Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 755
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • DE
Боже, бая сте се разгорещили тук, почти петъчно, а е само понеделник Crazy. Пожелавам седмицата да е цялата петъци Heart Eyes
Росонера, стига ни дразни с тоя Шун. Като се сетя, че е втория японец когото забелязах и направо ми потичат лигите да го сваля  и да го почна, но не. Смятам да бъда твърда, поне докато не го преведат целия поне руснаците.
Цитат
Аууу какъв жесток пръстен има Ji Sub.
Жесток пръстен върху жестоки ръце. Тоя човек има най-невероятните мъжки ръце които съм виждала, а какви очи само има.....и какво тяло......
За малко да забравя какво щях да коментирам, обожавам когато големи мъже се правят на идиоти визирам "Джентълмените" да и стигнах до заключението, че ако кореец си науми да спечели някоя жена ще успее на всяка цена. Чак ме впечатлиха с методи на ухажване. Признавам си без бой, че и аз бих се уловила на такава въдица Sick
За десерт първата ми азиатска реклама, още си спомням как ми увисна ченето .... до коляното hahaha

# 361
2в1,то се е видяло,че ако стане нещо ще трябва да пращам "онзи дето не го любиш". В крен случай отстъпвам Тик за временно ползване, докато ти вдъхне живот.

дането, пропусна най-важното какви устни само.То за това като набелязан корейски Мич Бюканън си държа на дишането уста в уста.

Чакай те аз да ви покажа първото музикално изпълнение от кореец, което чух.

Все още изпадам в див смях като го гледам  Joy

# 362
дането, за втори път го пишеш днес, първия път се направих, че не виждам, но... Дразни те това, че споделям за новите продукции, които гледам?

Мислех да споделя за един нов филм с Юта Хираока, но ще трябва да го спестя.

dovede, имам материал за теб, от онзи специалния. Мисля, че тази вечер няма да спиш от това, което ще видиш...

# 363
  • DE
Росонерка, не в смисъл дразниш(лошия смисъл) а дразниш(изкушаваш)
Извинявам се, че не съм се изразила правилно, понякога се губя в превода/изказа, за което моля да ме извините.

# 364
 hahaha
И дането е като мен, не може да се задоволи с една порция Шун на седмица  Joy и ще се мъчи да чака да излязат повечко серии, преди да почне да го гледа.

2в1,то се е видяло,че ако стане нещо ще трябва да пращам "онзи дето не го любиш". ................

Въх, нИдей, молАм ти сЪ.
А Тик, шЪ сЪ давя, ама няма да го закачам, дори и "временно". Не съм такъв човек, мЪжовете на приятелчетата са табу за мен Mr. Green. Само гледам и се наслаждавам Wink.

Понеже изгледах двете поредни преведени серии на My Husband Got A Family, та се сетих, че не съм ви споделяла за двете лели на главния, т.е. сестри на майка му. Едната, разведена собственичка на магазин за дрехи, а другата около 50-годишна закръгленичка девственица, която никога не се е срещала с мъж и е влюбена в учителя си от класа по пеене, който посещават в кварталния културен център Crazy. Големи са скици и понеже са пълни противоположности като държание и характер, вечно има за какво да се посмееш с тях.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 21:46 от 2в1

# 365
  • Пловдив
Ха сега де, хвърли ме в размисли, пък и фантазии  Blush, какъв ще е този материал  Laughing.

2в1, имаш принципи за завиждане, даже виртуално не се набъркваш с чужди мъже  Laughing. Абе то и аз се старая, но не винаги ми се получава  Joy, току харесам любимеца на някоя друга съфорумка(виртуалния, да уточня).

# 366
Мм, добре, няма проблем, дането.

Утре между другото се навършва точно една година от както се появих в темата. Помня датата.
На 25-ти стартира Lee Jun Ki, на 26-ти друг има повод тук в темата... Все паметни дати. Ще се черпи на корем с торти без фондан. Усещам.

Сега ще ме извините, но е преведен и качен вече на английски 8-ми епизод на тайванското ми приключение и смятам да се отдам напълно на Аарън Ян. Резултати утре. Laughing

Отивай си на пощата,  dovede. На пощата.  Laughing ТОЙ вече те чака.

# 367
dovede, то и аз ги харесвам, ама не пипам newsm47.

# 368
  • София
Току що изгледах първа серия на Golden time, все още не мога да дам кой знае какво мнение.
Скрит текст:
героят на Lee Sun-Kyun попадна във верижна катастрофа и аз очаквах като лекар да се включи  и да бъде в помощ на пострадалите, но не, явно е начинаещ лекар и все още се страхува.Половината серия си беше доста кървава. Имаше няколко познати лица сред по-възрастните актьори.

За 14- та серия на Джентълмените
Скрит текст:
Кога адвоката свари да вземе материал от всички, нищо за това не дадоха. За ситуацията - защо майката по-рано не е съобщила за сина им, а се сеща след 20 години? Но в края на краищата не виждам това с какво би попречило на нечия връзка, няма нищо страшно в това. Но нали трябва да има някаква, пък макар и малка, драма, раздели и сълзи.Но края предполагам ще е хубав. Wink

Аз искам да ме спаси батко ми Кимура  Embarassed, тъкмо е подготвен Wink.

Скрит текст:

И аз очаквам 25-и с голямо нетърпение, двамата главни са страшно красиви и много талантливи Grinning.

# 369
Шоши, гледала ли си "The Hotel Venus"?Ако не си ми се струва,че ще ти хареса.
Незнам утре кога ще мога да се появя да напиша два реда за филма.
Гледала съм нещо подобно - "Cafe Tales", но този ми хареса повече.Черно-бели кадри,но много цветни емоции.И страхотна музика.Обичам филмова музика Heart Eyes. Японски филм,корейски артисти,руски плакати... странна смесица.
Простичък сюжет, познати истории, но пък всичко е така плавно представено с редуващи се меланхолични и позитивни кадри. Удоволствие беше да го гледам.

п.п Беше ме страх Jun Ki да не се самонарани с оръжието.Хич не обичам да го гледам как страда.

freedoms, Lee Jun Ki ли смяташ да гледаш на 25-ти?

2в1  hug

# 370
  • София
Да,Tuon  , харесвам го и като актьор и като визия, партньорката му Shin Min Ah - също. Гледала съм я в  My Girlfriend is a Gumiho, The Devil ,A Love to Kill и в 2 филма, много е красива, даже за мен тя е най-красивата корейска актриса, с тези хубави трапчинки и усмивка.А за Ли Джун Ги е казано достатъчно до сега, всеобщ любимец.  А и много обичам исторически сериали. Така че го очаквам с нетърпение.

# 371
  • MJF
По ред.
Golden Time от една страна съм забравила че почва но от друга, благодарение на freedoms се ориентирам че ще минат първите епизоди преди да се включа. За да редактирам трагедиите.  Hug
дането, Tuon какви архивни кадри само сте припомнили!
rossonera, аригато за   запознаването с Rich Man, Poor Woman . То и да се случи да се забави превод с такова резюме като твоето, човек може спокойно да си гледа епизода разбирайки.
The Hotel Venus (2004)  си го отбелязах още първия път като го спомена вчера Tuon. Явно има защо. Ще го погледна  Hug.
Изгледах снощи Big 11. Понеже изкритикувах 2 кор. заглавия вчера да изкометирам и това  Simple Smile. Big започна много колебливо, пак казвам че първите 4-5 серии бих ги пропуснала. Сценарий-режисура са средно ниво но разликата е че тези се стараят да се променят, пооправят в движение. Като усетят че зациклят /доскучават правят промяна. Заглавието се носи изцяло от чудесните актьори и те дори успяват да компенсират горните недостатъци. Сравнително добре се и води сюжета в последните епизоди с редуването на романтични/спокойни/ забавни моменти и на драматичните.
В сегашните кор. заглавия забелязвам нов тренд. Вместо болести минаха към някакъв проблем с дете от сферата на обществените им норми за да вкарат драматизъм. Поне в I do, I do    , Big и  A Gentleman’s Dignity .
Как са любимците в Time Slip Dr. Jin? Как ми се изпокриха тези хора в древните времена  Crossing Arms.

# 372
8-ма серия на Alice in Wonder City е comme ci comme ça (горе-долу). Нещо изведнъж ми забоксува сюжетната линия, а държаха фронта добре в първите 7-ем части. Ще го изгледам до финал. Малко остана, за да разбера как ще завърши тази история. Най-голямото удовлетворение за мен бе класическата музика и изпълнението с цигулките.

Ето го и Rich Man, ето я и Poor Woman. Първи епизод видях, че е качен в d-addicts. Споделям за тези, които проявяват интерес. Теглете mp4-версията, а не тази с китайските и японски субтитри.

И да отбележа днес годинката си тук. През какви ли не знайни и незнайни любимци преминах за тази година (сега мога да кажа, че са ми симпатични на екран, в дадени роли, с изпълнение, в което са ме спечелили), но най-голямата ми слабост е и остана... Поничките са почерпка и без това довечера ще меся.

# 373
  • BG
rossonera,честита ти годишнина  bouquetОще сто пъти по толкова любимци да си намериш.
Аз изгледах Mitsu no Aji , много хубав сериал със страхотна игра от всички актьори, особено АРАТА за пръв път гледам нещо с него, обаче ми скри шапката, даже ще видя още някой негов филм да изгледам. Историята беше фокусирана върху темата за забранената любов между чичо и племеница, които нямаха кръвна връзка всъщност, но все пак това не попречи на обществото и близките им да ги низвергне. На моменти направо си беше психо трилър, заради постъпките на вманиачената жена на чичото, която не го обичаше истински, но не искаше и да го освободи от безсмисления им брак.
Сега почнах Бакалеята, но ми е голяма мъка този сериал, добре че изтеглих само 4 серии, от които изгледах първите две, а другите ще ги трия. Толкова слаба игра, но то си е нормално като се има предвид възрастта на актьорите. Отново редовните училищни побоища, вече се изтърка тази тема, дори ми е досадна. Но Rookies го изгледах с голям интерес, там поне имаше някаква цел, която участниците преследаха, а как се пристрастих към Kiseki, поне 10-тина пъти на ден я слушам.
rossonera, на този линк http://asianfanatics.net/forum/topic/545059-greeeen/ в пост 10 има една снимка, на която пише , че вероятно( но не потвърдено) може да са Greeen LaughingТолкова рядко се срещат хора, които бягат от славата, че чак браво им казвам на тези момчета, затова, че не са се поблазнили да разкрият самоличността си и са предпочели да живЕят като "обикновени" хора.
И след като зарязах Бакалеята, почнах Принцът на покрива, много забавен сериал, дори Мики взе да ми харесва тук, дано не ми омръзне към средата, там по принцип корейските сериали започват да издишват. Пускам и един поздрав за годишнината на rossonera Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 11:21 от нощен гост

# 374
rossonera, заповядай newsm38

Оказва се, че преди седмица са станали 3 години откакто пък аз съм в темичката. Как си лети времето  smile3535.

Не казвам нищо за Д-р Джин, защото и него съм замразила за сега. Явно не ми се получава много да гледам текущо Rolling Eyes. Останаха само My Husband..... и Фантомът. Първият, защото е от типа, който можеш спокойно да чакаш следващата серия, а вторият съвсем взе да ми издиша като сценарий, особено в последните серии. Как така
Скрит текст:
ще оставиш изключително важно доказателство без надзор, та дори това да е в полицията. Това, че в болница всеки може да влезе и да измъкне някой болен барабар с леглото и никой да не забележи, явно е нещо нормално в Корея. Но се оказва, че и в секретен отдел на полицията също можеш да влезеш и да излезеш без да те забележат, да откраднеш доказателството, че и да убиеш някой в стаята за разпити, която все пак би трябвало да е с видео наблюдение ooooh!. Схванах, че всичко това се извърши от вътрешен човек и може би дори от някой от началниците в полицията, но въпреки всичко беше направено много плоско Tired. Изкараха, че един човек може да върти на малкия си пръст де що има влиятелни хора в Корея  no.
Иначе, самата идея на драмата никак не е лоша. Но, както и в други крими сериали, нещо не им се получава откъм сценарий. Добре, че са актьорите, които се справят чудсно, за да успявам да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт