Дано няма повече
И много, много хубаво изкарване на морето.

Ще ви държа информирани, разбира се.
Първияпът нищо не казах,защото се случва,ама после се поразбучах.Тя тъкмо се заиграе нещо и онова хоп! бърка и я събаря 

Най-обича да чопли по някое колело, да пипа колите, да ги прегледа обстойно, вре се навсякъде де има някаква техника...Играчките си дава, но обича да взима чуждите, като повечето...Вчера удари едно детенце-по-голямо, ей така ненадейно...При него съм го забелязала че не е агресивно, ами някак си му се иска като че ли да го хване, погали, пък то излезе като пошляпване...Аз му се скарах, той гледаше виновно...като че ли ме разбра! 
направо ме заболя сърцето с толкова потрошена техника...Дано да няма такива поражения повече, това да е било!
приятен пикник, чудесно е за такива мероприятия! И ще чакаме резултати от 4Д-то, дано да се види нещо повечко... 

успех от мен в начинанието! Да ви върви по вода! 

Като ММ се прибра от работа аз рухнах, разревах се, та той се видя в чудо. След което се облякох за 3 сек и излязох сама. Купих си един огромен сладолед, списание и седнах на една пейка. След това пошопинговах малко и след около час бях чисто нова. Това чудо не ми се беше случвало от миналата година. Като се прибрах драмата продължи, пак ревове, тръшкане. Явно кучешките зъби здраво го тормозеха. Накрая с триста зора го приспахме, а аз си джурнах половин бутилка бяло винце. 

Препоръчани теми