Утро, защото аз се излюпих в 10ч.

Сега се стягам да ходя да си подновявам болничния, но пък ММ ми направи палачинки и кафенце, така че няма да се оплаквам.

Мадлен, дано да се разминете без АБ.
За подуване на гърдичките от пилешкото, бъкано с хормони и аз съм чувала, но трябва да е яла редовно това, едва ли не всеки ден, пък и май и двете гърдички се надуват. На една позната (семейство от турски произход - ядат основно пилешко), момиченцето на 4г имаше този проблем, заради хормоните в месото и беше реагирала, гърдичките й се надули много. Но те всеки ден това са консумирали. Може по-нататък да минеш през педи да я погледне.Люба, там най-близо май е поликлиниката в Приморско, но дано не ви се налага. Дано се оправят куклите и вашите да не се притесняват и те!

МарияП, браво на малчо, направо ме разбивате с тези постижения с памперсите! Ще се амбицирам и аз.
А за жегичките те разбирам, понеже като гледам прогнозата за времето, единственото място, по-горещо от Плд винаги е вашия край. Но ние сме си свикнали де, адаптираме се към фурната и това е... 
Ивиму, браво на баткото! Нищо, че си е имал замисъл детето, пак е благородна постъпка и трябва да се насърчават такива жестове.

Бубенце, как сте?
Мам Зай, а вие? Калинката по-добре ли е?
Тичам по задачи! Сенчест ден ви пожелавам!

Тези освен да си хвърлят дипломите ... или да си тровят техните деца...