Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 647
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, момичета!

Утро, защото аз се излюпих в 10ч.  Shocked Shocked Shocked Не знам откога не ми се е случвало подобно нещо. За сметка на това Зори е вдигнала свекито в 6:30.  Whistling

Сега се стягам да ходя да си подновявам болничния, но пък ММ ми направи палачинки и кафенце, така че няма да се оплаквам.  Wink

Мадлен, дано да се разминете без АБ.  Praynig За подуване на гърдичките от пилешкото, бъкано с хормони и аз съм чувала, но трябва да е яла редовно това, едва ли не всеки ден, пък и май и двете гърдички се надуват. На една позната (семейство от турски произход - ядат основно пилешко), момиченцето на 4г имаше този проблем, заради хормоните в месото и беше реагирала, гърдичките й се надули много. Но те всеки ден това са консумирали. Може по-нататък да минеш през педи да я погледне.

Люба, там най-близо май е поликлиниката в Приморско, но дано не ви се налага. Дано се оправят куклите и вашите да не се притесняват и те!  Hug

МарияП, браво на малчо, направо ме разбивате с тези постижения с памперсите! Ще се амбицирам и аз.  Grinning  А за жегичките те разбирам, понеже като гледам прогнозата за времето, единственото място, по-горещо от Плд винаги е вашия край. Но ние сме си свикнали де, адаптираме се към фурната и това е...  Mr. Green И благодаря за пожеланията!  Hug

Ивиму, браво на баткото! Нищо, че си е имал замисъл детето, пак е благородна постъпка и трябва да се насърчават такива жестове.  Wink

Бубенце, как сте?

Мам Зай, а вие? Калинката по-добре ли е?

Тичам по задачи! Сенчест ден ви пожелавам!  Wink

# 526
  • в Надежда-та
Димара честито Ви Христянче  bouquet
Люба, Еления помага в този раьон Wink дано да се оправят и не се налага де Hug

# 527
Мелона, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много щастие и любов ти пожелавам!  newsm59 newsm38

# 528
  • София

Moмичета, днес съм рожденичка, както Буби вече  е отбелязала Laughing

Почерпете се за мое здраве!

dimara, честито християнче!

# 529
мелона, честит рожден ден, мила! да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

бубе, казвай как е влади! аз продължавам да й пращам положителна енергия!

буби, искам и аз палачинки! Simple Smile
като се запознахме с мм той се фукаше какви страхотни палачинки правел, ама кой ме би през устата, съответно през ръцете да го светвам, че моите са по-хубави. та сега само аз правя палачинките в къщи Laughing Laughing Laughing

а аз имам сериозна нужда от почивка от последните дни. ама ние се оляхме. в деня, в който си легнахме най-рано часовникът ми показваше 4,45 ч. то не бяха купони, не бяха веселби, отвързана работа Simple Smile сега трябва релакс, че си е татърало татърата.

абе я ми припомнете като изтекат водите колко време беше максималният период за задържане. кумицата ми тръгна да ражда в 8-мия месец, половината й води са изтекли още в петък, биха й всички инжекции за дробчета на бебето и май я крепят до утре, понеже тогава се връща лекарят й от отпуска, ама не беше ли 72 ч. периодът, който можеше да се чака... нещо ме е стегнало и само я мисля и нея.

# 530
Децата са на морето с майка ми и баща ми, дано да не се наложи да ги карат по доктори, че не знам къде да ги заведат.
дано не се налага да търсите доктор,но ако недай си боже се случи,добре е да сте спокойни,че има на ого да се обадите.
д-р Георгиева(работи в болницата в Царево на първия етаж) 0590 53545 -за часове.

# 531
  • sofia
Децата са на морето с майка ми и баща ми, дано да не се наложи да ги карат по доктори, че не знам къде да ги заведат.
дано не се налага да търсите доктор,но ако недай си боже се случи,добре е да сте спокойни,че има на ого да се обадите.
д-р Георгиева(работи в болницата в Царево на първия етаж) 0590 53545 -за часове.

Специални благодарности!

Мелона, бъди щастлива

# 532
  • Варна
Да се разпиша по късна доба и аз.

Тийчето и тя в отбора на болните, следобед вдигна Т., дадохме Панадол, спа до 19 ч. вечерта и едвам я събудихме, вечерта в Педиатрията я измериха 39,8 Т.  Shocked дадоха й веднага 10 капки Хексалгин, прегледаха я някак си, че тя изстеряса, гърлото й много червено и изписаха Аугментин, засега не съм дала, ще изчакам до утре да видя как е...

Аугментин за червено гърло  newsm78 Тези освен да си хвърлят дипломите ... или да си тровят техните деца...

# 533
Мелона, честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов!

Заек, дръжте се! Спокойствие и само спокойствие!  Hug

# 534
Тони, не се учудвай, на мен една педиатърка в Пирогов ми обясняваше как да спра да кърмя Зори на 28 дена, за да й мине по-бързо физиологичната жълтеница. Не че ми е минавало през акъла да я слушам, но мен вече нищо не ме учудва при докторите, особено така на сляпо като идеш на непознат...

Бубееее, къде сте бе, жена?! Я, пиши какво става с вас, че всички ви мислим тук!!!  Hug

# 535
Буби, има резон в това, което ти е казала докторицата от Пирогов. При теб е било рано да те посъветва това, защото се прилага при новородени с протрахирала жълтеница и кърмени. Понякога причината за това е кърмата.

# 536
Калифорния, знам я аз тази теория, но после бая си говорих с педиатри и е много крайна мярка. Обикновено физиологичната жълтеница преминава от самосебе си, при някои деца трае по-дълго, отколкото при други. Да не говорим, че в последните години нещо отричат връзката между двете... А бебата нямаше месец все пак.

# 537
  • Варна
Последно на моя приятелка в спешното по същия начин действаха, червено гърло = Аугментин. После става интересно: повръща Аугментина, сменят антибиотика, обезводнява се, вкарват го в болница... А просто трябваше да изчака да му мине на детето гърлото...2/3 дни

# 538
Кърмата не винаги е манна небесна, и в други случаи се налага преминаване към АМ.

# 539
  • В две тъмни очички
Бубииии, Елч Hug благодаря момичета. Дребната като че ли е по-добре вече! Нови херпеси няма, старите завяхват! Радва ме това, че сякаш сиропът за апетит започна да действа  Praynig Днес освен лошата закуска всички други хранения бяха перфектни. С доста залъгване, но все пак яде! Даже вечерта, след като тя първо се нахрани седнахме и ние, а тя си взе една лъжица и започна да обикаля по купичките на всички и викаше "упаааа,упаааа" (супа) и само бъркаше, оливаше и сърбаше. А накрая яде и диня за десерт!  Оххх, дано продължи така!
Притесняват ме обаче много вече тези зъбки! Започнаха да кървят и долните венци на предните зъбки, когато днес я почиствах с марлята.  Във вторник следобед сме на преглед!

Аз съм яхнала метлата жестоко! Изпокарах се с всички, най-вече с ММ! И втори ден не разговарям с него! Много ми е черен! Да свършва вече тая лоша серия , че ще се побъркам!

Общи условия

Активация на акаунт