Тогава страшно много ми помогна,доста въпроси й зададох,а тя търпеливо ми отговаряше,за което съм й особено признателна! 
Я да те питам,ти фондана с шпатула ли го изглаждаше по тортата?И друго - сложи ли подложка под втория етаж,или само подпори?Аз сега ще правя торта с Мъпетите за РД на племенника,ще видим какво ще скопосам....Иначе и моя пълнеж е същичкия като твоя
Айде стига за торти,ставам да храня човека.
Аз много й симпатизирам на Бубулинката, очите ми останаха в нейните творения

О, да, има подложка. Ако щеш ми вярвай, понеже в тортената тема малко ме намсетоха, че питах за боички после не смеех да ги питам много. Та ако щеш вярвай, ама чак като рязах тортата разбрах за какво аджеба са тия сламки в долната част
Да, слагах сламчици и ги рязах, после слагах на горната част подложка картонена и не само, ами сложих шишчета на горната и ги забих долу
Та тортата беше доста добре оформена и твърда и не се наложи да се приглажда много. Аз снимах едно парче, ама не ми хареса снимката. Утре на спокойствие ще снимам пак и ще кача да се види от вътре.А ти къде си пуснала овцата? Искамд а я видя и аз. Във фейса ли е??? Дай линк моля те

А сега специално за Ани Питка слънце - стъпка по стъпка.. Че скоро няма да ме хване музата да готвя такива неща и да накарма мъжа ми да снима

Ире, че какво по-хубаво от това да е у дома на двора РД. Може да се измислят страшно много неща. Аз например много се кефя, че Ралка е родена в този месец, защото има къде да се празнува на открито. На Саша РД винаги са били малки сватби, защото на закрито се рпавят по това време, все в клубове и пр.
Деска, супер режим сте си направили!!!

Така ли вика Йо? Пътя, пътя, пътя... хахаха
Хелънче, не се притеснявай!
А МТ, хиихихи.. Вие добре подстригвате децата... ама наша Ралка има малко косица, т.е. късичка е. Има отгоре едно по-дълго кичурче ама се чудя дали да го кръцна. Може би малко по-натам. Или сега да го отрежа и да запазя едногодишна косица.

Бюти, не се ядосвай! Важно е детето да е здравичко. В събота купона ще е супер!

Идва ми сега да я направя пак, че да я поусъвършенствам. Сега се появи и някакъв оцет. Ще я направя с половин кубче мая и млякото никога не го сложих топло, отделно че слагах само няколко лъжици , а не 100гр, но в питката слагах с по 100гр повече. А лъчите, не ги обърнах така. Най долния го издърпвах колкото и горния и малко ги разпервах, а не един върху друг. Така по ми щръкваха и може от това да са се препичали. Значи има шанс да ми стане и по красива. А крака на мен ми се отпечата, понеже го направих с крака на куклата и натиснах до долу и после си личаха пръстчета.
И хуубавко се омаза докато похапваше с ръчички. 
Аз понякога се затруднявам, защото никовете тук изобщо не отговарят на реалните ви имена и при толкова много приятели взех да запецвам кой кой е 
. Само знам, че аз няма да сервирам, тази чест на ММ и близнаците