Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 304
  • 815
  •   1
Отговори
# 495
На първия лист са имената и т.н. а на втория желанията с подписите и моето име и подписа и името на приемащия ooooh!

# 496
  • Варна
CrazyПак да питам.........след дъжд качулка де, ама все пак....

-Има ли някой подал Заявлението разпечатано от нета на ДВЕ СТРАНИЦИ, а не на една двустранно????

Rolling EyesИ това проблем ли е , ако е на две???? newsm78
 #Crazy
Ние подадохме на две страници, но във Варна. Приеха ни ги. Като прочетох назад, малко се притесних да не се разделят и разменят двете страници, но се надявам всичко да мине добре.
Бах ги попълнила на компютър, вкл. кодовете. В комисията се впечатлиха, а аз обяних, че чета бг-мама Simple Smile. За което благодаря на всички вас. Успех!

# 497
Някой да е ходил да подава заявлението в 119-то в София? Теоретично сме се запътили днес, обаче ако ще има хора и чакане, може да остане за утре - затова ме интересува инфо от лично впечатление.

# 498
CrazyПак да питам.........след дъжд качулка де, ама все пак....

-Има ли някой подал Заявлението разпечатано от нета на ДВЕ СТРАНИЦИ, а не на една двустранно????

Rolling EyesИ това проблем ли е , ако е на две???? newsm78
 #Crazy

Ние така подадохме заявлението, попълнено изцяло на компютър + кодовете. Само дето ме накараха да махна телчето с което ги бях закопчала - така, че не използвайте телбот!

# 499
  • София по рождение
Здравейте,
на мен ми се случи следното: Подадохме в неделя в 21-во. Казаха ни ние да си попълним кодовете-те ще ги проверят. На един от кодовете обърках 1 цифра. Учителката ме накара да го задраскам-до него да напиша отново и да се подпиша. Да не би пък това да е проблем се замислих-дали да ходя да го преписвам newsm78

# 500
eslanchice, спокойно! Щом са ги захванали заедно едва ли ще има проблем  Peace!

# 501
Здравейте! Ей, ама не си струва да се притесняваме чак за такива дребни формалности. Ясно е вече, ча практиката е различна според много неща, но основното е важно и да се надяваме, че при него всичко е наред. Аз лично просто изтрих на компа клетката "ж" и оставих само "м" за пол и нямаше никакъв проблем. Само дето не предвидих, че ще ме накарат да напиша собственоръчно входящия номер от НВО, който по принцип знам наизуст, ама учителката тръгна да ми го диктува цифра по цифра и за малко да го сбъркам. Какво да се прави - учителска и родителска деформация.

# 502
Благодаря на Летисия за отговора, така мислех да постъпя и аз, но сега се чуствам по-спокойна. Успех на дечицата и спокойни майки и бащи до излизането на класирането желая

# 503
  • Пловдив
Днес разбрах, че в различните гнезда имат различни изисквания, поне в тези две, в които съм ходил. В събота бяхме в СОУ “Св. Софроний Врачански”, ж.к. “Тракия”  и там в папката със специалностите имаше първа колона "град", където бяха написали съкратено "П-в"  Съответно и в другата колона със самите паралелки имаше съкращения от вида "англ. ез." "немски ез." "Ив. Вазов", а най-отгоре с дебели почернени букви пишеше "ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НИКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪКРАЩЕНИЯ". Попълнихме по тези изисквания - точно, както ги пишеше в тяхната папка, но се оказа, че ще трябва медицинско и остана за подаване днес. Днес обаче ми беше по-удобно да отида в друго гнездо - ОУ “Райна Княгиня”, ул. “Полк. Сава Муткуров” № 40. Викам си, ще минем за 5 минути, то всичко ни е готово (без кодовете). Да да, ама не! Тук такива съкращение не минаваха. Пловдив трябвало да се изпише с цяла дума, и всичко останало - не сме ли били видели образеца, а образеца - ДРУГ - наистина без никакви съкращения! Можело и да се пише на повече от един ред, само се слагала наша номерация отпред вместо предварително напечатаната...  Айде преписвай наново, че както грозно и пиша - ужас, предишното поне жената го попълни... Та моя съвет е не попълвайте нищо предварително, по-добре на място!

# 504
Здравейте,
ние утре следобяд ще идем да подадем заявлението, сега го попълвам на компютъра. Но не намирам кода на НПМГ. Предполагам, че кода на у-щето е задължителен, както и кода на паралелката?!?
Докарахме ги до 9 желания /това ни е любимото число у дома/. Със сигурност ще чакаме второто класиране, защото искаме в  1 НЕГ да влезнем Simple Smile. Той твърдо иска втори език Руски, дори не искаше да пишем паралелките с БЕЛ, но май може след време да се премести, ако го приемат с БЕЛ, в математическа или с руски? Някой може ли да каже-Ганис?
1.   2204091: 91НЕГ проф.Константин Гълъбов, 0911 ЧЕ-НЕ;АЕ/РЕ  0911
2.   2224073: 73 СОУ Владислав Граматик; 0734 ЧЕ-НЕ;АЕ;М  0734
3.   2224073: 73 СОУ Владислав Граматик; 0732 ЧЕ-НЕ;РЕ;М  0732
4.   2224073: 73 СОУ Владислав Граматик; 0731 ЧЕ-НЕ;РЕ;БЕЛ  0731
5.   2224073: 73 СОУ Владислав Граматик; 0733 ЧЕ-НЕ;ФЕ;БЕЛ  0733
6.   2224433: НТБГ ; 4332 Банково дело-НЕ  4332
7.   2224433: НТБГ ; 4334 Оперативно счетоводство-НЕ  4334
8.   2211420: НФСГ ; 4201 Икономика и мениджмънт -НЕ  4201
9.                   НПМГ, 3042, НЕ, М, Инф.  3042

п.п. с изненада констатирам, че не сте изписали 50 страници в тази тема Simple Smile Много сте полезни  Heart Eyes

# 505
  • Пловдив
Днес разбрах, че в различните гнезда имат различни изисквания, поне в тези две, в които съм ходил. В събота бяхме в СОУ “Св. Софроний Врачански”, ж.к. “Тракия”  и там в папката със специалностите имаше първа колона "град", където бяха написали съкратено "П-в"  Съответно и в другата колона със самите паралелки имаше съкращения от вида "англ. ез." "немски ез." "Ив. Вазов", а най-отгоре с дебели почернени букви пишеше "ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НИКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪКРАЩЕНИЯ". Попълнихме по тези изисквания - точно, както ги пишеше в тяхната папка, но се оказа, че ще трябва медицинско и остана за подаване днес. Днес обаче ми беше по-удобно да отида в друго гнездо - ОУ “Райна Княгиня”, ул. “Полк. Сава Муткуров” № 40. Викам си, ще минем за 5 минути, то всичко ни е готово (без кодовете). Да да, ама не! Тук такива съкращение не минаваха. Пловдив трябвало да се изпише с цяла дума, и всичко останало - не сме ли били видели образеца, а образеца - ДРУГ - наистина без никакви съкращения! Можело и да се пише на повече от един ред, само се слагала наша номерация отпред вместо предварително напечатаната...  Айде преписвай наново, че както грозно и пиша - ужас, предишното поне жената го попълни... Та моя съвет е не попълвайте нищо предварително, по-добре на място!

Благодаря ти за инфото! За мен е много полезна информация, защото и ние сме се насочили към "Райна Княгиня" да подаваме.  Моля да споделиш имаше ли много хора и само една комисия ли приема документите?

# 506
Здравейте,
ние утре следобяд ще идем да подадем заявлението, сега го попълвам на компютъра. Но не намирам кода на НПМГ. Предполагам, че кода на у-щето е задължителен, както и кода на паралелката?!?
Докарахме ги до 9 желания /това ни е любимото число у дома/. Със сигурност ще чакаме второто класиране, защото искаме в  1 НЕГ да влезнем Simple Smile. Той твърдо иска втори език Руски, дори не искаше да пишем паралелките с БЕЛ, но май може след време да се премести, ако го приемат с БЕЛ, в математическа или с руски? Някой може ли да каже-Ганис?

п.п. с изненада констатирам, че не сте изписали 50 страници в тази тема Simple Smile Много сте полезни  Heart Eyes

Само кодът на паралелката се попълва.  

# 507
  • Пловдив

Благодаря ти за инфото! За мен е много полезна информация, защото и ние сме се насочили към "Райна Княгиня" да подаваме.  Моля да споделиш имаше ли много хора и само една комисия ли приема документите?
Имаше много хора, които попълваха документи, иначе за самото предаване има 4 отделни "комисии" ли да ги нарека в четири отделни стаи и там не се чака въобще за самото подаване. Поне така беше сутринта към 9:30ч

# 508
  • Пловдив
zdravko Благодаря!  bouquet

# 509
Здравейте,
Само кодът на паралелката се попълва.  
Благодаря baigun, ще махна и останалите кодове на училища, пък да видим в нашето гнездо какво ще кажат, ако трябва ще препиша на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт