Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • ул. "Мечтание"
Клео, честит рожден ден!   bouquet Hug Жива, здрава и много щастлива!  Hug Hug Hug

Аз и ти, честито! Надявам се детенцето ти да е доволно и да си пасне перфектно с деца и учители!  Hug

# 556
Браво на момчето ви Az i ti! За да го приемат там си е нужно знания и много любов към науката! Още веднъж, честито на младежа!

# 557
Все ме мързи да пиша, но наистина искам да честитя на Az i ti. Браво на сина ти и дано има много успехи занапред Simple Smile

Честито и на всички рожденици, именици, тези с други поводи и ... тези без поводи Simple Smile))

Терминаторчето вече е добре. Преди няколко дни беше с Т, но май вече всичко свърши. Днес е с обрив, но педи каза, че това е обрив след Т и каза да го мажа с Фенистил.
За гърло нашата педи предписа на Калоян капки Коларгол. Едни кафяви са. Правят ги в аптеката. Ползваме ги и за нос. 

Остава да ни пробият само кучешките зъби, които май са на път, защото Калоян по цял ден обикаля и вика "бибка" (демек търси си бибата). Също така се е научил да казва "това" и "икам"(искам)  и по цял ден бръщолеви "това, това, това"  Crazy

Браво на дечицата с гърнето. Нашият върши работа само сутрин. През деня гледам да го държа по гащи, за да не го запарва памперса, но определено не му пречи като ги напикае или наака.

Бременните мами да се пазят  и да си почиват.

# 558
  • Пазарджик
Ох от снощи сядам да пиша и все не ми се получава(още един опит ще направя ooooh!)

Мелона,честит рожден ден на патерици,много здраве и късмет ти желая!

Зайке,Буби стискам палци да няма нищо тревожно Praynig Hug
Аз и ти браво на вашето момче,много успехи  и усмивки му желая  Hug
Бимбим нашата е купих от книжарница
Клео честит рожден ден,много здраве и усмивки ти желая!

И аз купих лосиона който Пепита препоръча,изключително доволна(след като не остана място където не съм наядена ooooh!),ето гоhttp://biotrade.bg/calmax-repelex/?p=53&l=1

При нас нищо ново,събота и неделя ходих ме на плаж.Таня от водата не мога да я изкарам(водата е минерална и топла),а Нелката се престраши и стигна на метър от басейна,за да наливаме кофичката с вода.
И все забравям да споделя,щото едва ли само на нас се е случило.Скъса ми се гумираната част на количката,там където я държа и бутам,беше много малка дупчица,но за няколко дена стана голяма цепка почти педя,та я направихме с гриф за тенис ракета  .

# 559
Бубе, онези сандалки, които ги продаваше кой номер ги купи и знаеш  ли колко см им е стелката. Хвърлила съм им око , само че сини да взема, но ме е страх да не сбъркам пак с номера.

Останала съм с впечатление, че C3 = 19номер, C4 = 20, C5 = 21. Някой компетентен по въпроса има ли?

# 560
Аз и Ти - Браво на младежа Hug Много успехи и много знания да натрупа в новото училище Hug

Тути Понеже моята количка е като твоята, та много добре ми е ясно за какво говориш - още когато бяхме с коша за новородено гумата на дръжката започна да се цепи - първо една съвсем малка дупчица,после започна да става по-голяма Confused Това което направих беше следното - свалих на лятната част отпред там където се хващат децата с ръчички /ама как го обясних само Embarassed/ -отгоре има едно допълнително парче,което е с ципче и го сложих на дръжката. Така успях да запазя дръжката Peace Но пък ти вече си намерила решение Hug Явно обаче това е слабо местенце,защото и на други като наште колички видях дупчици Laughing /между другото аз в момента я продавам - купихме една лятна,още по-лека, тип чадър и ми е много по-удобна и за колата Peace/

# 561
буби, ще стискам палци за утре! да пишеш!
моята кумица роди днес. бебенцето е в кувиоз.

бимбим, много приятни люлки гледах в кауфланд

клео, честит рожден ден!
аз и ти, честит ти ученик в смг! ще ми е съсед през деня Simple Smile))

# 562
Елч, да е живо и здраво бебчето! А, защо е в кувиоз? бързо възстановяване и на мама желая!

Буби, дано всичко е наред при теб, пази се, стиснати палчета и от мен  Hug

момичета, тя Тути е пуснала линк, репелента се казва Репелекс и струва около 5лв.

Руми, браво на детето, нали това си искаше той, много успехи в новото училище  Hug

Клео, Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

# 563
Аз и ти, поздравления за успеха на твоето момче! Пожелавам му още много такива постижения и поводи за гордост!    Hug Браво и на вас с ТМ, явно сте свършили добра работа!   bouquet

Клео, честит рожден ден и от мен!     bouquet

Елч, надявам се всичко с бебенцето да е наред! Аз съм ти разказвала, че и двамата с брат ми сме осмачета, а ММ даже и шестаче, ама ей на, всички сме здрави и сме пораснали без проблеми. Така че не се притеснявайте, случват се и такива неща...  Hug

амнезия, гледай наистина да намериш размер на стелката в см, защото на всички марки номерата се различават. Има големи отклонения според марките.  Confused

# 564
  • sofia
Клео, желая ти хармония.

Рал, децата са добре. Вече няма Т и др. притеснения( благодаря ти).

Бубе, не се карай с ТМ заради роднини, моля те. Пазете си любовта.

Аз и Ти, все така добре да вървите напред. Ние чакаме второ класиране утре, бала на Мони е 32.

# 565
  • София
Клео, честит рожден ден!

Буби, стискам палци всичко да е наред утре!

Аз и ти, радвам се за момчето ти! Сестра ми завърши СМГ преди точно 10 години. Страхотно училище, което много може да даде на детето!

Люба, дано и вие се класирате утре!

Елч, дано бебчето е добре  Praynig

Тути, Рал, и моята количка е като вашия модел и дръжката ни е на дупки  Mr. Green. Явно това е бъгавото място на модела. Но като цяло съм доволна от нея.

Днес ходих с Ади до Джъмбо да купувам подарък за РД и това дете направо изпадна в истерия там. Започна да иска всяка играчка, разрева се и се разпищя, цялата стана морава на цвят  ooooh!. Няма да си причиняваме скоро това отново и затова няма да я мъкна по детски магазини с мен следващите месеци.

Следобяда изтрамбовахме пеша Южния парк. Ади пак изпадна в едно истерично състояние при детския фитнес. Много се надявам това да е период, който ще отмине, а не лош характер.

# 566
зън, ади пак е така само в детските магазини, а дара е така на детската площадка - непрестанно иска нещо и особено някой (разбирай всяко момченце между 2 месеца и 10 години). ама аз за съжаление не мога да кажа, че няма да я водя по площадки Sad

буби, и аз се надявам, че няма да има проблем. тя беше в края на 8-ми месец. малко се притеснявам, че не можах да я чуя (то и аз първия ден като родих не исках да говоря с никого), а на току-що излюпен татко не може да се разчита да ти разкаже подробности Laughing Laughing Laughing

# 567
  • София
Аз и ти, браво на момчето!
Ние сме на море, Боян полудява на плажа  иска само във водата, пищи зверски когато го вадя, кака му вече кашля и е с червено гърло - и тя пищи, когато я изкарвам от водата...изобщо с деца на море. Но пък 3 с мои съученички с по 2 деца се събрахме да пием в Лозенец и беше страхотно. Ние в София не можем да се видим, но пък на морето веднага се организирахме Simple Smile
Бързо оздравяване на болните!
Отивам да си допивам на терасата.

# 568
  • sofia
Момичета, гледам пожара. Много страшно изглежда, дано да го овладеят.

# 569
Добро утро!

Люба, дано го потушат този пожар, наистина е страшно и ми е много жал за гората...   Sad  Praynig

Мрм, дано малките се задържат здрави, а ти се забавлявай на макс!  Hug

Аз отивам да ме погледнат за пореден път и да видим има ли поводи за тревоги или не... После ще пиша пак.

Приятна и прохладна сутрин на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт