Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 425
  • 815
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Не даваат да си вземеш един-два екземпляра и да си ги попълваш вкъщи. Поне не навсякъде. Аз също бих предпочела да си го попълня вкъщи оригиналното заявление, ама не става!

# 346
  • Там, където ме обичат
A не е ли по-просто да си напишем в къщи списъка с желанията, на ръка, и там да ги препишем в заявлението?
Фокси, най-добре на оригинално заявление с въведени на ръка желания. Хората са го измислили, а ние умуваме от една седмица-поединично, двустранно, с кодовете, без и т.н. Wink Оказа се, че приемат всякак, но така ще си най-спокойна. И най-важното следиш за кодовете над главите им  bouquet
Мислех си го, но си мислех да не излеждам параноична.

# 347
Сигурно не съм първата, но недоумявам как ръкописно ще изпиша ПЪЛНОТО ИМЕ НА УЧИЛИЩЕТО + ЧЕ-ИЕ; АЕ; БЕЛ

И аз сега попълвам на компютъра и утре ще си направя няколко варианта. Едностранно, двустранно, зад игла, фестон, всичко  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Но ако ме накарат да попълвам на ръка, просто не знам как ще се побера първо в моята кожа, после в кутийките.

Мерси, там ще ида утре. А тази щуротия с пола - в компютърния вариант - знаеш ли, или не би било пречка там на място да го изографисам.

А да, забравих - с кодове и без кодове Simple Smile

В 30 училище приемат попълнени на компа заявление. Просто иди там и няма да имаш проблеми!  Hug

# 348
# 349
Не даваат да си вземеш един-два екземпляра и да си ги попълваш вкъщи. Поне не навсякъде. Аз също бих предпочела да си го попълня вкъщи оригиналното заявление, ама не става!

става 

изтегляш си го от интернет от страницата на рио
попълваш си го  в къщи и после само го предаваш
поне аз така направих и ни приеха документите  Simple Smile

# 350
  • София
имах предвид друго - съвсем оригиналното е един голям двоен лист, който се сгъва по средата.

# 351
става 
изтегляш си го от интернет от страницата на рио
попълваш си го  в къщи и после само го предаваш
поне аз така направих и ни приеха документите  Simple Smile
Да бъде двустранно и много трябва да се внимава за точното изписване на съответните специалности,да бъдат вмъкнати на един ред,да не се навлиза в графата с кодовете.
Отдолу на първа страница ,след № на удостоверението да е вписано името на училището от където идва детето.
Входящия № горе на първа страница се попълва от служебната бележка с оценките.
Направи го така и няма да има проблеми.

# 352
Ако може и аз един въпрос за попълването на формуляра-оценките с думи как точно трябва да се изпишат?Примерно пет цяло  и еди колко си...?Така или бъркам?

# 353
Ако може и аз един въпрос за попълването на формуляра-оценките с думи как точно трябва да се изпишат?Примерно пет цяло  и еди колко си...?Така или бъркам?

добър, много добър и т.н.

# 354
А те как го прибират - дупчат и в папка ли?Или слагат в джобове? Ако си го занеса попълнено на компютър двустранно дали ще има проблем с това?

# 355
Ако може и аз един въпрос за попълването на формуляра-оценките с думи как точно трябва да се изпишат?Примерно пет цяло  и еди колко си...?Така или бъркам?

добър, много добър и т.н.

Много благодаря!Колко съм изтрещяла само!А то детето си играе на вън!

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 20:15 от vileto33

# 356
  • Попово
Както са изписани в служебната бележка, но без точките.

Да бъде двустранно и много трябва да се внимава за точното изписване на съответните специалности,да бъдат вмъкнати на един ред,да не се навлиза в графата с кодовете.
Отдолу на първа страница ,след № на удостоверението да е вписано името на училището от където идва детето.
Входящия № горе на първа страница се попълва от служебната бележка с оценките.
Направи го така и няма да има проблеми.
Ако си от друга област (извън тази където си учил) входящият номер не се попълва. Служителите ти го попълват, защото ти дават нов, от областта в която кандидатстваш.

# 357
  • Пловдив
Офф, не можахме днес да подадем Sad Дори и едно желание да има в професионална паралелка искат медицинско. Добре, че поне не чакахме на опашката, а ни го каза един от учителите, които обикалят между родителите и отговарят на въпроси... за СОУ “Св. Софроний Врачански”, ж.к. “Тракия” става въпрос. В понеделник ще вадим медицинско и - втори опит  Shocked Иначе огранизацията там беше на ниво, копче не мога да кажа! Подготвили бяха 10-тина маси, столове, на всяка маса папка с имената на паралелките...абе както си трябва!

# 358
Така. Пуснах на обед втори въпрос, излизах насам натам, връщам се, гледам никой не ми е отговорил. И си казвам: тези бг-мами нещо станаха нелюбезни, не искат да ми отговорят на въпроса. После се заглеждам и виждам, че по някакъв начин съм, без да искам съм го пуснал като цитат от преден въпрос и не си личи, че е нов въпрос.

Затова го повтарям сега. Ето го:

В заявлението всичките ли профилиращи предмети се изписват или се пише само до втория, който показва езика?

Пример:
Първа АЕГ - Профил ЧЕ - АЕ,  ИЕ,   БЕЛ/М/Х,  И/Г/ИТ

или само

Първа АЕГ - Профил ЧЕ - АЕ, ИЕ

# 359
  • София
Така. Пуснах на обед втори въпрос, излизах насам натам, връщам се, гледам никой не ми е отговорил. И си казвам: тези бг-мами нещо станаха нелюбезни, не искат да ми отговорят на въпроса. После се заглеждам и виждам, че по някакъв начин съм, без да искам съм го пуснал като цитат от преден въпрос и не си личи, че е нов въпрос.

Затова го повтарям сега. Ето го:

В заявлението всичките ли профилиращи предмети се изписват или се пише само до втория, който показва езика?

Пример:
Първа АЕГ - Профил ЧЕ - АЕ,  ИЕ,   БЕЛ/М/Х,  И/Г/ИТ

или само

Първа АЕГ - Профил ЧЕ - АЕ, ИЕ

При нас ни накараха да напишем на ръка всички профилирани предмети /заявлението ни беше на компа/.

Общи условия

Активация на акаунт