Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли това, че не работя, да повлияе по някакъв начин на решението на съда относно родителските права?
Трябва ли аз да водя децата при баща им, когато бъде определен режимът на свиждане, тъй като не сме в един и същи град?
Необходим ли е нов адвокатски хонорар от страна на ищеца за втората инстанция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли това, че не работя, да повлияе по някакъв начин на решението на съда относно родителските права?
-
Трябва ли аз да водя децата при баща им, когато бъде определен режимът на свиждане, тъй като не сме в един и същи град?
-
Необходим ли е нов адвокатски хонорар от страна на ищеца за втората инстанция?
-
Какво ще се случи, ако нито ищецът, нито неговият адвокат не се появят?
-
Какво да правя, ако бившият ми не плаща издръжка, защото е безработен?
Дъщеря ми е семейна с едно дете живеят в чужбина и двамата са българи и имат сключен граждански брак в България. Налага се развод поради изневяра с резултат от тази изневяра (сещате се какъв ) .Предполагам ,че делото следва да се заведе в България . Имат имущество в държавата в която живеят -къща закупена със заем който ще се изплаща дълги години . Господинът предполагам ,че ще се опита да протака -например да не се прибере в България.Въпроси те ми са - 1.Може ли да бъдат упълномощени други лица ( родител) и от двете страни за да се заведе делото ?
Жена ми се изнесе преди месец и половина, нямаме развод...сега ми прави проблеми, не ми дава да виждам детето, било изпадало в нервни кризи (пълна измишльотина според мен), а днес ми се обади и ми каза да ги оставя на мира??! Искам да знам какви са ми правата в този случай, мога ли да пусна някъде жалба...просто искам да видя детето си..... Благодаря Ви предварително