се справя. Сега картата ми стои на десктопа.  bowuu

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 21:52 от july1993

# 275
  • Пловдив
Ще напиша желанията на 20.06. рожденичка съм.
Мога ли да ги напиша след 24.00 ч. или утре сутринта е по удачния вариант.
Пожелавам на всички да им се сбъднат желанията и осъществяване на мечтите.

# 276
 newsm78 А листа с желанията трябва ли да има някакво заглавие?

Моите желания...
Аз искам...

или направо се пишат изреченията  Rolling Eyes

# 277
newsm78 А листа с желанията трябва ли да има някакво заглавие?

Моите желания...
Аз искам...

или направо се пишат изреченията  Rolling Eyes

Може да започнеш с това
"Благодаря ви за това, че всичко, което е в картата на желанията лесно и бързо да влезе в живота ми, в полза на мен и на всички наоколо! "
И да завършиш с това
"Всички мои желания се сбъдват лесно и без усилия за общото благо."
Или да си вмъкнеш и някоя твоя дума вътре, както ти иде отвътре  Hug

Успех на всички с желанията  Praynig Heart Eyes

# 278
  • Варна
Аз вече съм готова .
Искам всички мои желания да се сбъднат лесно, бързо и без усилия. Амин !

Успех на всички !  Party

# 279
  • Варна
Здравейте, тъкмо навреме ви открих този следобед, падна едно четене и първият ми списък с желанията е готов! Много благодаря за споделената информация, пожелавам на всички да се сбъднат желанията ни по най-подходящия начин!

# 280
  • DE
Написах...За първи път Simple Smile Май малко са общи, ама така го почувствах! Изпратих ги директно на Бог и Света Богородица (в чантата си винаги нося една икона от кръстова гора, та и желанията там ще бъдат съхранени).

Момичета, всичко ще ни се сбъдне! Чувствам го! Вярвайте! Hug

# 281
  • Варна
А моите желания не се сбъдват. Няма значение кога и как са писани. Явно трябва да спра да пиша .
Но Вие не спирайте.

# 282
  • Пловдив
А моите желания не се сбъдват. Няма значение кога и как са писани. Явно трябва да спра да пиша .
Но Вие не спирайте.

Недей да спираш само си промени начина и подхода!
Успех!

# 283
Но Вие не спирайте.

А ти вярваш ли в желанието си?? Защото на моето най-съкровено му отне години време. Докато то стана част от мене. И тогава се сбъдна по най-неочаквания начин в най-неочаквания момент в най-неочавания размах.... Но през всичките тези години изобщо бях игнорирала пожеланията и подкрепата на разни хора, които ме насочваха в друга посока, защото и идея си нямаха аз какво искам. Няма и как да имат. Не е тяхна работа. Моя е. И моето желание се сбъдна.

# 284
  • София
Желая ви сбъдване на желанията! А за моите да се похваля, че първото е на път да се сбъдне. Ще докладвам при резултат!

Общи условия

Активация на акаунт