Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 655
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Елч, защо така, надявам се всичко при вас да е наред  Hug

Дейзи, посмях се доста на ваш гръб    Joy Mr. Green

Да ви се оплача от Ивайла, става все по-инатливо това дете, прави си каквото иска, катери се навсякъде, бяга ми и не ми дава ръка и като й се скарам почва или да ми се кара или да ляга на земята и да се тръшка  ooooh! одеве ми стопи нервите...и понеже я оставям да си се потръшка, някои от хората, минаващи покрай нас ме гледаха доста странно. че почнала да си отпуска и ръката, и към децата, ако някой нещо и пречи и към мен...
ето на оплаках се...

Бубе, и Аз и ти ми го препоръча това за ушната кал наскоро, било много ефикасно, малко така звучи, ама не пречи да опита човек  Hug

# 481
Момичета, благодаря  Hug

Да почерпя, без алкохол, че има бременни  Grinning

и малко сладичко

Честит празник и на всички останали именници- малки и големи! Да сте живи и здрави и винаги засмени!

БубеHug  дано всички тези болести бързо да отминат и малката Влади да се оправи.

Всички болнички бързичко да се възстановятват.

Сега ще ходя за медицинско за работа да вадя. Вчера ми казаха, че при такова дълго отсъствие от работа е нужно.

Хайде хубав и усмихнат ден! На празнуващите довечера, весело изкарване!

# 482
Бубе сигурно вече си пробвала, но ако иска да пие със сламка може да не и дразни толкова. А от възпитателка в ясла знам случай, в който дете изобщо не е яло при тях, накрая нарочно почнали да оставят храна, така че да може само да си я вземе и когато не го гледали започвало да яде. А в това време още някой ядял, за да го стимулира. Не знам дали при вас ще стане, но се сетих за този случай.  Hug

# 483
  • Варна
Бубе, много ми стана мъчно като прочетох за пустите херпеси. Обръщала ли си се към хомеопат? При положение, че стандартната медицина не върши работа, пробвай...

# 484
  • В две тъмни очички
Оххх момичета, пробвах какво ли не! Щом дадох баничка на Белла (а това надали бих го дала преди 3-4  Embarassed ), пържен картоф и т.н., неща, които тя сама поиска да си вземе, представете си до къде съм стигнала с предлагането вече. НО!!! Нищо не яде, дори гореизброените само ги взе облиза и остави! И със сламка пробвах, успях да  накарам да сръбне 2 пъти от таратора  Tired и до там! Оставях я сама да рови из манджите, защото обикновено така хапва малко, защото си облизва пръстите , но сега и това не помага! Лошото е, че Влади не може да заспива без биба , а това е най-сигурният начин за разнасяне на херпесите. Подозирам, че заради това излизат нови, защото са само около областта на старите! Пробвах и без биба да я приспя, но само се дра детето повече! 

Тони, днес точно това си мислех, дали да не се свържа с някой хомеопат, но ми се струва че трябва да направя първо кръвни изследвания, за да знам дали е моментно или и тя като мен си носи този вирус в кръвта!

Буби, аз съм изключително склонна към появата на херпеси. При най-малката настинка, неразположение, нерви и т.н. се "украсявам" качествено!

И днес вече дребната ме довърши. Часът е 14:41, а тя заспа преди 10  минути. Започнах да я приспивам в 13:15!!!!!!!!!!!!! Само ставаше, събличаше се, криеше се, смееше се, бъркаше ми в очите, даваше ми бибата, викаше ми "туту- бау", изброяваше играчките на шкафа, хапеше постелята и какво ли още не! И когато реших, че няма да спи на обяд и дойдохме в хола, тя си взе шишето легна в мен и заспа за 2 мин!

Егати и черната серия!!! Искам да свършва вече! На всичкото отгоре, откакто племенницата ми е тук само скастрям свеки и май скоро ще се скараме. ММ пък ми прави забележки да не се меся, но не мога! То не са лиготии, то не са глупости! В магазина се купуват над 100 боклука, на обяд се пазарят дали ще се спи, на всяко ядене пазарлъци колко точно ще се яде и т.н. Е, не издържам да не се намеся! Дразня се от това, че само мрънкат колко е лигава и как шикалкави, а в крайна сметка никой не се старае да оправи това! От всичко най-ме притеснява това, че свеки грам не се усеща, че тези неща са неправилни и имам съмнения, че ще опита да процедира така и с Влади! Не искам да има пролуки, от които детето ми може да се възползва. Ако дойдете да видите целият шкаф е пълен със шоколади, бонбони, зрънчовци, близалки, жилирани гадости и т.н.

Да ви кажа , май май съм се поизнервила  Embarassed

# 485
Бубе, аз не разбрах по устните ли са херпесите или вътре в устата? Питам защото Явор беше целия в пъпки в устата си след вируса и не можеше милия нищо да яде и да пие, постоянно плачеше и сочеше устата. Педи изписа крем нистатин и за 2 намазвания вече си ядеше нормално човека.

# 486
  • В две тъмни очички
Има и по устните и по езика и по бузките от вътрешната страна и 1 на небцето под двата предни зъба

# 487
  • ул. "Мечтание"
Тони, днес точно това си мислех, дали да не се свържа с някой хомеопат, но ми се струва че трябва да направя първо кръвни изследвания, за да знам дали е моментно или и тя като мен си носи този вирус в кръвта!

Тази информация не е необходима на хомеопата за да проведе адекватно лечение.

На мен до преди година доста усърдно ми излизаха херпеси, само че на мен по клепачите оп носа, не по устата. Изглеждах все едно са ми драли кожата, ужасна картинка. Хомеопата ме оправи с един прием на хомеопатично. Е, моя случай беше такъв де, при някои може да е по-продължително лечението. Като цяло кожните неща имат нужда от по-продължително хомеопатично лечение, но пък за сметка на това е доста трайно. Simple Smile
Гушкам ви и двете!

# 488
  • В две тъмни очички
Е, добре де, как да не му е нужна тази информация. То е ясно, че щом в момента има херпеси, ще се лекуват с нещо, но ако е само моментно неразположение след това спираме с лечението, а ако е вирус ( за който между другото още няма лечение ) , предполагам, че ще трябва по-дълго и продължително да се приемат някакви превантивни мерки или нещо за прочистване на кръвта или кой знае какво... предполагам си аз просто , ама докато не се свържа няма да разбера  Whistling

# 489
Бубенце, милата ти!  spoko

# 490
  • ул. "Мечтание"
Е, добре де, как да не му е нужна тази информация. То е ясно, че щом в момента има херпеси, ще се лекуват с нещо, но ако е само моментно неразположение след това спираме с лечението, а ако е вирус ( за който между другото още няма лечение ) , предполагам, че ще трябва по-дълго и продължително да се приемат някакви превантивни мерки или нещо за прочистване на кръвта или кой знае какво... предполагам си аз просто , ама докато не се свържа няма да разбера  Whistling

Може би е добре да почетеш повечко за хомеопатичното лечение. Малко ще ми е трудно да ти обясня накракто защо не му е нужно това изследване. Подхода на лечение е на практика противоположен на лечението с алопатична медицина.
В общи линии, гледа се модалност и симптоматика, цялостно поведение на човека, който се лекува, даже и състояние на кожата, цвят на косата, цвят на очите, маниери. Имат си начини как да разберат кога нещо е хронично и кога е остро състояние. Именно за това първоначалния "преглед" всъщност е хомеопатично интервю, чрез което класическия хомеопат се запознава подробно с човека, с който ще работи. В последствие прегледите всъщност пак са под формата на разговор.

Например, последния път като ходихме хомеопата ни разпитва за неща като това дали Божидар обича топло или студено, на коя страна спи, кога се появява болката в ухото му - сутрин, обед, вечер, като е буден или спи (това беше основното за което отидохме), каква храна обича, как се държи с непознати и т.н.

Адекватно проведено теренно лечение би могло да се справи с херпесния вирус. Хомеопатията успешно лекува доста "нелечими" болести, с които алопатичната медицина не може да се справи (или не знае как). Въпроса е да се реагира на време.

# 491
бубе, кураж, мила! не се оставяй да те изнервят глупости, гледай си влади и не мисли за режима й, ясно е, че сега е излязла от релси за малко

адис, добре съм. просто тези дни всяка вечер сме по живот някъде и през деня съм като претрепана, а дори не пия, представям си, ако и пиех Simple Smile))) одеве легнах с дара - тя се наспа, аз - не Simple Smile) че и още има - днес сме на рожден ден, а утре - на сватба Simple Smile

# 492
След малко отиваме да се почерпим наблизо и за бързо. Предния път стояхме цели 20 минути в заведението.  Mr. Green от момента на сервирането. Преди това обикаляхме с Магарок около него, то се не трае иначе.

# 493
Почерпете се за здравето на моя именник.

Здрави и щастливи, всички, които имат имен ден днес!

Бубе, изключително неприятно нещо са тези херпеси. Дано по-бързо да се оправите.

Буби, при нас сега тече ремонта на детската стая. Мебелите ще ги поръчваме, щото готово нищо не намерих, което да ми свърши работа. Цветовете ще са оранжево и зелено. Обаче докато стане готово ще минат към два месеца, та дотогава нищо не мога да покажа.

# 494
  • Пазарджик
Честит имен ден на всички които празнуват днес,много здраве и късмет им желая!

Общи условия

Активация на акаунт