Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • в Надежда-та
Люба къде са на море?

Бубе, Зайке Hug

# 511
  • В две тъмни очички
Зайке, гуш миличка! Отивай и си той там, колкото и неприятно да е! Важното е бебчо да е добре! Стискай зъби, не остана кой знае колко много! Прегръдки от нас!  Hug

Бебеш, имунен срив, поради липсата на прием на естествени витамини, т.е. неяденето!

Нека кажа и нещо положително, днес бяхме със свеки в кухнята и човъркахме всяка по нещо, а децата бяха в хола и играеха. По едно време дребосъчка вика "мамоооо, бабоооо" и идва с гърнето в ръце (всеки път тя изхвърля гърнето) и то пълно с ако и пиш! Бях толкова щастлива! На детето му се доходило  по нужда и без да казва взело си гърнето, събуло си гащите, акало, пишкало и идва ни покаже  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На мама геройчето! От няколко дни иска да сяда на тоалетната, щото вижда кака си какво прави. Сядам аз и тя пред мен, но само се напъва, пръцка , слиза , къса си тоалетна хартия, бърше се, без да е правила каквото и да е, после сяда на гърнето и върши работата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама все пак първо минава през тоалетната и всичко процедури с нея  Mr. Green

# 512
Здравейте момичета,

Бубе много гадно за Влади, бързо и тя да се оправя!!!!
Зайке стискаме палци  Hug Hug Hug

Нас ни свърши "почивката", в момента оправям багажа, тръгваме за Кърджали. Три дни бяхме с много висока темперетура, ходихме на доки, обаче нищо и няма, той вика може и от зъби, че четири са наболи, ама аз не съм съгласна с тая диагноза, нооо както и да е, важно че сме добре и вчера направихме два плажа  Joy

айде ще драсна вече от Кърджали

# 513
А преди това успя да си хапне малко от една паднала кайсия, която всички кучета подред я дъвкаха преди това, как успя да я набара не знам, но лошо ми стана като я видях!  ooooh!

Буби - защо се учудваш.. Рая дава на кучето солета, вади му я от устата гризва си, пак му дава и така..Целува котака, не мога да ги разделя.  Mr. Green Обичат се.
Мама Зай - гуш и да стискаш, какви са тези контракции по никое  време, а на Калинката да оздравява.
Браво ва Влади за гърнето, много ми стана мило. Като постигнат нещо сами и направо се разтапям от умиление. Ние малко сме назадничави в това отношение. Дай и на Рая да си развява голото дупе. И после търси парцала да бърше  Mr. Green

# 514
Пепинка, ако знаеш колко се разстрои като й взех въпросната кайсия от ръцете...   ooooh! Голяма драма беше. Аз не че не съм се примирила, че се хранят заедно на моменти, ама ти казвам, че тази кайсия видях как едно след друго и трите кучета се изредиха да я подъвчат (тя и малко зелена беше) и накрая мойта и тя дъвче. Чудооо!  #Crazy

Бубе, браво на Влади! Тя е първенец във всяко отношение!  Hug

Инка, радвам се, че Емата е по-добре.  Hug

Следобед съм спала 2 часа като изпаднала в кома и сега още залитам. Дребното го няма и хем ми е рахат, хем ми липсва...  Tired

# 515
  • ул. "Мечтание"
Бубе, имаш ЛС от мен!  Peace

Зайа, надявам се бебче да си постои още на топло в мама, рано му е да ни поздравява! Hug  bouquet

Бебеш  action032
Има и такива моменти понякога... надявам се да не се повтарят безсънните нощи.

Болничките да оздравяват бързо-бързо!

Ние днес ходихме на плаж. Прекрасно си изкарахме. После му дръпнахме по един як сън всички дружно.  Crazy Утре пак... ако не ни примързи!  Mr. Green

# 516
  • София
Мама Зай, всичко ще е наред! Силно гуш на теб, на малкото и на голямото зайче! Heart Eyes

Бубе, много се измъчихте... Sad Дано всичко скоро свърши и Влади пак да е веселото детенце, което познаваме! Hug

Инка, радвам се че малката вече е добре! Hug

Буби, и Виктор яде какво ли не откъдето му скимне. Само казва звучно АММММ и го лапа, преди да успея да направя каквото и да е.  ooooh!

Люба, дано двете принцеси бързо се оправят и да не се налага да се търсят лекари! Hug

# 517
Хайде всички болнички да оздравяват, та да се радват на хубавото лято! sunИ майките им също! Party

Бобо вчера стана на 1,5 мес , та батко му реши да му направи подарък- ей така за поредния месец  и без да го подтиква някой.
Много странно ни се стори, че от собствените си пари извади 2 лв. и купи светеща четка за зъби, която той има и забелязал как Бобо се кефи на нея!Учудващо, защото той е голям скръндза и неговото си е негово, брои си тайничко парите,  смята много хубаво като има левове и така…Отидохме , избра цвят и гордо му я връчи.
По-късно ни попита всъщност защо смятаме месеците на Борис, а неговите никой  не ги смята?
Разбрахме тайния план- той е на цели 100 месеца / 8 г. и 4 мес/ и неговия повод бил НАИСТИНА по- голям, та работата била „казвам ти дъще, сещай се снахо“ .В момента се чуди какво да поиска  за подарък ! newsm78

# 518
Бубе и аз те съветвам да намериш класически хомеопат. Peace
Моята тежка алергия която борех месец и нещо се оправи след първия прием на лекарството. Peace..Само към хомеопатичната паста за зъби не мога да свикна(не мие плаката,а аз съм и със чуствителни зъби)и си карам само на Сенсодин,въпреки забележката на хомка. Confused
Пиши как е Влади.
Зайке,почивай и мирувай. Grinning
Всички болнички да оздравяват.

# 519
  • Сандански
Здравейте!Надявам се не сте ме забравили,но напоследък се надпреварвам с времето  Rolling Eyes

Бубе бързо да се оправя малката хала PraynigМного неприятно това с неяденето,преживях го при захранването на Божидар и искренно ти съчувствам,дано сиропа помогне Praynig За херпесите и аз знам за ушна кал - на ММ му излизат често и успешно ги бори с този метод Peace

Буби честити сини гащи HugМного се радвам,че всичко с бебчо е наред,че си спомням как се притесняваше.Да расте бързо малкото юначе и да се включва после активно в игрите на кака си Зори и отбор кучовци Heart Eyes

Мамо Зайке бързо оздравяване на Калинката,а ти стискай кълките - ей го къде е 9-я месец Hug

Тонита какво стана със заекването на момченцето ти?Справихте ли се със проблема?

Изпуснала съм много поводи - всички се чувствайте поздравени и орисани само с добро! Hug

Болните дечица бързо да оздравяват и да се успокоят майките им Praynig Hug

Ние си се пържим на жегата(кой не знае Сандански,кой не е чувал за него Mr. Green),че и работим даже.Батковците са във ваканция и активно се включват във възпитанието на Божидар ooooh! WhistlingА той се рови по пясъци,треви и боклуци и пет пари не дава CrazyС гърнето имаме голям напредък,при редовно изпишкване цял ден си ходи с един чифт гащи,даже от време на време се сеща и да си каже.
С нетърпение чакам 9,че тогава си идва снахата с племеничките едната от които е на 5 месеца и все още не съм я виждала.Ще падне мачкане LaughingИ после и отпуски,почивки и т.н. - ех,живот,живот!

А сега лека от мене и нека бъде спокойна! Hug

# 520
  • София
Да се разпиша по късна доба и аз.

Тийчето и тя в отбора на болните, следобед вдигна Т., дадохме Панадол, спа до 19 ч. вечерта и едвам я събудихме, вечерта в Педиатрията я измериха 39,8 Т.  Shocked дадоха й веднага 10 капки Хексалгин, прегледаха я някак си, че тя изстеряса, гърлото й много червено и изписаха Аугментин, засега не съм дала, ще изчакам до утре да видя как е...

Абе мацки, докато я преслушваше лекарката, изведнъж ме пита " Откога й е така гърдичката?'', едната беше видимо подута някак си...досега не съм забелязвала такова нещо, но в суматохата нищо по-вече не ми каза, какво може да е това?

Лека нощ от мен, който може да спи, аз ще дежуря.

# 521
  • sofia
ВиФреш, между Китен и Лозенец са.
При нас има подобрение ( май)!

# 522
Мадлен, пилешко ако е яла Тия,може да е от хормоните с които помпат бройлера.Една мама от другата отчетна имаха същия проблем и им казаха,че може и от това да е.
Изследване назнчиха ли ви?
Честит Джулай!
Мойте чавета днес ме събудиха рано и отбелязахме джулая:)))

# 523
Добро утро!

Много болнички бе, хайде оздравявайте бързо!

Зайке, всичко ще е наред, полежи си в болницата, пък майка ти ще се оправи.

Вчера мина нашето кръщене. Петър беше много кротък, през повечето време наблюдаваше с голям интерес какво се случва. Като го взе попа да го потапя в кутела се разрева като по поръчка, че може ли така кръщене без ревящо бебе. После се ухили пак. Така че си имаме новоизлюпено християнче.

# 524
Димара честито ви християнче !  Flutter Hug

Общи условия

Активация на акаунт