Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 381
  • 815
  •   1
Отговори
# 375
  • София по рождение
Утре ще ходим. А знаете ли на Служебната ни бележка има подпис Получил: ......Детето ли се подписва?

# 376
Утре ще ходим. А знаете ли на Служебната ни бележка има подпис Получил: ......Детето ли се подписва?
Аз се подписах като ми я дадоха в училището, а не детето / той не че беше с мен, де/.

# 377
  • Там, където ме обичат

Дъщеря ми отиде да спи при приятелка, майка и си пие биричката оттатък, защото щяла да сбърка, ако вземе да пише, а таткото се поти над заявлението. Няма правда на този свят Simple Smile

Така ме разсмя! У нас такова нещо не може да се случи...  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Ами добави тогава, че в момента започва не един, а цели два мача по телевизията и съвсем ще се търкулнеш от смях Simple Smile
Първото го приех с усмивка, но това ме довърши  Joy Joy Joy

# 378
  • София по рождение
Аз се подписах като ми я дадоха в училището, а не детето / той не че беше с мен, де/.
benighted  bouquet и аз ще се подпишал въпреки, че не съм ходила в училище

# 379
  • София
 smile3501  на татко drenski.
Развеселихте ме Grinning

# 380
  • Там, където ме обичат
I АЕГ ЧЕ-АЕ; НЕ  Така попълвах желанията за I AЕГ.
В тетрадката при нас се подписваха родителите. След последното изредено желание ни поставиха Z до края на листа.
Най-досадно ми беше попълването на френската и испанската с тия профилиращи предмети.
Т.е сте попълнили само 4 реда за 1 АЕГ?

# 381
  • София
те са толкова, четири реда са и в списъка на РИО  newsm78. Вие повече ли сте попълнили?

# 382
smile3501  на татко drenski.
Развеселихте ме Grinning
Уф, готово, и като си помисля, че от всичките 29 паралелки, които написах, тя ще влезе само в една... Да можеше да влезе в 5-6 едновременно, че да си струваше писането Simple Smile

Поне тези аплодисменти ще останат да ми звучат утешително в ушите Simple Smile

# 383
  • Там, където ме обичат
те са толкова, четири реда са и в списъка на РИО  newsm78. Вие повече ли сте попълнили?
Не сме подали още. Нали в събота не работиха софийските гнезда, та се каним утре да го направим.

# 384

Да детето.

# 385
Включвам се с един сигурно тъп въпрос. Rolling Eyes
На заявлението точка А. След успешно положени приемни изпити. - само българския  и математиката ли се изписват или всички оценки от НВО ?Ако са  всички то откъде се сверяват дали са  верни?
Благодаря и успех на всички .  bouquet

# 386
  • София и там където не се пуши
На заявлението точка А. След успешно положени приемни изпити. - само българския  и математиката ли се изписват или всички оценки от НВО ?Ако са  всички то откъде се сверяват дали са  верни?
Благодаря и успех на всички .  bouquet

Ми гледат се от бележката - там каквото пише  newsm78. Не са ли ви написани изпитите там.

# 387
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
На заявлението точка А. След успешно положени приемни изпити. - само българския  и математиката ли се изписват или всички оценки от НВО ?Ако са  всички то откъде се сверяват дали са  верни?
Благодаря и успех на всички .  bouquet

тези, с които детето ще кандидатства- БЕЛ, математика и още някои за специализираните гимназии, евентуално....
трябва да са вписани в служебната бележка

# 388
В нашата  служебна бележка са вписани само БЕЛ и Математика  Thinking .Предполагам - че само те се изписват в заявлението.

# 389
  • sofia
Здравейте и от мен, тези дни съм в голяма чуденка. Детето иска да кандидатства само в едно училище - НПГПФ, а там изпитите са на 28 юни. От няколко дни я карам да ми каже и други училища, в които иска да учи - без резултат. Та въпроса ми е ако не подадем заявление за първо класиране ще може ли да участваме в 3то или да подам заявление за първо класиране без да я питам повече. Уф нямам идея какво да правя, още помня колко бях ядосана на майка ми, че ме записа да уча нещо което не исках.

Общи условия

Активация на акаунт