Академия на Министерство на вътрешните работи- СИМЕОНОВО

• 6 280
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,искам информация за Академия на Министерство на вътрешните работи-Симеоново -Прием,изпити,физически изпити,данни на кандидатите,всичко за което се сетите,ще ми е от полза.Ако някой вещ има информация за приемните изпити и всичко останало,нека пише.

Доколкото разбрах,всичко се поема от държавата по време на ученето там.Конкуренцията е много голяма.

Ще се радвам да помогнете с каквато и да е информация за там  Peace

# 1
  • София
Защо не погледнеш в сайта на Академията?
Всичко е описано много подробно.

# 2
Защо не погледнеш в сайта на Академията?
Всичко е описано много подробно.
Гледах,ама искам ако има някой,който е там,или е бил,да каже с подробности,понеже се изговориха много неща,за психо-теста и т.н.,а днес говорих с един следовател и сподели,че не е така,както се говори

# 3
  • София
Цедката наистина е много ситна. Брат ми се пробва тази година, и след купища документи, които трябваха за Школата, тичане по институции и тем подобни, го скъсаха още на медицинските. Очаквахме такъв развой на събитията, тъй като той носи очила. Каза че терена за физическия изпит не е бил равен, а по скоро леко стръмен и трудоемък, при все че брат ми е спортист от доста време и не му е проблем физическо натоварване от различно естество.
И него го притесняваше психотеста, но ,така или иначе, не стигна до него. За сега това се сещам, ако има друго- питай Peace

# 4
Цедката наистина е много ситна. Брат ми се пробва тази година, и след купища документи, които трябваха за Школата, тичане по институции и тем подобни, го скъсаха още на медицинските. Очаквахме такъв развой на събитията, тъй като той носи очила. Каза че терена за физическия изпит не е бил равен, а по скоро леко стръмен и трудоемък, при все че брат ми е спортист от доста време и не му е проблем физическо натоварване от различно естество.
И него го притесняваше психотеста, но ,така или иначе, не стигна до него. За сега това се сещам, ако има друго- питай Peace
Медицинските изпити какви са точно ?

# 5
  • София
Дават се кръв, урина, след което се минава на очен лекар- или поне той стигна само до очния преглед. Май са само тези, друг ако е преминал по нататък да допълни.
Като цяло няма кой точно да ти обясни подробно за там- да, всичко е написано в сайта, но друго е като почнеш да събираш документите и да се чудиш кое заявление трябва, за къде по-точно и тем подобни. Но справихме се, жалко само че отпадна.

# 6
  • София

Същото и при мен (но аз канидаствах преди 10 години, така че нещата може да са се променили). Късогледа съм и отпаднах от раз. Мой съученик тогава стигна до психотест; за медицинските помня, че са му правили ЕКГ и ЕЕГ, тест за слуха, ортопед (откриха му проблем с прешлените, но не отпадна заради това). И други прегледи са му правили със сигурност, но нямам спомен какви. Мога да му пиша във фейсбук и да го питам какво друго помни, но не знам дали ще ти свърши работа толкова стара информация.

# 7
Благодаря Ви много за отговорите  Hug
Аз мисля утре да се обадя на следователя и ако се съгласи да съдейства ще говоря с него

Общи условия

Активация на акаунт