Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Пазарджик
Ох Бубе радвам се ,че Влади е по добре HugХайде да минава тази серия и да се успокоите и двете HugИ мене нищо друго не може да ме разстрои така,както ако децата са болни,тогава целия свят ми е крив,но и това ще мине  Hug Praynig

# 541
Добро утро!

Мелона, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много обичана и късмета винаги да е с теб!   bouquet

мамо зайче, стискам палци всичко да е наред при теб и малкото зайче да си стои на топличко още няколко седмици  Hug бързо оздравяване на голямато зайче и не се притеснявай, ще се разберат с баба  Simple Smile

Мадлен, племенницата ми имаше такъв проблем, мисля, че нямаше годинка още. при нея беше и на двете гърдички. Вземи си талон за ендокринолог, не се притеснявай предварително, среща се този проблем, нарича се телархе. нея просто я наблюдаваха нищо друго  Hug

Бубе, да минава по-бързо всичко при вас и да може да си прояде детето отново  Hug

Люба, дано се оправят децата и не се налага да се търси лекар  Hug

Хубав ден от мен!

Елч, стиснати палчета и за твоята кумица, всичко да мине леко и безпроблемно  Hug 

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 08:51 от адис

# 542
  • ул. "Мечтание"
Привееет!   Nature Sunny

Ние се прибрахме вчера от гостито. Аз се трупясах веднага да спя, бях ужасно изморена. Нещо напоследък пак съм започнала да се изморявам бързо и да лягам рано-рано с децата.

Тая сутрин обрах из градината каквото имаше за бране - доста прилично количество тиквички и краставички, голяма радост. Имам и грах за чистене и ще го мятам във фризера. Много ми е яко, че си имам вече реколта и се радвам на плодовете на труда си... буквално!  Wink

Ivimu, много забавна историйка с голямото ти детенце!  Joy Joy Joy

Димара, честито ви християнче!   bouquet

Мелона, честит рожден ден на патеричка! Да си жива и здрава и много доволна и щастлива от живота!   bouquet

# 543
Привет, момичета!

Днес е приятно прохладно и чудесно за разходки!

Бубе, чудесно е, че девойката започва да прояжда и обикаля с лъжицата да опитва туй-онуй!Ха дано всичко лошо е зад гърба ви вече! Hug

Нощни очи, аз имам няколко саксии със зелении/ магданоз, босилек, чери доматчета/ на терасата и аз не мога да им се нарадвам!Чуството е прекрасно!
Сега се сещам, че босилекът е естествен репелент и гони всякакви летящи твари- просто се слага на перваза на прозореца, а и ароматът е божествен!
Хайде хубав ден!

# 544
Къде сте момичетаа...?

Ние се прибрахме, нахранихме и сега малкото доволно спи, а мен ме чака чистене, но нещо си правя оглушки  Whistling

Ивимю, наистина е забавна случката с вашия батко  Simple Smile

И да похваля и аз този репелент, който Пепита мисля, че препоръча. изпробвахме го сега през уикенда и няма никой нахапан, а имаше доста комари, други насекоми и дори хапещи мухи... ooooh!

# 545
Привет!

Аз поглеждам само от сутринта и все не мога да се наканя да драсна...
И ние се нахранихме, но нали спи още по 2 пъти и сега вилнее. Аз сутринта се развихрих и изчистих къщата, че нали бяхме на Марково събота и неделя, та не ми остана време вчера.
Утре съм за хиляден път на лекар, понеже вчера като ме гледаха на ехограф там, където си подновявам болничния, дежурната лекарка видя някакъв хематом над плацентата и препоръча наблюдаващият лекар да ме прегледа. Не съм прокървила, но то не е задължително да изтече тази кръв, та ще видим утре какво е положението. Не мога да кажа, че съм особено притеснена, защото със Зори прокървявах на 3 пъти и последният беше точно в 13та седмица, но все пак не ми е много широко около врата... Та така, утре ще пиша.

Елч, какво стана с твойта кумица? Не съм наясно как се процедира в такива ситуации, но дано всичко е наред.  Praynig

Бубе, много се радвам, че Влади е прояла.  Hug Дано продължава все така и дано утре ви се разреши проблема с венчетата. Ще чакам да пишеш с нетърпение.

Нощни, Ивиму
, поздравления за реколтата!  Hug

Адис, я припомни какъв беше репелента, че съм пропуснала.  Embarassed
Сега си мисля какъв списък с неща за 1ва необходимост ще ми трябва за морето. Със задължителните там слънцепредпазни, репеленти, спрей за рани и т.н. и т.н...

# 546
Нощни,разбирам радостта ти. LaughingА "продукция не вадя, въпреки, че имам голям двор, но съм заложила повече на рай-граса за децата.На полянка се играе най-добре.А по крайчетата на оградата съм бучнала това-онова - 5 корена домати, 3 корена диня, 1 корнишонка hahaha спанак, салата и т.н на бройка.Голямата продукция я взимаме от милата ми баба на село. Heart Eyes
И аз съм чула, че босилек или мушкато пред вратата или прозореца предпазват от комари, обаче за мен това си остава МИТ.Нашите комари са по-мутирали и от чернобилската хлебарка. CloseНито Райт за контакт,нито димящи спирали, нито спрей, нито нищо #Cussing outДаже пръскахме със специално от аграрна аптека купено и пак- нищо.
Децата ги спасявам със силиконова гривна-Цитронела(от аптеките- 6лв бойката)
Буби,нали ще се обадиш като дойдеш. Flutter 0899 84 69 20, не го пиша на лични,за да може и друг ако идва да ми се обади. Mr. Green
Бубе,тихо,тихо Hug

# 547
Здравейте и от мен Hug Не съм писала от доста време,но това не означава че не съм ви чела Wink

Бубе - радвам се,че днес Влади е по-добре. Дано да минава тази лоша серия,че бая се измъчихте Praynig

Меги - как е Тия днес? Дано да се размине АБ и да оздравява бързичко Praynig Hug

Адис
- я кажи,вярно какъв е този репелент. И аз май нещо съм изпуснала инфо Crazy

Мама Зая
Hug Стискам палци малкото зайче да постои още на топличко и да си дочака термина Peace А майка ти и Калинката ще се оправят двамата - хич не ги мисли Peace Надявам се ТМ да може да води баткото до болницата от време на време да го виждаш Rolling Eyes По-скоро сега се опитай да обърнеш внимание на себе си и пълен релакс до голяяямото събитие Hug Hug

Буби - И на теб стиснати палчета - сигурна съм че всичко ще е ОК Hug Peace

Люба - как са госпожиците днес?

welcome на новите мами в темичката Hug

Емили - целуФки на теб и Сами Heart Eyes Heart Eyes Как е юнака? Каката сигурно си е при вас вече - поздрави и на нея Hug

Айде стига толкова да не досаждам Blush

# 548
  • бургас
Днес ставам на 24  Simple Smile

# 549
Честит Рожден ден, Клео!
Много щастие и много топлина!

# 550
  • София
Клео, честит рожден ден! много здраве и късмет

Бубе, радвам се за малката  Hug

Мацки, от къде мога да купя люлка, не със стойка, а такава, която е с въжета и може да се връзва  newsm78

# 551
Bimbim, от всички големи супермаркети, от стрителните маркети също-Бриколаж,Баумакс и т.н.
Клео, бъди здрава!
Зай, Буби, пазете тумбаците  Hug
За комарите-имам някакви мокри кърпички на Чико, но не съм ги ползвала все още.

# 552
Честит Рожден Ден,Клео! Бъди здрава и много да те слушат всички в къщи Hug

# 553
  • в Надежда-та
Мацки, от къде мога да купя люлка, не със стойка, а такава, която е с въжета и може да се връзва  newsm78
Метро Peace
а имаше и един сайт Thinking сега ще проверя дали мога да го намеря Confused

# 554
Момичета, наминавам да почерпя (и да се похваля  Blush):
нашето момченце наесен ще е ученик в СМГ!
Почерпете се за негово здраве!

(Ох, иска ми се още мнооооого да черпя!  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт