Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Сливен
Благодаря ти Калифорния, опитвам се да отвличам вниманието с други дейности. А за пляскането през ръцете и аз съм чувала, че не било хубаво, ама не знам защо.

# 196
Виолини, освен това, което е казала Калифорния, винаги имай под ръка нещо ново, с което да й отбиеш вниманието  и заинтригуваш или някоя любима занимавка или вещ. Давам ти пример с Ан-Мари. Като  се затръшка за нещо непозволено й казвам :" Виж, виж, къде ще отидем и какво ще ти дам"-ако сме навън й показвам някоя мравка, някое цветенце. Винаги имам под ръка някоя любима нейна занимавка-празно шишенце с капачка, кутийка с разни дребни играчки, забравена играчка и т.н.
За пляскането на ръцете- ако ние го правим, показваме на дедето поведение, което копира. И когато попадне в сходна ситуация-удря .

# 197
Калифорния При него е от постоянното боледуване, на вирусна основа- Бронхиална астма с алергичен произход. Правихме алрегична картина тези дни - няма никаква алергия вече.

# 198
Еее, супер, Зайче, бравос!  Simple Smile

# 199
Тея се кандидатира за тапа на групата - 74см  Mr. Green

За шума на съседите вечер, при нас е по-страшно, в близкия парк се събират и надънват музиката, викаме полиция, гони ги и след 1 час пак същото.  Mr. Green И това всяка вечер.

Аз съм по-зле днеска, ама да ви черпя една песничка, не е много по темата ама...

# 200
Виолини, казваш с тон "НЕ", ако пак се опита да го прави пак казваш "НЕ" и я преместваш на друго място, и й отвлиаш вниманието с нещо друго. Това го пише в една дебела америкън книга за отглеждане на деца.
да дойдат Хамериканците да се опитат да отвлекат вниманието на дара като иска да направи нещо да ги видя. и половин час да я развличаш пуснеш ли я първата й работа е да се върне там, където е била. козирожка му работа! Simple Smile

уондър, чак мен ме заболя за толкова много станали зиян техники! Simple Smile

# 201
Юхууу! Имам нет! Имам нет! Party
........
Във случаите, когато се налага да казвам строго "НЕ"   не се старая да отвличам вниманието на детето в друга посока, защото така то няма да разбере защо не трябва да прави това. Обяснявам му кратко и много ясно защо не трябва да прави така,ако се налага го повтарям още 1 път и тогава чак пристъпвам към другото занимание.
Виктор бие сестра си и приятелчетата си (като позрав за здрасти, и за изразяване на обич)От никъде не е видял подобно поведение, но го прави.Отдавам го на това ,че е момче и че носи мои гени Mr. Green ...и главички удря като козелче, ако нещо не стане на неговата..... и хапе ConfusedТежък случай е, работи се върху него Rolling Eyes

# 202
  • София
Добро утроооо!

Нощни, успех с начинанието!  bouquet

Гери, много i-погром Sad Дано няма повече  Hug Hug Hug И много, много хубаво изкарване на морето.

Ива не удря децата, но като иска играчка си я взема. Ако дойде дете да й вземе играчката - дава. Смятам, че така е честно. И много се радва на по-големите деца. Хубавото е, че на нашата площадка големите са приятели ан сестра й и се грижат добре за Ивка. Нямам притеснения.

Днес Яна се прибира от лагер и ми едно такова, хубаво Embarassed  Ние заминаваме за Влас на 1ви. Други в района по това време??

И накрая да ви покажа нещо интересно. Моя приятелка внася Тапъруеър и вчера ми прати тази покана за шоу с любимите ми Лора и Стоян. Ако има желаещи:
http://bg.kolektiva.net/sofia/kulinarno-shou-tapperware.html

Хубав ден от мен!  bouquet

# 203
Добро утро!

Днес със Зорката ще бягаме на хладно в планината - на пикник. Баба й и дядо й са ни организирали и след малко стягаме дисагите и потегляме. Надявам се да се държи добре и да няма драми, макар че тя драмите ги прави вкъщи, навън само беснее...

Много благородно завиждам на Гери и Ети, които съвсем скоро заминават на морски гастрол, ние ще трябва да изчакаме до края на юли...  Confused
Другата седмица съм на 4Д при Марков и се надявам да ми подшушне какво си имаме, макар че знам, че е раничко още, ама пък знам ли...  Wink Ще ви държа информирани, разбира се.
Дано всички болнички мами и деца са забравили вече!  Hug

Приятен ден на всички от нас и честито лято - вече официално (астрономическо)! Любимият ми сезон!   grinning039

# 204
Екзотична закуска от мен. Wink

# 205
Къде сте бе ,хора?!?!то в тая жега къде скитате?
Днес за малко щях да колабирам направо-в буквалния смисъл.По принципсъм с ниско кръвно и като тръгнахме към кухнята и...едвам стигнах и сега съм в майка ми.Довечера ще се приберем.
Кали ми е палаава,но не посяга на деца.Като й вземат нещо от ръцете много много не се дърпа,а и аз гледам да  я залъжа с друго.Снощи едно детенце,с 4 месеца по-голямо от нея,какво му стана нзм,но аз щях да го оплескуня.Те си дружат принципно,но като каза че ще я блъска и събаря,бърка й в очите поне 5-6 пъти,а моето главоче навежда глава и чака  ooooh! Първияпът нищо не казах,защото се случва,ама после се поразбучах.Тя тъкмо се заиграе нещо и онова хоп! бърка и я събаря  #Cussing out
Бебеш,Тея уж беше от големите дечица,сега нещо не й се расте май.Кали преди седмица я мерихме вкъщи и я изкарахме 80 см.
Нощни,успех!
Имаше и още,но забравих.
Хайде със здраве и търсете дълбоките сенки ако се наложи излизане

# 206
ехо, привет мамита,

моля дайте ми някой сайт с рецепти за детски храни, по едно време ВиФреш май някъв ми беше споделила, ама го затрих, а на морето ще трябва да се вихря на Ема да готвя!

# 207
Хей, къде сте в тия жеги?  Hug

Ние излизаме рано, днес изкарахме до 11.30, но наистина стана нечовешки горещо, малкия излапа манджата и заспа. Използвам момента за малко релакс.

Сами по градинките като че ли се заглежда по големите деца, те много не го отразяват, ама той ходи там при тях, играе и с неговите наборчета, ама както си стои около децата и изведнъж драсне самостоятелно нанякъде... Simple Smile Най-обича да чопли по някое колело, да пипа колите, да ги прегледа обстойно, вре се навсякъде де има някаква техника...Играчките си дава, но обича да взима чуждите, като повечето...Вчера удари едно детенце-по-голямо, ей така ненадейно...При него съм го забелязала че не е агресивно, ами някак си му се иска като че ли да го хване, погали, пък то излезе като пошляпване...Аз му се скарах, той гледаше виновно...като че ли ме разбра! Wink

Поръчахме му триколка от продавалника, но чак от Варна и жената ни прецака....Сега търсим друга, че тия триколки са му слабост по градинките. Дано да не е само номер с "любимите чужди неща" и да не я поглежда неговата.

УондърHug направо ме заболя сърцето с толкова потрошена техника...Дано да няма такива поражения повече, това да е било!

Буби Hug приятен пикник, чудесно е за такива мероприятия! И ще чакаме резултати от 4Д-то, дано да се види нещо повечко... Heart Eyes

Мечтая за такава екзотична закуска Елениа! Hug

Нощни Hug успех от мен в начинанието! Да ви върви по вода!  bouquet

Дано всички малки и големи сте добре, прегръдки и целувки от нас!  Nature Sunny

Инка, а няма ли да ти е по-лесно да даваш от вашата храна, което е подходящо...опитах се да ти сложа едни линкове, но ги дава като спам....потърси в гугъл.... Hug

# 208
  • в Надежда-та
Inka- в подписа ми е, но отдавна нищо ново не е качвано Tired

http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RD3g.htm

http://bblackpearl.moetodete.bg/blogpost_5556_0.html

... има мн сайтове, като се разровиш Wink

ПП Не ми дава да го постна - вкусно и красиво.ком, в раздела Детска кухня

# 209
  • София
Ей, голяма жега е навън!

А сега съм си у нас, пуснах си климатика, Виктор спи, аз чатя... Ех, живот, здравей, здравей! Mr. Green

Днес е добре, ама вчера бях на ръба на нервна криза. Виктор беше пощурял в буквалния смисъл. Правеше беля, след беля. Не ми даваше да го преобувам, тръшкашеше, ревеше, мрънкаше, искаше да е на ръце, все ме дърпаше нанякъде... Чудо просто. Вадеше всичко от шкафовете, лижеше обувките, отваряше хладилника и вадеше всичко подред... Хиляди пъти му обяснявах да не бърка вътре, но не и не. Това със заплесването и аз искам да ми го покажете нагледно с него! Wink Като ММ се прибра от работа аз рухнах, разревах се, та той се видя в чудо. След което се облякох за 3 сек и излязох сама. Купих си един огромен сладолед, списание и седнах на една пейка. След това пошопинговах малко и след около час бях чисто нова. Това чудо не ми се беше случвало от миналата година. Като се прибрах драмата продължи, пак ревове, тръшкане. Явно кучешките зъби здраво го тормозеха. Накрая с триста зора го приспахме, а аз си джурнах половин бутилка бяло винце.  Crazy

Днес нещата са под контрол, само където имам ужасно главоболие. ooooh!

Иначе по темата с площадките там е по нисък от тревата. Иска да съм до него и си рови в пясъка. Днес се заигра с едно хлапе на неговата възраст и искрено се забавляваха. Не блъска другите деца, а ако някой му вземе играчките разбира се ме вика на помощ. Mr. Green Иначе въобще не съм толерантна към агресивните деца. Ако някой блъсне нарочно Виктор повече от веднъж-дваж се намесвам.
Инка
, наистина защо не даваш от вашата храна? Аз се родих, откакто Виктор яде всичко. Вечер сядаме на заведение и той умита чиниите. Mr. Green
Гери, дано черната техническа серия вече е свършила и весело изкарване на морето! Hug

Общи условия

Активация на акаунт