Отговори
# 180
Добро утро!
ММ взе решение да ни води на Слънчев бряг, а на мен като никога да не ми се ходи точно този уикенд, но все пак се съгласих, че да не би после да не успея да го накарам да отидем. Днес следобед потегляме.
Изследванията на Никола са добри. Хемоглобин 111.

# 181
  • София
Добро утро  Simple Smile
По едно кафенце, м?

Съншайн
, честито! Лека и спокойна бременност! Страхотна новина  Simple Smile

Алекс, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава и много щастлива!

Честит рожден ден и на всички рожденици от последните дни! Много здраве и безгрижно детство им пожелавам!

Ани, хубаво изкарване на моренцето  Simple Smile

Ани2, дано да сте здравички вече  Hug

При нас май нищо интересно. Виктор вече се учи да се катери, любимото му е на вън на площадката да качваме стълби, направо ставам като пумпал. Вече почти не ходи с ръцете нагоре. Тези дни ще го водим на фризьор за сефте и така. И сутрин се събужда преди седем  Crazy
Ама по тези площадки е доста екстремно, нали са събрани деца на всички възрасти, някои от които без никакъв надзор и понякога ставам така  Crazy Едно момиче щеше да мине през Виктор с един от големите камиони, че той беше застанал пред вратата на площадката, а тя реши да си излезе с бясна скорост.
И направо се изумявам що за възрастни хора има - ядат семки, хвърлят боклуци, опаковки, кърпички, фасове... без изобщо да се съобразяват, че деца играят там, и то техните  Close А и аз нали си имам прахосмукачка, постоянно съм нащрек да не налапа и изяде някой боклук. Вече не ме е страх толкова да не падне, отколкото да не изяде нещо, дето не трябва.
Затова там по-малко се задържаме и ходим и на стадиона, там зелено, равно, широко, без фасове и боклуци и детето си се кефи, а на мен ми е една идея по-спокойно. Но трябва и да се социализираме, няма как  Simple Smile

Хайде приятен ден на всички  Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 08:45 от Maidenly

# 182
  • София
ВАЧЕ, днес и Женка ми се обади с проблем като твоя, хич не им се връзвай!

Недей, че като се сетя как ми каза шефката на отдела, че трябва да иде мъжът с пълномощно и МОЯТА лична карта вече прихвам. Абсурдността и неграмотността на държавните служители, назаначени с конкурс ми дойде малко вповече. Яд ме е, че не успях както винаги в яда си да ги накълцам повече, но пък и това дето им наприказвах не беше малко  Mr. Green Днес отивам при нотариус да си направя пълномощно за подаване на документи за детски.  Joy Егати абсурда! После си бия камшика за една година в чужбина и взимам смешните детски като ощетявам циганките, по-малко от тах да взимат  Wink. Все си мислех, че администрацията в държавата си е седнала на задника е научила това-онова, но не би!!!  Rolling Eyes

На Ралка хемоглобина е 107. Седяхме с докторката, умувахме.. накрая решихме да си яде месото, зеленяшите и наесен пак да видим колко е ХБ. Не е драстично нисък, ама на  м. беше над 110. Ще гледам да й давам жълтъче повече, т.е. аз не давам много  Confused Иначе всичко й е ОК друго. Ударила е 11 кила вече  ooooh! Иска да тича и няма спирка.

Мейдънли, така е! Много е мръсно в градинките. Много невъзпитани хора има. Аз затова съм зачертала всички квартални градинки. То не остана къде да ходим. В парковете кържежи, в квартала мръсотия, бляк! Ходим провечер в гимназията до нас, големите барат колела, малките щъкат, ама опасно си е и там.

# 183
Добро утро!

Тази сутрин не ми тръгна добре да видим до края на деня как ще е...Краси в 5ч почна да реве зверски както спеше,давам му гърда не иска да суче  #Crazy гърчи се,надига се така,че прави дъга с гърба си,милото така поне 20мин. и изведнъж взе да пръцка и се изака от тогава спи и не мога да го измия.Милото сигурно много го е боляло.  Sad

Ние ходим в общи линии до едно кафене,където правихме РД на Краси,там го пускам да щъка,но нали е още не сигурен и не смее много да се отделя от мен.Там има едни машинки,които се клатят и свирят детски песнички,много им се радва,но да си призная го пускам веднъж на 4-5 дни,защото като гледам по-големите деца как са залепени за тях и не ми се иска да се почва от сега.

Имах още да пиша,но забравих.Почвам да смъквам снимките от рождените дни последната седмица,че много станаха.
Пожелавам на всички хубав и спокоен ден!

# 184
Здравейте,
вчера се прибрахме,добре мина пътят с малко рев Laughing Но днес сме със сополи -само сополи ,бяхме при педи или зъби или от смяната на климата,та сега ще ги лекуваме!
Багажи,пране,знаете как е ,но днес съм на фризьор ,че косата ми се изтощи доста.
Дара точно като по книгите отказва гърне от рождения ден нататък!Ще чакам да мине периодът и няма да я насилвам!
Честит рожден ден със закъснение на Алекс !Да е жива и здрава малката принцеса!
Ваче,супер сте го решили с месце и зелениики ,ще се вдигне къде ще ходи! Hug
Ани2 ,дано сте по-добре!
Мейдънли,ей затова не искам да я пускам по тези пясъчници ,нещо ми е много криво като си навре някоя мръсотийка в устата!
Ани,приятно изкарване в Слънчев бряг,еййй как ще се дърпаш от моренце ,ние ако можехме цяло лято щяхме да сме там! Laughing
Шуши ,къде си? Намери ли нещо подходящо?
Днес ще се разкараме до Джъмбо хем за подарък ,че сме другата седмица на рожден ден ,хем да й купим наколенки!
Хубав ден на всички!

# 185
Здравейте мамчета

Днес младежа ми заспа по никое време и даже успях да проверя едни курсови работи, че тези дни се правя и на преподавател  Blush

Алексче - със закъснение ЧРД на малкия пораснал господин! Само хубави неща дачуваме за него  Hug  bouquet

Кити - да, хареса му тортето  Simple Smile най-много мечето, че можеше сам да си къса парченца - това ни е хита на нас напоследък. Трябва поне да има коричка в ръката - да се храни сам. А като хване лъжицатааа, става страшно - все тичам с парцала...

Ичка - добре долша от моренцето! Ани - хубаво да си изкарате все пак!
Ех, искам вече и ние да ходим...От години не съм била на море за повече от 1-2 дни... Май си намерихме къмпинг - харесах един до Китен, днес пускам капарото. дано да е хубаво - доста мами го препоръчват ...ще разказвам наесен.
Поне утре се надявам да изкараме деня на Витоша, че в тези жеги се не трае...

# 186
Разписвам се с няколко въпроса.

Знаете ли колко след прохождането се оформя сводът?Или това е дълъг процес?
Имам купени сандали,много отдавна,съответно тогава не съм се замисляла за пети,подметки и т.н.  ooooh! Въпросните са с отворени пръсти и даже пета,с твърда подметка.

Вече могат ли да ядат ядки?Конкретно орехи?

И последно- голи (по памперс примерно или дори без) ще ги пускате на плаж?
Някак по естествено ми идва да го съблека,от друга страна имам боди бански,за да не изгаря.

# 187
ЧРД на Алекс :) на патерица

Ичка, не сме намерили още, но ти благодаря за информацията все пак  Hug
Ходим по градинки по цял ден и спим и само чета набързо форума и не пиша. Тия дни се чудя какво да правя за РД. Реших във вторник да е бабешко парти, а събота бебешко. И двете в нас, ама да видим дали ще съжалявам после Wink

Иначе Камен е с конюнктивит и капем Макситрол (по темата за мръсните градинки) и му излезнаха пъпки по вратлето от жегата и казаха да го мия с мицеларна вода по няколко пъти дневно и сега с такива работи се занимавам.

Пао, аз на плажа го пусках по бански-памперс гол, намазан и под чадър, но той си седеше на едно място, а за щъкащи не мога да кажа.

Ани, хубаво да си изкарате.

# 188
Здравейте
Досега писах и всичко затрих ooooh!
ПаО и на мен ми е любопитно за отговорите,че ми се иска за вкъщи да му взема отворени сандалки-много е жега,а не иска да ходи бос Thinking
Ани,завид за моренце-благородно,разбира се Wink
Мейдънли,цял екшън си е на тия площадки.Вчера ходихме и докато бяхме сами беше рай....като дойдоха по-големките се почнаха топки,бягане-малкия реве за топка,вре се из люлките и аз след него,че още не ми е стабилен-абе ужас! ooooh!
Ичка,почерняхте ли?
Да ви почерпя за рождения ден на майка ми-да ми е жива и здрава,че без нея съм за никъде

Аз ставам,че след малко ще ходим на разходка уж на хладно из парка,ама колко ще е по-хладно си представям..... newsm78
Лека вечер от мен Hug

# 189
  • софия
Добър вечер
Яни потекаха ми лигите да ти е жива и здрава мамето
Шуши конюнктивит :о:да минава бързо,доста слугуване си е вкъщи РД уморително е.
Ваче аз пък нямам надбавки този месец, бюрокрация ooooh!
Ани хубаво изкарване
Ние с ММ се изпокарахме та ми е криво, ей така от нищо SadТака ми липсва Дани.
 Hug

# 190
ЦВЕТИ, не е лошо да си привързана към децата, ама недей чак така... в смисъл, мисли и за себе си и за МТ (то отстрани лесно, ама ....) Дани е добре, сигурна съм, все пак е с майка ти. Аз сега си давам сметка колко липсвам на Дара- преди ме приемаше за даденост,а сега щом се върна от работа, не се отделя от мен....
Толкова торти, колкото в последния месец не съм яла от години, направо ще се пръсна вече и нямам спирка.....
Ние с Дара пък сме самички, само двете.... тати се нужда от почивка и замина...
А аз ставам да гладя....
Някои да иска утре да се видим?

# 191
  • София
Ваче аз пък нямам надбавки този месец, бюрокрация ooooh!

Защо нямаш?
Аз направо бях полудяла вчера! Днес видях при нотариус и извадих пълномощно на бащата на децата. Видях и какво пише на декларацията... че молбата може да се подаде от майката или друг законен представител на децата. Това, че нямаме брак не прави бащата никой, тъкмо обратното. Така че по таз логика той може да подаде документите и без моята лична карта. Но аз искам да се подсигуря. Не искам да споменявам колко некомпетентни служители има Дирекцията.. шефката на отдела ми каза, да може с нотариално пълномощно, но и с моята лична карта.  Shocked Shocked Shocked Идеше ми да я питам дали нотариуса е лукова глава и какво точно правя при него, ако не да удостовери, че съм АЗ и че подписът е мой. Носихме се доста време, стигнах до директора и накрая им казах, че другия месец когато бащата на децата дойде и те му откажат да приемат докумените ми ще пиша жалби нагоре.  Crossing Arms Но честно казано не вярам да му откажат, след скандала  Mr. Green. Цитираха ми някакво указание, което ги питах откога стои над закони и наредби  Crazy Та въпросното указание каквото успях да чуя от него си беше ОК, ама те го тълкуваха странно. Дано да са седнали да го прочетат внимателно, защото всъщност това им е работата. Това са държавни служители избирани с конкурс и нямат грам обща правна култура. Ето това ме ядоса. И сляпото следване на указания, които неправилно четат.

Общо взето си скъсах нервите, висях цял ден навън точно днес в жегите...

Ехааа, Кити, това е родителството! Дано нещата в семейството ви се наредят. Тати ще си почине малко, ти ще се видиш с Дара и после пак идва работната седмица.

# 192
Ето ме и мен с посреднощно включване. И снощи, и тази нощ трябва да пиша една забавена курсова работа и сега двете с пералнята си правим компания в работния режим.
Аз съм добре вече, но Явор си е разхлабен, давам разни прахчета и оризова вода, но засега е без особен успех. Поне иначе е живичък, но и залепен за мене. За капак ме викнаха да си взема Румен преждевременно, защото по време на следобедния сън му рукнала кръв от носа. Спрели са я де с някакви капки. Вероятно е стоял на слънце сутринта. Сега не виждам нещо необичано, но доста се изплаших и стигнах до градината за отрицателно време просто.
Поне ми отпаднаха лекциите този уикенд - преподавателката ще ни прати материалите по пощата. Иначе нямаше да мога да отида - Стефан е на работа и без това.
Кити, гушни Дара и от нас! Аз искам да ви видя - не съм загубила надежда да се случи, но няма да е утре Simple Smile
Яни, да ти е жива и здрава мама!
Цвети, и ние се караме със Стефан, не ни стига времето - той прави ремонтът, но върви бавно, на работа си е през деня, вечер и аз го чакам поне за малко да пази децата да свърша някои важни неща... Врънкам го да викаме и майстори, за да стане по-бързо и да не се мъчим, но той като си е вълк-единак в работата... А Дани не го мисли, с майка ти е и му е добре, аз се моля за малко отмяна. Даже навивах Стефан да подпита дали баща му и майка му няма пак да ходят на море тази година, за да им връча Румен, че миналата година се изнизаха леко-леко... А детето има нужда, сега два месеца ще си е вкъщи, голяма треска ме тресе какво ще правим...
Пао, на малко повече от тази възраст Румен си беше с бански  боксерки на плажа, за да не му влиза пясък в дупето, но иначе просто го мажех и го извеждах само рано сутрин и късно вечер. За ядките - не е препоръчително, защото има опасност от задавяне. Но орехи смлени може. За сандалките - не знам, казано честно.
Хеберлеа, скри ми шапката! Как успяваш? Дано си изкарате хубаво на моренце!
Ани, приятно!
Шуши, да минава и при вас тази гадост!
Ваче, не се ядосвай!  Hug
Лека и мека!

# 193
Здравейте!
Днес Дани става на 1 годинка!!!!! Пожелавам му да е много здрав, силен, умен, голям късметлия в живота! Безкрайно го обичам, чак сърцето ме боли от любов! Simple Smile))))Днес заминаваме на море.....първото му море! Надявам се да издържи мъжки дългия път и да е много послушен!
Прегръщам всички ви и изпращам много целувки на малки и големи!!!!!
 newsm38 nbirthday newsm59 newsm67  bigdance2 Tada  costumed034  ura dance

# 194
Добро утро, да почерпя за вчерашните ми рожденици - ММ и бебо. (представете си разноцветни сладки macaroons, че снимката ми нещо не се прикачи)
Вчера празнувахме с роднините, днес сме поканили няколко семейства с деца...Казахме новината на всички най-близки роднини вече, тоест на двете семейства най-близките, зарадваха се всички, но определено вълнението не е като 1вия път Simple Smile Ама какво да се прави Simple Smile А аз си поставям за цел този път по-малко да се ошашквам и да треперя и да мисля ужасии, първата бременност изкарах под такъв страх, че не можах да й се насладя ...
Иначе нямам с какво много да се включа, освен че вече окончателно спрях кърменето. Ден и половина вече не е сукал, нямам никакво препълване или втвърдявания, така че няма да предлагам повече...в краен случай ако стане нещо ще му дам..той не се оплаква особено Simple Smile Взех му едно мляко на хип HA, дано го пие, че се "изръсих" солено за него Wink мисля да му давам вечер по 1 шишенце. Иначе ще сме основно на кисело мляко и сирене Simple Smile И така..
Освен това започвам една нова работа на свободен работен ден...няма как, трябва нещо по-сериозно да се прави...но това чак по-другата седмица. Следващата сме на море!!!

По този повод, взели сме на бебчо бански тип прилепнали мъжки боксерки - предполагам, че така няма да му влиза пясък и щипалки Simple Smile А през повечето време мисля да е по памперс или голичък.
Сега са излезли едни пелени на пуфис май бяха, с fashion десени...може би ще е готино с тях.

Ани 2, как смогваш? Сигурно си много организиран човек, не виждам начин иначе..

Яни, божествена торта, живо и здраво да ти е майчето, без тях сме за никъде..(поне аз).

Цвети,  Hug

Мейдънли, напълно съм съгласна с теб за детските площадки. Все още се пуши напълно спокойно на тях, за мръсотията нямам думи, а и хората си разхождат кучетата под знаците забранено за кучета. А за даването на junks на децата, ами щом ние възрастните лапаме тези боклуци, нормално е да си научим и децата това да ядат...да ти кажа аз съм малко скептична , че ще надживеем този етап в развитието на хранителната и рекламната индустрия, поне ние в българия масово, много ще е трудно да се отстоява някакъв природосъобразен и балансиран начин на хранене. Онзи ден направих малък фасон в един детски магазин, ММ се зачуди как може да съм толкова дребнава и да bitch-вам за нещо дребно, но според мен съм права. Опаковат на бебчо подаръка и залепват на опаковката една близалка. Попитах какво е и защо ми го слагат и казах, че би било добра практик апърво да питат родителя, а не да сложат в пликчето подарък с близалка, каквато детето може да не яде. (в другия им магазин от веригата така правят).
Може да съм заядлива, ама така де!

пп. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дани!! да е жив и здрав за радост на мама!!!

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 09:02 от hopeful_sunshine

Общи условия

Активация на акаунт