Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
аз пък не смятам, че отмъщението е начин да се покаже каквото и да било. нали искаме децата ни да станат добри хора, какъв пример им даваме така?
е, на нощни отмъщението по-скоро ме развеселява, но да ги дерем с количките ми се вижда прекалено...

калифорния, след като са оставили телефон какъв е проблемът да се обадиш?
ние сме с паркоместа и пред тях редовно има някой паркирал, но има ли телефон всичко е наред - едно обаждане и идват. никой няма да закъснее с 5 минути забавяне.

+1 Simple Smile. Вярвам в неприкосновеността на частната собственост, както моя, така и чужда. Никога не бих посегнала на чужда вещ, дори собственика да е в нарушение. И за да не е темата за коли, и на детската площадка уча децата на същото. Със собствените си играчки разполагат както си искат, те решават дали да ги делят с другите деца, НО и към чуждите играчки могат да имат мераци само ако съответното дете е съгласно.

# 706
  • София
аз пък не смятам, че отмъщението е начин да се покаже каквото и да било. нали искаме децата ни да станат добри хора, какъв пример им даваме така?
е, на нощни отмъщението по-скоро ме развеселява, но да ги дерем с количките ми се вижда прекалено...

калифорния, след като са оставили телефон какъв е проблемът да се обадиш?
ние сме с паркоместа и пред тях редовно има някой паркирал, но има ли телефон всичко е наред - едно обаждане и идват. никой няма да закъснее с 5 минути забавяне.

+1 и от мен. Идвало ми е да драскам и аз коли, но не съм го правила. Снощи щях да правя забележка, защото човекът, който беше спрял неправилно на тротоара се качваше в колата си, когато минавах, но се отказах. Сигурно не трябваше, но...

Хайде добро утро сега! Една закусчица от мен

Стискам палчета за мама зайка. Няма ли някаква информация?  Praynig

Количката я пререм трудно. ММ я пра напролет, но пак беше станала ужасно мръсна. Миналата седмциа майка ми я изпра в Хасково, докато ние бяхме при свекърите. Сега ми е чистичка.

Ще ставам, че ММ е болен и гледам двамата мъже. Не е лесна тая работа.

Хубав ден от нас!

# 707
  • sofia
Ivimy , ти полицай ли си или имаш ли някакви правомощия дадени ти от някой, че да си позволяваш такива неща? Аз съм чувала, че има органи на реда, които единствено те имат права, но дори и в техните такива не влиза чупене и обезобразяване на чужда собственост.
Ако видя така да ми дерат колата ( за мен не знам, ама мъжа ми) ще те вкара в някой боклуджийски контейнер и то без да се замисли. Много сте смели, когато никой не ви вижда.

А това с памперсите и боклуците е по- приемливо( ако ви е толкова зор), но ще попаднете на някой идиот и ще съжалявате много.

# 708
  • sofia
Тути, надявам се да нямаш повече неприятности с Таня.  Hug

# 709
Привет-мривет от нас  Hug

Влизам за новини, ама май няма  Confused  Буби, Зая, изпращам ви много положителна енергия  Praynig Praynig Praynig

За паркиралите като "араби в пустиня" си имам лепенки " Паркирал си като идиот" Simple Smile
Адски трудно се отстраняват  Sunglasses
Това с наааните памперси обаче е култово!

Моите бамбини онзи ден бяха и трите ужилени от оси  Sad   в двора на едно заведение. Уж отидохме на поиграят на воля по тревата, то ми излезе през носа. Обикалях като луда да намеря чесън/в заведението имаха само на прах/...Бързо им мина на тях, ама мойта психика се срина...

Иначе са пушки Simple Smile Катерят се скачат, дивеят...от време на време и поспиват Simple Smile

Мадлен, тая с Хамър-а...направо си е за бой, ама с детските колички по главата!

# 710
Елч, пред гаража ни не може да паркира който му скимне. Това е частна собственост, аз не съм тръгнала да паркирам пред чуждите гаражи. Момичетата шофьорки, спирате ли на тротоари, в зелени площи, пред гаражи?

# 711
Елч, пред гаража ни не може да паркира който му скимне. Това е частна собственост, аз не съм тръгнала да паркирам пред чуждите гаражи. Момичетата шофьорки, спирате ли на тротоари, в зелени площи, пред гаражи?

Аз никога, пък било то и с цената на 5 минути разходка повече. Не искам проблеми. Знам, че на мен не ми е приятно да ми спират пред гаража и не бих го направила и аз. Преди 2 години редовно си имах проблеми с едни съседи от малцинствата, които редовно паркираха колите си пред гаража ми и сутрин не можех да тръгна за работа. Една сутрин даже сънената циганка се показа на 1вия етаж и пусна на мъжа ми ключовете от колата си да я премести, че не й се слизаше...  ooooh! Ми какво да им кажеш на такива?!?!? Но като цяло смятам, че някаква шофьорска етика се постига с публично порицание и институционални санкции (глоби). Всякакъв друг вид саморазправа прелива от пусто в празно...

# 712
Веднъж ММ беше паркирал пред един гараж. Водехме Ивайла на ясла и уж за малко  Tired...
Като се върнахме ни липсваше номера на предницата  Crazy
Собственикът се ядосал/тогава още нямахме бележка с номерата ни/ не знае къде и как да ни потърси...и ни гепнал номера Simple Smile
От заведението под кооперацията ми казаха, че го познават...така и така..оставих му бележка с номера ми и хиляди извинения за глупостта ни/щото си беше чиста глупост от наша страна/ и се разбрахме като хора, черпихме се по едно кафе и всичко беше ОК!

Сега си имаме бележка с номерата на мобилните телефони и текст-"Извинявайте за безпокойството"
Рядко се случва да паркираме така, че да пречим на някого, но когато ид а са ни звъннали-винаги са били мили и разбрани хората.  Peace
п.с. И ние де  Sunglasses Laughing

# 713
Здравейте!
Шофьорка съм и да съобразявам се къде паркирам !Понякога и на 5 и на 15 мин. , защото просто не се спира и паркира  ей така!
И защото не винаги отсреща стои ЧОВЕК ,а някакъв който просто така е решил и знае, че нищо няма да му се случи,  и защото някои го правят нарочно…
И говоря за наистина  ДЕБЕЛАШКО поведение – паркиране постоянно  на автомобили пред двата входа на детска площадка или за автомобил, паркиран почти ежедневно пред  собствения си гараж на тротоара , където е  пътнико- потока за детската кухня майка!
Понякога става и просто с разговор.Наскоро чакахме няколко колички един бус  за разносна търговия, който беше заел целия тротоар по ширина да занесе две кутии вафли до магазина и уж беше за секунди- та стана…След като изкарах телефона да снимам въпросия автомобил излязоха веднага и двамата и почнаха, ама госпожо моля ви се недейте така…Нахвърлиха се и другите майки и тя стана…изчезнаха за части от секундата.След няколко дни  паркираха в съседната уличка на цели 50 метра от магазина
И споко- обмислям  да сменя английската госпожа, която си свърши перфектно работата с някоя по- елегантна- ще купувам лятна количка.

# 714
  • Сандански
Буби много се радвам за добрите новини Hug Hug Hug

Дано и с малкото Зайче всичко да е наред,а при Димара се надявам да върви добре бременността. Praynig

Бубе как е калпазанка Влади?Прояде ли и венците оправиха ли се?

При Божидар се оказа херпангина + гингивит на венците #CrazyТемпературата доки каза да чакам да я свали след още 2-3 дни,а да прояде след още толкова CrazyМажем венците с едно мехлемче и давам петмез от черници - много помага при възпаление на гърлото и устната кухина,но и здравата щипе та Божидар оревава света от една лъжичка.

За паркиралите идиоти нямам думи,но като знам как в нашия град един паркинг няма като че ли съм по-толерантна Rolling Eyes

Количката я пера в пералнята - всички текстилни части(включително и сенника) се свалят - рахат!

mrm как е вашата кака?Давате ли антибиотик?

Нека и другите болнички минат на отчет да не ги мислим Hug

# 715
  • в Надежда-та
 ooooh! от вчера чета....ама забравих по кои въпроси щях да се включа  Crazy

Бубиии Hug
Тути ама Таничка изглежда като ходещ скелет на снимките Confused
Количка -   зимната цялата се разглобяваше и всичко й се сваляше та нея в пералнята, лятната под душа Peace
ПП. От седмица се каня да я изпера наща и добре, че ме подсетихте днес ще е деня Hug
Колко сме все още кърмачки всъщност? Да не съм останала само аз Rolling Eyes
Не си, не си +1 Да не говорим, че като го подкарат зъбите имам чувството, че новородено гледам - като скачени съдове сме ooooh!
Паркиране/шофьори ....... аз стигнах до извода, че просто забравяме, че и ние сме пешеходци когато се качим зад волана ooooh!

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 13:57 от ViFresh

# 716
  • В две тъмни очички
И аз мисля като Елч относно грубите прояви! На мен ми се случвало да ми счупят предния прозорец на колата, защото съм била спряла на някой си на мястото пред блока (а там както знаете не е частна собственост)! Е, това е простотия, която в родния ми град е често срещана, някой си заплюл мястото и точка. Тъпа работа! Но пък и не съм абсолютно съгласна, че не трябва да има възмездие, просто начините трябва да са други! Много често тези, които карат скъпи коли са адски невъзпитани и смятат, че могат да паркират където си поискат и то не защото бързат, така се случило инцидентно или просто не са видели , а защото смятат , че за тях закони няма! Мила, адмирации за лепенките!

Новините от мама зай, след като питах как са , цитирам "Лежим си в болницата". Не искам да я притеснявам повече, ако има нещо тя ще пише! Предполагам са добре!

# 717
  • София
За Мама Зай се надявам, че си лежат 2 в 1!
Нашата кака още след 2 приема на АБ спря да вдига Т, а на 3-тия ден прояде, така че се надявам, че не е било грешка АБ. Мисля утре да я пускам в морето, че иначе е тормоз - заведох я на море да стои в хотела... Но от днес Боян е с Т Sad. Явно е вирус. Изобщо почивката с 2 деца не ми се получава по план...
За паркиралите нагло - ако не съм на кеф вдигам чистачка или местя огледало, иначе нищо. Аз самата гледам да не спирам така, че да преча. Но при майка ми какъв ужас е настанал - тя е на Гурко и Левски и откакто направиха синя зона пред входа на кооперацията спират 2 редици по 5 коли Shocked - няма минаване с количка. Ние можем да паркираме в двора, ама няма как да стигнем до него. И така ходенето през седмицата ми стана невъзможно.

# 718
  • София
Бубе, благодаря за новините за мама Зай! Нека си почива и зайо за кротува! Heart Eyes

Ох, това с паркирането по тротоарите и на мен ми беше болна тема. Но това се оправи, след като в нашия квартал започнаха да вдигат с паяк всички неправилно спрели коли. Сега е рахат, по тротоарите сме само пешеходци! Mr. Green Не можело да ни научат нас българите на дисциплина, може и още как! Като ти бръкнат в джоба и си променяш навиците! Naughty

Иначе преди това често ми се е случвало да вдигам чистачките на колите, когато са спрели като араби в пустиня Wink. Имаше един бус, който спираше така че задницата му пречеше и с количка не можеше да се минава. А беше на път за мола, а там както знаете подя често! Mr. Green Та всеки път му вдигах чистачките и той си ги сваляше, но не променяше начина на паркиране. Та един ден пак ги вдигнах и на връщане намерих бележка на стъклото, в която се казваше да не се вдигат честачките и ако има някакъв проблем да се обадим на .... тел. Аз му оставих бележка, че ако паркира така че да може да се минава няма да му се пипат чистачките. На следващия ден всичко вече беше ОК и аз съм много хепи от постъпката си! Mr. Green

Не спираме пред гаражи! Вчера един човек беше извикал паяк, защото му бяха спрели пред гаража! Peace

# 719
Какче, много готина кореспондеция сте дръпнали с шофьора на буса, но и той явно просто е имал нужда някой да го подсети. Действително има много хора, които по природа са несъобразителни и не им идва на ума, че може да пречат.
А иначе и аз се опитах да викна паяк за колите на съседите, за които ви споменах, но от Общинска охрана ми обясниха, че паякът почвал работа в 9ч, а пък аз почвах в 8:15ч, та нямаше много какво да направя...  Tired
Ние оставихме Зори на свекито и утре ще ни я докарат. Поне утре сутрин няма да стана в 6ч.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт