Бубе, Зайке

На мама геройчето! От няколко дни иска да сяда на тоалетната, щото вижда кака си какво прави. Сядам аз и тя пред мен, но само се напъва, пръцка , слиза , къса си тоалетна хартия, бърше се, без да е правила каквото и да е, после сяда на гърнето и върши работата

Голяма драма беше. Аз не че не съм се примирила, че се хранят заедно на моменти, ама ти казвам, че тази кайсия видях как едно след друго и трите кучета се изредиха да я подъвчат (тя и малко зелена беше) и накрая мойта и тя дъвче. Чудооо! 

Утре пак... ако не ни примързи! 
Дано всичко скоро свърши и Влади пак да е веселото детенце, което познаваме! 

И майките им също! 

..Само към хомеопатичната паста за зъби не мога да свикна(не мие плаката,а аз съм и със чуствителни зъби)и си карам само на Сенсодин,въпреки забележката на хомка. 
Много неприятно това с неяденето,преживях го при захранването на Божидар и искренно ти съчувствам,дано сиропа помогне
За херпесите и аз знам за ушна кал - на ММ му излизат често и успешно ги бори с този метод 
Много се радвам,че всичко с бебчо е наред,че си спомням как се притесняваше.Да расте бързо малкото юначе и да се включва после активно в игрите на кака си Зори и отбор кучовци 

А той се рови по пясъци,треви и боклуци и пет пари не дава
С гърнето имаме голям напредък,при редовно изпишкване цял ден си ходи с един чифт гащи,даже от време на време се сеща и да си каже.