Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • В две тъмни очички
Ха здравейте.Аз продължавам да чета Whistling
Абе, хора, как се научиха вашите деца да пият от сламка? Зори само я лапа и се хили, изобщо не й идва на ума да дръпне.  Rolling Eyes
Аз научих Божидар да пие от сламка като му купих един сок в картонена кутийка.Сложих сламката в устата му  и леко стиснах  кутийката да потече за да се усети. Два,три пъти така и бързо се научи.По този метод още две дечица се научиха.

И мен ме посъветваха така да направя, само че не ми се наложи! Дребната сама се научи, без да й показвам. Има едно шише със сламка игра си, игра си и накрая се научи!

МАМА ЗАЙ е добре! Чух се с нея! Каза , че са й надупчили дупето  Mr. Green , но се чувствала сравнително по - добре! Пак имала контракции, само че не са болезнени и много по-нарядко. От днес е на хапчета, махнали са инжекциите , утре е на тонове и ако всичко е наред ще я изпишат най-късно в петък сутрин, ако обаче има контракции още ще трябва да поостане! Поздравява всички и благодари за загрижеността !

# 616
Бубе, радвам се, че не е нищо сериозно и че и двамата лекари са те поуспокоили.  Hug Бях се притеснила за мойта приятелка Влади.  Wink  И другия път прати ТМ при съседите, вместо ти да се разправяш. Ще има по-голям ефект, ще видиш.
И мерси за новините от Мама Зайка, дано всичко се поуспокои и да я изпишат!  Praynig

ТутиHug!

Сега да разказвам. Бях при доцентката, която ме гледа на 4Д и се оказа, че не е хематом, а нетипично образувание в самата плацента, което само по себе си е много странно. Утре ще ходя да си пускам изследване на нивата на ЧХГ, за да изключим възможността за гроздовидна бременност, макар че самата доцентка и колегите (,които дойдоха и те да си кажат мнението) не смятат, че е това, но сме длъжни да го изключим. Много е странно... Това образувание не е кръвоснабдено и ако не нараства бременността може да си протече нормално. Обаче си е притеснително... Макар че аз съм решила да не се сдухвам предварително, спокойна съм и с нагласата, че всичко ще бъде наред. Според мен само това е правилният подход, докато нямам потвърждение за нещо друго. При всички положения чакам моят док с нетърпение, че на него му имам най-голямо доверие... Та така...  Confused

# 617
Бубинка, гроздовидната бременност не е ли наличие на плоден сак, без плод или се бъркам нещо...дано всичко е наред мила, всички притеснения да останат скоро назад и да си изкараш една спокойна и хубава бременност  Hug

Тути, защо така, защото вашите не са тук ли, все пак това е хубав повод  Hug

# 618
Ади, как е Иван?
Успя ли да го отведеш на лекар?

# 619
Здрасти и от мен!
От понеделник съм на работа и нямам никакво време. Изчетох ви отгоре, отгоре и гледам, че има много здравословни проблеми.
Голямо гуш на всички и от собствен опит ще ви кажа, че позитивното мислене е много важно.
Лека и прохладна нощ!

# 620
буби, сега като се зачетох - ами ти нямаш никакви симптоми на гроздовидна бременност. според мен не е това и адмирирам решението ти да не се ошашкваш без причина.
явно просто вашият мъж е решил да се появява с гръм и трясък и това си е! Hug
всичко ще бъде наред!
кога се връща твоят лекар?

# 621
  • Пазарджик
Добро утро!
Днес моята майка има РД,да ми е жива и здрава и много щастлива!Искам да  споделя този ден със вас  Hug

Аз и ти Hug
Адис,мила това е 15 по ред РД в който сме далече една от друга,15 по ред в който ще и кажа "честит рожден ден мамо "по телефона,без да мога да я прегърна.Страшно много ми липсва,и не защото няма кой да ми помага в ежедневието,с това свикнах,и психически и физически съм готова за сините каски Mr. Green,просто много ми липсва.За това се натъжавам когато майка ми,баща ми и брат ми имат рождени дни.Но както каза това е хубав повод за това ще се опитам днес усмивката да не пада от лицето ми
Буби,само така мила Hugвсичко ще е наред
Бубе мерси за новините от Мама Зайка

Трябва ми изпитана рецепта за домашно кисело мляко,в хладилника ме чакат 2л.моля за помощ

# 622
Добро утро!

Тути, честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива и здрава! Не се натъжавай, пожелавам ви още много щастливи мигове заедно!  Hug

Ние сме при родителите ми и това определно ми действа много положително на психиката. След малко ще потеглям към града, да минавам през лаборатории и прочие. Стискайте палци!
Зорница върви и мяука, баука, изобщо имитира целия зоопарк...

ЕлчHug!

# 623
  • София
Тути, да ти е жива и здрава мама и дано успявате да се виждате по-често!
Буби, много стиснати палци!
Михаела цяла нощ мрънка и рева за нещо, сега спи, а аз я пазя, докато другите са на закуска. Днес ще пропуснем плажа, че явно се разболявя и не знам в тази жега къде да ходим. Май ще си стоим около хотела, че е в гората. Утре пристига майка ми - да видим ще помага ли или ще изнервя обстановката.
Иначе Боян е в стихията си - само влиза във водата, влачи кофички, пада вътре и т.н. морски забавления:)
Стоя си на терасата, пия си кафенце, гледам форума, пред мен гора, пеят птички...а от съседната тераса слушам нещо ужасяващо - май е шоуто на Слави! Кошмар на висок звук.

# 624
Тути, да е жива и здрава майка ти, много и само радостни моменти заедно ви пожелавам!   bouquet
тути, това което си написала ме накара да се замисля, как не винаги оценяваме близостта и помощта на родителите си, че пък често и различни претенции имаме  Simple Smile, е някои основателни  Mr. Green

мрм, да се оправя бързо каката  Hug много са неприятни тези боледувания по време на почивка

руми, ходи той вчера, биха му и тетанус, днес пак го викат да му сменят превръзката. А, да се оплача ли, че не си вдигаш телефона  Simple Smile

Ние излизаме на разходка, хубав и успешен ден   bouquet

# 625
Привет момичета! Hug

Никак нямам време дори да чета, погледнах само последната страничка...Прегръдки на всички, всички да сте добре, това искам... Heart Eyes

Мама Зайка, БубиHug всичко ще е наред с вас и бебенцата...гушкам ви силно.

Тути, Честит Рожден Ден на майчето ти! Да е жива и здрава, знам че ти липсват всички близки, пожелавам ти скоро да ги прегърнеш и да се видите!  bouquet

Съжалявам, че не мога да пиша по темите...

Искам да ви попитам, знаете ли в някой онлайн магазин да се продава детска мида за пясък...?

# 626
тутинка, да ти е жива и здрава мамата! далече или не тя е винаги в сърцето ти и това е най-важното! Hug

адис, а залепиха ли го все пак?

# 627
  • в Надежда-та
Искам да ви попитам, знаете ли в някой онлайн магазин да се продава детска мида за пясък...?
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.4932

Тути Hug  bouquet

# 628
Елч, не, било минало време и нямало смисъл, ако е бил отишъл веднага обаче, са щели да го залепят.

Емили, бая се чудих каква е тази мида за пясък, а то какво било  Simple Smile

# 629
ВиФреш, Hug много благодаря за бързата информация!

Адис Simple Smile Hug

Пепита1973  Hug Честит рожден ден, мила! Бъди здрава, много щастлива, обичана и все така мила, позитивна и добра!  bouquet

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 14:25 от Emilly1212

Общи условия

Активация на акаунт