Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 669
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • MJF
 Thinking Crossing Arms ама къде се разхвърчахте?! и то с пъпеши  Crossing Arms

Живна, живна сценариста на Фантом
Скрит текст:
Логично написан 17-и епизод а и чудесна динамика. А и никой не се прави на паднал от Марс, всеки взе да мисли.
. Дано с отложените епизоди не се изложи на края. Ясно е че трупове има и по моя сценарий на края, но да видим мойте и на  knit колко съвпадат.

# 676
Коридорът за телепортация е ............

Банкок

Тайпе

Сеул 

Токио

Кой където иска, там да скача. С пъпеши, без пъпеши... При Тик, при Вик... При Шу, при Сето, при Кимутаку....

Аз се паркирам тук и ви чакам. Току виж някой И(К/Я/Т)Е взел, че дошъл на почивка newsm08.

Бали

# 677
  • Пловдив
Добро утро!

Разсмяхте ме и мен рано сутринта с тези пъпеши, полети и парашути. Обаче идвам с вас. Как тъй полет над Токио, пък мен да ме няма. А оставям на rossonera да локализира, къде точно се намира Ямапи и да ме метне при него. От там нататък аз ще се оправям  Joy.

Ех, загадка имало снощи. Браво на freedoms и 2в1, че са ни отсрамили.
Аз бях малко заета та нямах време да погледна тук, че отмятахме с мъжо 13-тата фатална годишнина. От тук насетне вече лесно  Laughing.

Цитат на: rossonera
dovede, давай превод и на Тайске. Редом с Тайши Накагава, мятай и Тайске. Децата при бабите, а ти заета с Тайске и Тайши това лято.  Laughing Шегувам се естествено, но... би било забавно.

rossonera, душа, ще ме изгонят от вкъщи накрая  Laughing. Засега положението го удържам, ама да не прекалявам, не че и аз не се замислих за това, което си предложила  Laughing.

И тук ни припомняха няколко пъти та... Днес мисля си имаме рожденик  Hug.

Tuon, желая ти много здраве и щастие!

За подарък получаваш неустоим поглед от Тик  Heart Eyes.

Скрит текст:

# 678
Шош, сценариста усети, че захапвам продукцията и не иска да станем на кълбета.  Mr. Green

2в1, хим ....What Happened in Bali  Rolling Eyes Бали не е случайно избран,не е.

dovede, първо да уточним.Мятаме само флора,ние си стоим на самолета.
Второ,не се притеснявай,нали 13-та сте я минали, в краен случай го пращай мъЖо при корейските хирурзи със снимка на Ямапи, ще се справят.
Трето, но не по важност Благодаря. Hug Много благодаря.

Грабете за мое здраве. Grinning
Скрит текст:

Нещо шоколадово

И за по-късно

# 679
  • Пловдив
Tuon, благодаря за почерпката. Пъпеши, пъпеши, ама ще си взeма диня  Simple Smile.

Хубава си ми е половинката, не ща пластични операции. Говоря си само аз  Laughing.
Но пък една екскурзия до Япония не отказвам в никакъв случай  Wink.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 10:35 от dovede

# 680
  • MJF
 baloni cheers лъвче  Tuon. Здраве и много усмивки. С кеф от всичко ще се почерпя  eat. Първо от пъпеша, докато има , че не се знае кога ще ги изметката  в далечна Азия  Crossing Arms

Scatter Phantom
Скрит текст:
Тоз режисьор ме.... умори. Де факто от кога Uhm Ki-Joon знае че So Ji-Sub е Хадес? Когато преди няколко серии пусна журналистката за проверка? Или още по -рано? С журналистката , така засне цялата ситуация тогава че на мен не ми стана точно ясно кой какво разбра. Явно ехидната усмивка на Uhm Ki-Joon тогава е значело, че е потвърдил, че всъщност гледаме Хадес.
17 епизод не мога да му простя на сценариста диалога от началото на серията между Хадес, тя и "кравата". Голямо малоумие, което изобщо не се връзва с нашия герой.
 Mr. Green абе ясно е защо го гледам , нито заради  knit, нито заради режисьора. Но все пак да не ме карат да пуфтя  ooooh!

# 681
Tuon, честит рожден ден! Otanjoubi Omedetou! Жива, здрава и всичко най-добро! Повече Тик и на екран. Аз от вчера съм тръгнала с пъпешите, така че за мен от тях. А, да и тортата. Тя е задължителна при мен. Laughing

Тик и във военна униформа, сещам се, че го харесваш и така.

Скрит текст:

И тъй като Шо ти е слабост, ти го пускам заедно с Мацко Джун и Нино в новата реклама на Arashi за Hitachi. Какъв е хубавец, стегнат в костюм, мм?

Arashi - Hitachi CM

dovede, зачудих се аз защо не се включваш с отговор на загадката, при положение, че добре познаваш Кенто. Имало причина... Честито и на теб на патерици! Качвам те на борда за Япония. Нямаш грижи. Laughing Ямапи искаш значи, ммм... Ами Тайске?

Шоши-сан, Iki mo Dekinai Natsu епизод 3 е готов на английски. Днес се мятаме и на него. И все забравям да те попитам нещо... Ти спомена, че отметна вече първи епизод на Beginners!, а забеляза ли Хиромицу там? Хиромицу, който вече отлично познаваш покрай неволите му в Индия. Той е втория главен герой в дорамата, съперник на Тайске Фуджигая.

Не сънувах и снощи Шу. Кенто явно е бил първи и единствен, поне за сега. Laughing

Една новина днес от Япония. Юта "Лукчо" Тамамори е включен в каста на филма Shiritsu Bakaleya Koukou, който ще излезе през октомври. Ще го мъча и филма заради него.

Видях снощи и новия брой на списание Cast Prix Zero vol. 24. Шу е в него (отново). Могат да те разорят тези списания, след като публикуват такива изкушения, а цените им са страшно солени. Но не, няма да се поддам и тук, само фото-книгата на Рьо Йошизава и фото-книгата на D2 Boys. Очаквам ги да излязат и поръчвам.

# 682
 newsm59 happy bd smile3510

Да си жива и здрава Tuon и много, много обичана и щастлива Hug.

Абе, Бали не точно за това е избран, ами щото не знам Пукет как е в момента  Innocent.

Скрит текст:

# 683
  • Пловдив
Тайске и него не отказвам, но знаеш, първата ми японска любов не мога току така да забравя  Crazy.

Ама ти какво, не се задоволяваш вече със снимки от нета, ами направо започна да действаш с поръчки  Laughing.

Гледай ти и Лукчо ли ще става ученик? Ще надзърна сигурно и аз тогава. Обаче виж как все си намираме по някой стимул да гледаме, ко ще и най-глупавата продукция  Laughing.

# 684
  • Bilbao España
 newsm59 Tuon здраве,щастие и много,много усмивки! С удоволствие ще си eat за твое здраве.

# 685
Мерси,мерси на всички  Hug

Как да е в Пукет - топло, пясък, вълни, симпатични лодки, двама ИТЕ ти правят вятър, коктейл в едната ръка, диня в другата .... не звучи зле.
 piasyk

# 686
  • София
Tuon , и аз от все сърце ти пожелавам nbirthday newsm38, бъди жива и здрава и много обичана Hug  bouquet! И ако мечтата ти е да видиш Тик на живо и тази прекрасна страна Тайланд, то аз ти го пожелавам!

# 687
dovede работата е сериозна, друго си е да пипаш японска хартия.  Laughing Още се ограничавам, че се познавам - започна ли да ги поръчвам - трудно ще спра. За сега само две. Пък по-натам ще видим... То ще се чуе. Скъпи са и за сега това все още ме спира, но за Рьо Йошизава не мога да се спра, още повече и като видях една от снимките вътре. На 12 август ще излезе фото-книгата му и чакам. Чакам...
D2 Boys ще излязат през септември. И за тях съм в готовност. За списанията гледам да се ограничавам и да не ги поръчвам, че ако тръгна и с тях. Край.

И да споделя нещо, което сега публикувах в Спирита, и което обмислях от седмица. За да не го пиша отново и тук, направо ви пускам линк.
Шоши-сан, това са отново едни приключения, в които участва и Хиромицу "Индийчето" Китаяма, както и Юта "Лукчо" Тамамори, а главното действащо лице е Тайске Фуджигая.

# 688
freedoms  Hug
Така...изведнъж...много ми се доходи в Тайланд. Flutter

"Навигатор" (на Тик) е отличен с 5 награда  RaKangThong в категория  Shocked... нещо от рода на предаване, което допринася за развитието на обществото.
Наградата този път я е получил Тун.
Скрит текст:

# 689
  • MJF
Мда. И аз се присъединявам към пожеланието на freedoms към   Tuon

rossonera .По ред.
1. Beginners! само първи епизод до тук и ми е пълна каша кой кой е а знам че имам за забелязване лица. След епизода , виждайки стила, реших че ще го гледам на порции от 2-3 серии . Хиромицу и компания ще ги разгледам обстойно.

2. Iki mo Dekinai Natsu епизод 3. Бързо ми свършват тези епизоди  Crossing Arms. Кратички са. Само похвали до тук. Гледам с интерес.
Скрит текст:
 Blush Чак сега разбрах че бабата дето я видяхме и в предишните епизоди е всъщност свекървата в случая. А аз бях в недоумение до тук защо така коментира дъщеря си и поне тя не й е помогнала за толкоз време. Сега стана ясно а и дълбоко в себе си я и вини за смъртта на сина си.
Изясни се и какво е станало преди това с Той. Очаквам да ме подразни доста майката на малкото момченце.
Изобщо имаме пример за две дами , които са слабохарактерни. Първата е майката на Тя. Втората е майката на момченцето. Застинали са емоционално в една позиция преди време и не помръдват, така да се каже. Шока/Стреса е голям и в двата клучая но с времето трябва да се преодолее в някаква степен , така че да не пречи на качеството на живот. А те циклят в затворен кръг и имат нужда от психологическа помощ, след като не са излезли от него до сега.
Гледката на Тя заливаща кексчета с шоколад ме отправи скоростно към днешната ни  eat

3. Ще прочета Спирита.Тайске Фуджигая и Хиромицу "Индийчето" Китаяма са ми колеги в академията. Не може да не знам какви ги вършат  newsm66 Smile

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 17:18 от 6o6ul4o

Общи условия

Активация на акаунт