Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 621
  • 739
  •   2
Отговори
# 570
  • В две тъмни очички
Бубе, онези сандалки, които ги продаваше кой номер ги купи и знаеш  ли колко см им е стелката. Хвърлила съм им око , само че сини да взема, но ме е страх да не сбъркам пак с номера.
Останала съм с впечатление, че C3 = 19номер, C4 = 20, C5 = 21. Някой компетентен по въпроса има ли?
Правилно си разбрала! Аз купих С5-21 номер, но определено, това хич не е 21 номер за общите стандарти, по-скоро ми отива към 22! Като см е - вътре 14 см, а отвън 15 см

Аз и ти, поздравления и от мен за твоето момче! Браво на него!

# 571
  • Сливен
Здравейте Simple Smile Поздравления на всички с поводи  Hug
Поздравления Az i ti ,  нека малкия да ви радва само с успехи и нови знания
Бубе - браво на Влади за гърнето, поздравявам те, браво на теб  Hug
Аз май трябва да ходя на гинеколог, защото пак имам някакви болки. Като ходих миналата година една гинеколожка ми каза, че нищо ми няма, май са бъбреци. Отидох на уролог зимата, той пък ми каза, че нямам проблеми.  Имам песъчинки, но болките не са от тях. Сега мисля да отида пак на гинеколог- крайно време е. Моята, която ме изражда вече не е в Бг Sad

# 572
  • ул. "Мечтание"
От Буби кафето, от мен - късната закуска! Simple Smile

Днес съм планирала да правя разместване и детските легла да ги сложа в детската стая най-сетне. От известно време децата спят сами в спалнята, ние с баща им в хола, та гледам да не изпусна момента да ги преместим в тяхната стая.

Мислехме да пребоядисаме първо, но няма да стане тоя месец, та така ще ги нанесем.

Буби, надявам се всичко да е наред! Ще чакам отчета ти.

# 573
Аз бях при доктора (този на ЖК, че другият, при когото ходя е в отпуск) и наистина имам хематом, който не е за подценяване... Според него е добре да полежа в болница, защото само там няма да мърдам и наистина ще се откъсна от ежедневните задължения. За всеки случай иска да ме прати при една доцентка и тя да си каже мнението... И аз сега съм в размисли...  newsm78
Мисля все пак да се чуя с този, при когото родих Зори и при когото ходя на частно, пък макар и дистанционно може да ме посъветва нещо. И после ще реша накъде да хващам.
Уффф, хич не ми се лежи в болница. Доколкото разбирам същественото там е, че наистина ще лежа и ще ми бият спазмолитици...  Thinking

# 574
Привет-мривет!

Ние се завърнахме от Гърция. Беше страхотно, стори ни се кратко и вече мечтаем за следващото море Simple Smile Децата не излязоха от водата, бяха с мокри коси и лилави устни, но се върнахме здрави, с лек тен и в добро настроение  Grinning

Опитвах се да ви чета и почти съм в час какво се случва, но със сигурност ще забравя да спомена нещо, което съм искала  Laughing

Малко късно се явява моето мнение по повод проговарянето, но понеже няколко момичета споменаха за моят "опит" в това отношение ще споделя размислите си.
Не бих могла да дам категорично мнение за това рано ли е на тази възраст да се съветва човек със специалист. То си е до усещане на майката и е много важно да се води по него. Аз лично си живеех спокойна докато Макс навърши 2 г. и 4 м и въпреки, че не казваше нито една смислена дума никак не се притеснявах. Противно на много от специалистите аз вярвам, че в това има наследственост, ние с татко му и двамата сме проговорили късно и не виждах нищо нередно. Отделно от това аз винаги съм уважавала индивидулаността на всеки и не очаквах, че детето ми на всяка цена ще се развие в синхрон с всичките си останали връстници. Но една нощ реших да напиша в гугъл "късно проговаряне причини" и влезнах в един филм, от който ми трябваше доста време да изляза и все още ме преследват кошмари.
Като обобщение на това, което последва мога само да кажа, че все още не съм убедена, че съм намерила всички отговори и правилните решения, но вярвам, че попаднах на специалисти, които наистина могат и помагат на Макси да навакса изоставането в говора. Нямам съмнение, че ако се налага е добре да се започне работа с детето. Но също така открих, че подпомагащите професии за деца са се превърнали в индустрия, която спокойно може да се мери с фармацията и има много хора, които са склонни да се възползват от естествения страх на всяка майка дали всичко с развитието на детето й е наред.

Бубенце, радвам се, че Влади вече е по-добре и похапва. Надявам се, че лошите работи са зад гърба ви.
Люба, супер, че и твоите момичета вече са във форма и няма притеснения.

Буби, много гот, че ще си имате и момченце. Така ще имаш най-прекрасното момиче и най-прекрасното момче на света Simple Smile Като мен  Wink Дано не се налага да лежиш в болница, но е важно да постъпиш както е най-добре за теб и беб  Hug

Честит рожден ден на патерица на Мелона и Клеопатра! Много здраве и усмивки!

Аз и ти, честито и на добър час на момчето ти!

Вече съм си в София без уикендите и софиянки, можете спокойно да ме каните на срещи, няма да се дърпам  Joy

# 575
  • ул. "Мечтание"
Буби, говори по телефона и с другия лекар. Той те познава също, може да ти даде някакви насоки. Може би е добре да послушаш лекаря от ЖК за втора косултация с въпросната доцентка. Сигурна съм, че добре ще успееш да прецениш ситуацията!  Hug Би могла да разпиташ дали терапията може да се проведе и в домашни условия. Ако има кой да се грижи за Зори разбира се. Определено би било по-добре да си си вкъщи и някой да ви обгрижва и двете, ще ти бъде по-леко най-вероятно.  Hug

# 576
Буби, аз мисля, че ако си вкъщи пак можеш да си лежиш, но Зори е нужно да е на бабиндом. Ако е у вас е мисия невъзможна с толкова малко детенце.
Марков не го ли видя този хематом?

# 577
  • Варна
Здравейте момичета,bubi,Нощни мерси за кафенцето и брънча eat
Мамо зайке,bubi  fingerscrossed Praynig Hug
bubeto радвам се че малката вече има подобрение,дано по-бързо се оправят нещата при вас!
Гледам за количките говорите,аз съм с Хаук и ми се скъса дунапренът по дръжката на кош-столчето пък(бебешкото).
Аз/ние снощи си имахме преживяване,дребният падна в банята и си спраска брадата Confused(познайте кой го къпеше newsm29).Хайде в спешния,там лудница-още отвън на входа ни посрещна полиция и няколко тайфи мангали,българи..Вътре се разхождаха пък всякакви-кой с кървав нос,кой...абе лудница.На мен взеха да ми изтръпват краката,къде от гледката,къде от страх да не стане нещо.Още там ни предупредиха,че и в детското било лудница,имало 4 критични случая.Няма да разправям повече..голяма мизерия,много мангали..имаше и един който по-едно време започна да обикаля и да вие буквално SadНе беше в детското поне.В крайна сметка си тръгнахме благополучно след час и половина чакане(към 2ч.) със залепена брадичка и спейки.Само дето днес като я гледам,пак е цъфнала май.Моля мамите с опит в тази част да споделят PraynigММ се обади в кабинета и му казали,че е възможно разлепване,но повторно такова не се прави.Абе ще зарасне все някога,но ще трябва бая да го вардя,особено на вън,че както все се пребива някъде.
Спирам,че мн дълго стана

# 578
  • в Надежда-та
Гали стига да не кърви оставете раната отворена, не я правете нищо. На нашия батко последния път (когато беше с комоцио), М не позволи да го шият, не го и лепиха, заздравя си и то бързо. Силно  Hug

Буби не че ме питаш ама беж в болницата, само там ще си полежиш в буквалния смисъл. В къщи все нещо ще те изкуши да станеш от леглото и да свършиш нещо ooooh! Hug

# 579
гали, аз съм лепена много пъти (имам 6 белега по главата) и се е случвало да ми се разлепят раните. при един от случаите баща ми ме е залепил отново...с притискане. не знам дали съм права, но според мен затова сега ми се е поизкривил този белег. така че и аз съм на мнение, че е по-добре да го оставите така.

буби, напълно те разбирам. и аз хич не обичам да лежа в болници, но пък, ако трябва...

# 580
  • Варна
Мерси момичета,това ми трябваше Hug

# 581
Гали, не ни се е случвало досега да ни лепят и не мога да дам съвет, бързо да се оправяте и да нямате повече такива инциденти  Hug

Буби, важното е всичко да е наред с бебо, в болницата поне ще си под наблюдение, а и ще лежиш наистина, докато вкъщи дори и Зори да е при вашите, пак ще ставаш да свършиш това, онова. много  Hug

# 582
Гери, радвам се, че сте си изкарали добре. Пак да идете!  Wink И мерси за пожеланията!  Hug

Калифорния, явно този кръвоизлив е станал между сряда и неделя, защото нищо не се видя на 4Д-то, а е абсурд Марков да не го види просто... Аз нищо не съм усетила, макар че някакви придърпвания имам постоянно...  Rolling Eyes

Гали, много неприятна случка, горкото юначе! А спешните нощно време са нещо страшно - всички цигани и без да са се клали ходят нощно време, понеже не могат да им откажат помощ, дори и без да са осигурени като се води спешен кабинет. Отделно като добавиш всички пиянски сбивания, да не говорим, че никога не ходят само жертвите, ами винаги цялата махала...  ooooh! Дано му зарасне по-бързо раничката!  Hug

Всички доФтори са по почивки и са неоткриваеми. Нито моя човек, при който ще раждам, нито доцентката... После ще изнахалствам пак и ако и тогава никой не открия, че минавам на някакъв план Б.  newsm78
Засега май ще стягаме багажите и утре отиваме при нашите на санаториум. Поне къщата е голяма, няма да се занимавам нито с детето, нито с домакинстване, мама ще храни семселето и ще търчи подир малката, аз ще вдигам краката май-май...Дано всичко е ок...

Бубе, пиши после как е минал прегледа при стоматоложката и как е днес Влади?

Мерси за съветите, момичета! Hug

# 583
Здравейте!
Аз позаченах от доста време и не съм писала.Ама си ви следя във ФБ Grinning.Доста сте писали.Да дам отчет за Божидар младежа е в стихията си.Обича да играе с по големи деца.За говоренето не говори знае само 3 думички но много съществени hahaha"искам","няма" и "не".Учим се да сме без памперс но засега е мисия не успешна а и аз не го насилвам.Карам го доста лежерно.Надявам се тези дни да успея да ви прочета та да вляза и с в крак с вас.
За сега толкова от мен.Лек и успешен ден  bouquet

# 584
  • ул. "Мечтание"
Всички доФтори са по почивки и са неоткриваеми. Нито моя човек, при който ще раждам, нито доцентката... После ще изнахалствам пак и ако и тогава никой не открия, че минавам на някакъв план Б.  newsm78

Може да е намек от Вселената, че нямаш нужда от консултациите им!  Hug
План Б, който си заформила - на грижи, при мама, си е супер!  Heart Eyes Надявам се всичко да е наред!

Гери, много се радвам, че сте си изкарали добре на почивката!

Гали, неприятна случка. Бързо да му минава на дечко.

Общи условия

Активация на акаунт