Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Здравейте очите ми останаха в това прекрасно гифче  Heart Eyes. Може ли да си украся профила с нег Прекрасно ! Heart Eyes

http://img341.imageshack.us/img341/6702/fatmaglnsuune79blmpart1.gif

# 722
  • Разград

# 723
  • Пловдив

(79 еп - Сутринта)

Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод -  Сутринта на български. Превод от английски: bebo_sn. Приятно гледане.

# 724
  • Разград
Fatmagul & Kerim - Elly anta mt3rafosh

# 725
Здравейте очите ми останаха в това прекрасно гифче  Heart Eyes. Може ли да си украся профила с него Прекрасно ! Heart Eyes

http://img341.imageshack.us/img341/6702/fatmaglnsuune79blmpart1.gif

Все пак си го слагам ако има проблем казваите . Simple Smile

# 726

(79 еп - Сутринта)

Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод -  Сутринта на български. Превод от английски: bebo_sn. Приятно гледане.

Е, момичета страхотни сте !

# 727

Момичета Hug Hug Hug , гледам всичко но не пиша често.
 Тази вечер не можах да стоя само на балкона ,защото серията беше -НЕВЕРОЯТНА!
 Наистина чудесен финал се оформя, а за играта на Берен и Енгин -нямам думи newsm10
                      Лека нощ!

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 01:51 от sebilMM

# 728
  • AMS

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 01:57 от di...va

# 729
Изгледах я! В емоционален циклон съм! Честно казано не знам какво ще коментирам. Толкова щастливи ..., какво може да се коментира на щастието?
Когато е нещастие се питаш - защо стана; ами ако беше...; търсиш причини... ,
а на щастието какви причини да му търсиш, за щастието не питаш - защо стана; защо на мен...

Тази вечер каквото и да кажа ще звучи  така
слънчица; сладурчета, .... и др. умалителни ... Надявам се утре да съм по-смислена.

Утре първата ми работа е да се запася с носни кърпички, че като дойде превода ....

Бебо, Марианка,  smile3525

# 730
  • В Града на липите
Стана някаква грешка, докато оправях месеца от Харизан на Хазиран и поста ми се копира.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 02:42 от hrissi_sz

# 731
hrissi_sz , знаеш мила, че обожаваме твоите репортажи  Hug, никога не ни омръзва да ги четем  Grinning, обаче сега като се самоцитираш не мога да разбера дали нещо ни подсказваш  newsm78 ил просто така ...  Hug

# 732
  • В Града на липите
nianta, нещо се обърка, докато си оправях правописа. Сори.  Hug Нямах намерение да се самоцитирам  Grinning

# 733
Ех,момичета,страшни кристални кълба:
Аз познах за колието и за къпането в банята,дето го мисля още от Бодрум,ама тогава казахте че имам развинтено въображение!
Някой позна за пожара,други познаха за Есма и Емре и сега остана Дениз да се вземе с Мехмед!
Страшни врачки сме,ей,давайте да ходим в някоя телевизия,може и пари да изкараме! Joy Joy Joy Joy

# 734
Добро утро!Някой май въобще не са и лягали  Simple Smile след тази УНИКАЛНА серия!Ей, за тези мънички моменти на близост мрънках предната серия.Не ми трябваше събличане ,голотии и други неща ,които ми се преписваха.Исках да видя това.Представях си  точно това .Въображението ми винаги отиваше в тази посока как двама млади и влюбени се събуждат и започват деня си с усмивка и закачки ,които продължават в друго ,а не ставане и заемане със сутрешните задължения.Но накрая и на нас ,които ни липсваха тези моменти ни се "отвори парашута".Видяхме го!

Благодаря на bebo_sn  за превода,а на Милена Попова за линка ,които беше пуснала преди да отиде да пие бира ,че никой друг не тръгваше!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт