Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 729
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
емили, давала съм всичко от изброените без малини. дара яде само диня и пъпеш, другите не ги харесва грам.

како рала, нашият педиатър за разстройство дава само линекс бейби и хидрасек, ако е много обезводнено детето. сиреч само линек, ама пусто нали са прахчета и аз се озорвам къде да ги слагам, та и тях не ги давам Simple Smile

# 226
Емили Hug Heart Eyes Аз съм давала всичко от изброените,без малини Hug

# 227

Сами е с нова синина на главата, този път даже с охлузено по главата и носа. За пръв път падна не подпирайки се на ръцете си, а направо се пльосна и чух как главата му изтрещя в цимента. Докато го взема направо не знаех какво ще видя, но пак с малко се размина!

Момичета, давате ли праскови, кайсии, диня, пъпеш, малини?

Калина преди около месец така падна,по абсолютно същия начин.много е гадно преживяването.
Праскови съм давала от компот зимата,иначе от изброените плодове съм давала всичко,донащно,но малините хич не ги хареса.Вишни много обича.  Peace

# 228
Емили като се замисля,давала съм всичко изброено,но колко се аде е друг въпрос. Mr. Green
Какче, нали знаеш, че те разбирам. Laughing
ММ не може да се справи с двамата, пък и аз няма къде да изляза(освен да набия навътре в гората Mr. Green) и си седя у дома с децата.
Вико днес час и половина не стана от мен,гушкаше ме,без да спи ей така си бяхме легнали под една сянка на двора и 1 час не мръдна от мен Shocked...размазана съм от кеф. Embarassed
И да се оплача: Точно като си хвърлих сокоистисквачката ,която не бях ползвала от много време,точно сега ми се пие сок от морков,толкова побъркващо ми се пие,все едно съм бременна. Grinning Сега ще трябва да стържа и да диря марля някаква за прецеждсане.Луда работа съм. ooooh!

# 229
Туй с памперса вместо превръзка и аз съм го използвала!
Заек, как бре подложи си пампито и пиш ли?  Grinning

Дайте да правим летен лагер с децата и ММ в ролята на възпитател! Ей сега, Магарок отваря шкафа и бърка, идва баща му, поглежда го и нашият се ухилва, и затваря шкафа ДОБРОВОЛНО, след което се запътва нанякъде. А, аз гледам така  Shocked и не вярвам какво съм видяла.  Joy

# 230
Хелоу от планинарките!

Супер си изкарахме цял ден на хладно между едни борове на сянка и търкаляне по тревата. Зори откачи от кеф, търча, игра, какво ли не... После бяхме на разходка по едни пътеки, аз малко се поузорих с един баир, но на такива гледки се нагледах, че... Родопи, какво да ви кажа?! Най-красивата природа!  Heart Eyes
Сега и двете сме супер изморени и ще залягаме май... А утре вечер ще мятаме детето на баба и дядо с приспиване.  Wink

Калифорния, твоят мъж мисля, че може да направи много успешен бизнес с тази вашта дресировка!  Mr. Green

Емили, мойто яде плодове като разпрано, малини още не съм давала, но прасковите и кайсиите им разказва играта. Диня обича, пъпеш - горе-долу, ама пак яде... Simple Smile Гуш за контузения Сами!  Hug

Елч, аз пробиотика го слагам в киселото мляко сутрин и така се хапва.  Peace

Бързо оздравяване на всички разхлабенки!  Hug

(Ааа, и да се похваля - след година и 5м. Зори най-накрая си заспива сама в кошарата.  newsm44 )

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 21:59 от bubi_barabata

# 231
Някой ако реши може да ми посети темичката. Престраших се да я пусна  Mr. GreenПрекрасен съпруг, скапан баща - скапан съпруг, прекрасен баща.

# 232
Добро утро!

# 233
Kalifornia LaughingАми да подложих си и пиш. Много са мекички  Grinning ЕЕ браво на мъж ти, аз като кажа НЕ, Калин замръзва на място, но после продължава от където съм го прекъснала  Mr. Green

elenia  Heart Eyes Heart Eyes Много яко!

bubi_barabata Ауууу, чак ми се доплака...в момента толкова искам да си ида при мама, че  Cry Татко обеща родопско чеверме като си идвам  Heart Eyes

Елч, Инка, КакоРАла Как са сладурите?

# 234
Добрютро,

ей, пак жеги ни чакат, уууффф  Sunglasses
Ема си е с подчертано разтройство, милата погледне ме очудено, пръцне и напълни памперса, а снощи яде само варен ориз, днес ще звънна на педка, че утре нали тръгваме на море.

Ах, Буби-Буби и аз ви завидях за Родопите, прохлада и красота, какво друго му трябва на човека?

Маме Зае аз нали съм заплес, кога е термина? аз май не се похвалих, че две мои приятелки са бременни, а едната вече се беше отчаяла, че годинките напредват и беше без мъж до себе си , та нейното си беше голяяяяма новина  Wink

абе Ноеми нещо ми се губи май от месеци, какво става с нея? то има и много други дето ги няма, но за нея се присетих, че тя повече пишеше...

# 235
Добро утро! Hug

Благодаря на всички ви, които ми отговорихте за плодовете! Heart Eyes

Бебеш, посетих ти темичката! Hug

Буби, браво на вас за страхотното преживяване вчера! Поздравления за спящото Зори в кошарка!
Еления разбирам как си се чувствала, блазе ви за сянката на двора... Hug
За сокоизстисквачката - същото направих преди години, дълго време не я ползвахме, работеща, почти нова и я занесох на боклука. Още ме е яд, с какъв акъл съм го направила! Thinking

Приятни разходки и хубав ден на всички! newsm51

# 236
Inka- На 9 септември е термина  Heart Eyes Браво на твоите приятелки!  Heart Eyes Ноеми е добре, скоро заминават на моренце  Wink Много е заета и не стига до форума.

Аз си чакам Агентката да са включи по някое време  Heart Eyes Heart Eyes

# 237
Ееех, зайке, зайке, моя термин беше 1 ден преди твоя  Heart Eyes Снима ли корема?

# 238
Бебеш  Heart Eyes Не, и професионалната фотосесия  си изпуснах, че нали съм с бронхит  Confused В момента хич не съм за снимки  Sad

# 239
Добро утро, момичета!

Светослава, мерси за кафето!  Hug

Мама Зая, много я обичам тази планина, представям си ти щом там си израснала как се чувстваш... Изобщо лятото човек, стига да може, трябва да бяга на хладно по гори и язовири, защото е приказка.
А за термина - то не остана бе! Малкото зайче скоро ще дойде...  Heart Eyes

Еления, много мило, че сте се гушкали така. И мен Зори ме гушка, но основно сутрин в леглото, докато е още съненка и кротка, и сме само двете. Много е гальовна и все ми предлага бибата си.  Mr. Green

Инка, горкото Емче! Дано й мине по-бързо и за морето да позатегнете положението, че сигурно и на теб ти е неспокойно така...  Tired Стискам палци!

Бебеш, и аз видях темичката и понеже и друг път съм те чела за този проблем, направо не знам как и дали може човек да те посъветва нещо в такава ситуация. Не познавам ТМ, но такива ли бяха нещата, преди да се родят децата? Как изведнъж се промени? То не че децата не ти изсмукват силичките и времето, но все някак трябва да се опитваме да си съхраним отношенията, че иначе много кофти става...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт