Останала съм с впечатление, че C3 = 19номер, C4 = 20, C5 = 21. Някой компетентен по въпроса има ли?
Аз и ти, поздравления и от мен за твоето момче! Браво на него!
Поздравления на всички с поводи 

Децата не излязоха от водата, бяха с мокри коси и лилави устни, но се върнахме здрави, с лек тен и в добро настроение 
Като мен
Дано не се налага да лежиш в болница, но е важно да постъпиш както е най-добре за теб и беб 
Би могла да разпиташ дали терапията може да се проведе и в домашни условия. Ако има кой да се грижи за Зори разбира се. Определено би било по-добре да си си вкъщи и някой да ви обгрижва и двете, ще ти бъде по-леко най-вероятно.

).Хайде в спешния,там лудница-още отвън на входа ни посрещна полиция и няколко тайфи мангали,българи..Вътре се разхождаха пък всякакви-кой с кървав нос,кой...абе лудница.На мен взеха да ми изтръпват краката,къде от гледката,къде от страх да не стане нещо.Още там ни предупредиха,че и в детското било лудница,имало 4 критични случая.Няма да разправям повече..голяма мизерия,много мангали..имаше и един който по-едно време започна да обикаля и да вие буквално
Не беше в детското поне.В крайна сметка си тръгнахме благополучно след час и половина чакане(към 2ч.) със залепена брадичка и спейки.Само дето днес като я гледам,пак е цъфнала май.Моля мамите с опит в тази част да споделят
ММ се обади в кабинета и му казали,че е възможно разлепване,но повторно такова не се прави.Абе ще зарасне все някога,но ще трябва бая да го вардя,особено на вън,че както все се пребива някъде.

И мерси за пожеланията! 
Дано му зарасне по-бързо раничката! 

.Доста сте писали.Да дам отчет за Божидар младежа е в стихията си.Обича да играе с по големи деца.За говоренето не говори знае само 3 думички но много съществени
"искам","няма" и "не".Учим се да сме без памперс но засега е мисия не успешна а и аз не го насилвам.Карам го доста лежерно.Надявам се тези дни да успея да ви прочета та да вляза и с в крак с вас.

Надявам се всичко да е наред!Препоръчани теми