Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 722
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
какче, съчувствам! и на дара сега й растат 4-те кучешки и е малко напрегнато, а и в тази жега седим в къщи и е още по-зле. навън някак по-лесно се получават нещата...

аз ви чета, но ми е тоооолкова топло, че ме мързи да пиша. в нас в момента е 29,9 градуса, а ме е страх да пусна климатик, защото си внуших, че дара онзи ден вдигна температура заради него. и сега се пържим Simple Smile

инка, наистина давай от вашата храна. аз готвя за дара само когато не съм сготвила за нас.

# 211
  • sofia
Елч, пусни климатика, ама спешнооо! Ще получите топлонен удър и двете.

Какче, Елч и ние сме на вълна зъби, ама съм се изхитрила и като стане от сън водя Лия в детския клуб до нас, та до 19-20 ч се изморява и като я взема е поносима.

Жегите не ми пречат хич, по цял ден съм в движение.

# 212
Днес е добре, ама вчера бях на ръба на нервна криза. Виктор беше пощурял в буквалния смисъл. Правеше беля, след беля. Не ми даваше да го преобувам, тръшкашеше, ревеше, мрънкаше, искаше да е на ръце, все ме дърпаше нанякъде... Чудо просто. Вадеше всичко от шкафовете, лижеше обувките, отваряше хладилника и вадеше всичко подред... Хиляди пъти му обяснявах да не бърка вътре, но не и не. Това със заплесването и аз искам да ми го покажете нагледно с него! Wink Като ММ се прибра от работа аз рухнах, разревах се, та той се видя в чудо. След което се облякох за 3 сек и излязох сама. Купих си един огромен сладолед, списание и седнах на една пейка. След това пошопинговах малко и след около час бях чисто нова. Това чудо не ми се беше случвало от миналата година. Като се прибрах драмата продължи, пак ревове, тръшкане. Явно кучешките зъби здраво го тормозеха. Накрая с триста зора го приспахме, а аз си джурнах половин бутилка бяло винце.  Crazy

Умножи го по две и "дОбре дошла у дома"  Mr. Green И аз правя като теб, като си дойде мм излизам.  Whistling

бонболина, тя вървеше трътлеста бухта,ама вече е фиданка  Laughing което с нашето заболяване не е за хвала особено.

# 213
Какче, да ви пратя ММ?!? Нашият дивак влезе в ред за около седмица. Преди да му кажа "НЕ" беше почти невъзможно да ме чуе. Сега само като чуе "НЕ" и сам сменя посоката, няма нужда да бъде местен от друг. Знае кое не се пипа, е от време на време се пробва на забранените места, да провери дали не е паднала забраната.  Laughing

# 214
  • София
Пращай го и още как! Mr. Green Че съм се хванала вече за главата с това чудо-юдо! Crazy

# 215
за "не"-тата, така съм организирала подредбата на къщата/не че е подредено  Mr. Green/ че да има минимално "не". Мога да ги оставя сами във всяка една стая и да съм сигурна че няма да пипнат нищо което не трябва, остава да сложим райбери на вратите и прозорците и всичко ще е 6. Казвам не само когато единия започва да хапе,щипе и блъска другия / важи и за двамата  Whistling/ При майка като жевеехме далеч не беше така, там не можех да ги оставя в никоя стая сами без да се пребият някъде или без да вземат нещо с което могат да се заколят.

И да се поФаля, май ще ходя на почивка и точно където искам  Laughing Сега остава да си продам количката и заминаваме  Mr. Green /и да намеря с какво ще нося явор по планините Simple Smile/

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 16:01 от Бебешондел

# 216
Здравейте и от мен! Жегата вярно е много голяма, но моята пък от нея спи повече и сега имам време да пиша.
Незнам ама ние нямаме още 80 см, даже и 9 кг не сме. С памперс 3 сме още. Но това не й пречи да се бие с всички наред. Нищо не дава на никой, а беше такова добро дете. Но от брат си само лошите неща учи. И е много злояда, може само солети и бисквити да яде.

# 217
Какче, не че е смешно ама много се забавлявах с твоя разказ особено с втората му част със сладоледа и винцета. Понякога се чудя дали не си мое преродено аз. Браво на тебе с тая бутилка вино.
Мартин горе долу е в същата серия напоследък, само дето съм на диета и не мога да злоупотребявам та решението ми е цитронада с цигара вместо сладолед и вино

В нас вече климатика работи и съм го пуснала с чиста съвест, ако не е пуснат става течение отвсякъде. И аз като Елч се чудя дали разстройството на Мартин не е от климатика, ама не го спирам де. Марти също вади кучешки, но досега не ми е вдигал температура и разстройство от това, така че го изключва. Сега му варя картофки и ако не се позатегне от това ще ида до лекарката

А калифорнийския мъж като приключи при Какчето да мине и у нас, че и тука има нужда от затягане на дисциплината

А аз пък вчера се оциклих и понеже през нощта се събудих подгизнала и без нито 1 превръзка познайте какво ми свърши работа- памперс  hahaha ММ заключи, че съм ненормална ама трябваше аз да го пратя до денонощната аптека да му дойде акъла в главата

# 218
како рала, и дара е с разстройство от онзи ден с температурата. чудя се и аз какво да я правя. сега й метнах един ориз с моркови, дано го яде, че нищо други затягащо не яде...
вчера цял ден е изяла само 6 бисквити, на всичко ми въртеше главата.

между дургото не си първата, която ми казва, че е спасила положението с памперс. честно, никога не би ми хрумнало. твоят мъж е щастливец, моят щеше да бъде изпратен до денонощната аптека Laughing Laughing Laughing

# 219
ах, момичета, много ясно, че ще ми е по-лесно от нашата храна, ама тя пусто нали нищо не яде, та трябва да имам най различни неща, та поне да клъвне от нещо.

По повод пак на храната да ви питам, Ема има доста редичко ако, а нищо не яде почти иначе е в добра кондиция, дайте няква идея, почвам да се притеснявам. Днес например е на няколко лъжици кус кус, а е акала 2 пъти newsm78

# 220
еее, много съм разсеяна, гледам, че и други са с разстройство  Sick Sick, може нещо да се стеле по въздуха---

# 221

А аз пък вчера се оциклих и понеже през нощта се събудих подгизнала и без нито 1 превръзка познайте какво ми свърши работа- памперс  hahaha ММ заключи, че съм ненормална ама трябваше аз да го пратя до денонощната аптека да му дойде акъла в главата

Ти си номер едно,признавам те smile3501 Laughing Сигурно щях едно топче тоалетна хартия да си навия и приспособя,ама едва ли щях да се сетя за памперс Joy И ТМ е случил на жена - хем оправна,хем добра Hug Моя щеше да ходи до аптеката Mr. Green Embarassed Добре,че е наблизо денонощната Wink

Иначе ви чета редовно,ама ме мързи да пиша тия дни Embarassed Жегите не ми се отразяват добре,макар,че лятото ми е любимия сезон Hug Flutter

Мойте пък и двете като му удариха едно повръщане оня ден - верно за един ден мина всичко,ама се озорих - то пране,то легени из цялата къща,смрад Close............реших, че е от слънцето - нито температура са вдигали,нито разтройство имаха,нито нещо отвън съм им купувала за ядене /да е било развалено примерно/ Thinking Tired Добре,че мина Hug

Имаше доста момичета с поводчета за честитене през последните дни/коя леля станала,коя с нов бизнес и т.н./ - всички Вие чувствайте се поздравени и от мен  bouquet

Hug

# 222
Вие давате ли някакви ентероли, чудесии newsm78 Марти също не иска да яде много, а това за него е много необичайно. Постоянно иска солети и бисквити, явно му е добре на коремчето от тях

Нашата педи преди да идем на море я питах за разстройство ако има какво да давам, тя ми беше казала ентерол и нещо дето разтваряло и се давало на 15-20 минути с лъжичка, хидрасек ли беше newsm78 А натриевия цитрат беше за повръщане май

# 223
Калифорния Hug твоят мъж ще има бая работа - искам го и аз! И при нас НЕ-тата нещо не вървят, приемат се май поскоро за да!

Подобна серия като на Какче имахме преди 2 дни. Е такова тръшкане и реване цял ден просто не е било. Подозирам зъби!

kak@r@la  Laughing добра идея с памперса!

Бебеш Hug хубава новина за почивката!

Сами е с нова синина на главата, този път даже с охлузено по главата и носа. За пръв път падна не подпирайки се на ръцете си, а направо се пльосна и чух как главата му изтрещя в цимента. Докато го взема направо не знаех какво ще видя, но пак с малко се размина!

Момичета, давате ли праскови, кайсии, диня, пъпеш, малини?

# 224
kak@r@la Аз съм ти конкуренция, веднъж в колата така ми се допика, а аз сега не мога да стискам, е и аз сефтосах един памперс  Laughing
Eмили Ох, милото детенце  Confused От плодовете само малини не съм давала Peace

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 17:18 от мама зайка_

Общи условия

Активация на акаунт