Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Бубе, Инка - дано по-бързо да се оправяват милинките Влади и  Еми и да няма повече болни. Да мислите само за почивки и море.
Бубинце - много ме развълнува с тези новини. Все така да сте живи и здрави и да зарадвате Зори с палаво братче.
На Рая и двете ръце до китките и са в устата, но аз нови зъби не виждам. Колкото повече "не" викам, толкова по-навътре ги тика.

# 436
А тези сандалки отговарят ли си на номерата? Преди 20 дни взех на Калоян сандали и сега му излизат пръстите  ooooh! . Имам чувството, че изведнъж му пораснаха краката, а си мислех, че този сезон ще минем само с един номер.

Буби, много се радвам за хубавите новини Simple Smile

# 437
Еее, Буби, отпадам от залозите за девойка! Аре, шарено да е!  Grinning Вече сте 2 : 2!

Какче, още много години по 3!

# 438
  • София
Буби Simple Smile)), познала съм значи цвета, супер!

Какче, много любов и разбирателство и занапред ви пожелавам!

Къде ги продават тези сандали в София? На Боян му търся нещо като джапанки или за плаж сандали, но има толкова дебел крак, че нито едни не му станаха вчера.

Бубе, бързо да минават неразположенията! Май няма смисъл да мъчиш детето с изследвания за херпеса. Дано да е инцидентно!

Иначе и Боян е много кисел и мрънкащ, пробива му кучешки зъб и се надявам да е заради това. А от няколко дена си тегли ушите зверски - дали може да е от зъба или е лош навикnewsm78. Не го болят ушите, като натискам отстрани, но вече му клепнаха от теглене.

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 21:31 от mrm

# 439
здравейте Simple Smile
Буби, честито  stork-boy  Flutter
Какче , още многооо години семейно щастие!  Hug
А пък съм купила сандали за 2,50  Mr. Green След като ги видях по всички редовни детски магазини със стабилна надценка , ги взех от този с най-малка такава  Laughing Не са маркови , но са същите като модел - гумени и много меки  Crazy

# 440
  • Пазарджик
Еха Буби как ме зарадва поста ти,много се радвам,че всичко е наред с бебо.Честити ви сини гащета  Heart Eyes
А сандалите ги имаше в още един цвят-синьо и червено,предполагам ще ги има и в по свежи цветове,но мене този ме устройва.
Амнезия не сте само вие така,и аз ще трябва да купувам още
Бубе голямо гуш за тебе и Влади,стискам палци бързо да се оправя малката душичка Praynig Hug
Мелона аз мажа с Псилобалсам ,Джинджир алба

# 441
Добро утро!

Буби,  Heart Eyes Hug и аз много се зарадвах на поста ти, прекрасни са тези вълнения  Heart Eyes

Мелона, аз също при такива случаи ползвам фенистил.

Бързо да минават всички неразположения на бебоците  Hug мрм, някъде съм чела, че при никнене на зъби си дърпат ушите, така че може и да е от това, дано не е друго и да си изкарате спокойно морето.

какче, много любов и разбирателство ви желая още дълги години!   bouquet

# 442
Добро утро!

Станах рано да карам ММ, че замина на търг. среща и сега съм  Tired

Буби, и аз не познах, но ще е добра комбинация от момиче и момче  Hug

И аз мажа с Фенистил, приятелка каза, че писалката на Чико много помага в такива случаи.

Какче,

Малко мрън:
Скрит текст:
Вчера разбрах, че като се върна на работа, ще бъда един месец без кола. Колежка е блъснала нейната и са и дали моята, а още се бави ремонта на нейната. А тя е на по-висока длъжност. И сега аз ще обикалям с хората на дистрибутора.  #Cussing out  Отделно, персонала на дистрибутора е изцяло сменен, има само 4-ма които познавам  Mr. Green  Да ми е весело от понеделник.

# 443
  • Сливен
Добро утро  Hug
Стискам палци всички кисели деца да се оправят. И аз доста често се тревожа, когато Емилия отказва да яде почти всичко и се чудя какво да я правя.
Буби страхотна новина за пола, таман по едно от 2те (засега)  Laughing
Какче честита годишнина на патерици вече, много да се обичкате и подкрепяте и да сте заедно в щастливи и трудни моменти.
За ухапване от комар съм ползвала Фенистил, но за алергозан съм чувала, че също става, но не съм много сигурна дали е подходящ за малките,  но и той помага.

# 444
Буби, Hug много се радвам, че всичко с бебчето е добре, това е най-важното...И аз познах, че ще е момченце  Heart Eyes, страхотно е!

КакчеHug честита ви годишнина! Много години на щастие, хармония и разбирателство! Heart Eyes

За ухапване от комари съм ползвала Псилобалсам.

Весели и приятни разходки на всички! Hug

# 445
Добро утро!

Амнезия, по-добре вземи един номер по-големи. Ние бяхме без Петър, когато ги купихме, и не че не му стават, ама са на косъм да са му малки.

Снощи оставихме Петър на свекъра и свекървата и бяхме на гости у наши приятели. По едно време звънят паникьосани - дребния близнал накрайника на онези неща за правене на сапунени балончета. Искаха да го водят в бърза помощ. Разубедихме ги, ама подозирам, че свекърва ми не е спала цяла нощ да го следи дали не му излизат балончета от устата. Добре си е детето де...

Аз реших да започна да му давам цитросепт лятото, та да засилим имунитета преди яслите. Дано даде ефект.

Айде, хубав ден! Отивам да пазарувам разни работи за кръщенето.

# 446
  • sofia
Разубедихме ги, ама подозирам, че свекърва ми не е спала цяла нощ да го следи дали не му излизат балончета от устата. Добре си е детето де...

hahaha Joy

Какче, дълго да не угасва пламъка и все така винаги заедно да сте. Имаш прекрасен съпруг, много е грижовен, вижда се ( нека го похвалим)

Мелона, също съм за Фенистил.

Буби, новините са чудесни, а пола- едно палаво братче се е паднало на Зори.

# 447

Преди 4 години на тази дата в 5.23 сутринта чух най-прекрасния звук....Изплака моето първо момиченце!
Оттогава светът не е същият!
Стана по-добър, с повече смисъл и повече надежда...и някак вълшебен!

# 448
  • Велико Търново
Мило Джанче, да ти е жива и здрава твоята прекрасна голяма дъщеричка! Нека винаги ти дава смисъл, надежда, любов, упование и устрем, и тя, и малките й очарователни сестрици!

bouquet

# 449
  • София
Добро утро и от мен с чаша кафе в ръка, комп и сутрешен блок! Heart Eyes
Снощи оставихме дребния при баба му и още се ослушваме да си го взимаме. Whistling То така или иначе утре пак ще им го оставяме, че ММ е именник, така че... Mr. Green

Момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания! От вашите усти в Божиите уши! Praynig Hug

Джанче, да ви е жива и здрава прекрасната Ивка-усмивка! Много да ви радва и да има едно страхотно и волно детство! Hug

Ох, аз май ще трябва след малко да ставам да поизчистя в къщи, докато съм сама, че като дойде халата става трудно!

Хубав и спокоен ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт