Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 180
  • 815
  •   1
Отговори
# 705
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз пак да попитам:
Къде ще може и ще може ли изобщо да се види с какъв бал е прието на първо класиране последното момиче в дадена гимназия? (напр. искам да знам в 31 СУЧЕМ ... какъв е последният бал, за да си мисля, дали има някакъв шанс за 2-ро класиране)
В сайта ще видя класирането само на моето дете ..., но по у-щата не лепят ли списъци  newsm78

# 706
  • Попово
Благодаря за отговора, dim_rosi   bouquet, eine in Rente gegangene Nixe  bouquet !
Ама като гледам във Варна всички ще ходят в І ЕГ, НЕ. Аз вече съм спокойна, че няма желаещи за МГ и сме вътре от раз.
Желая успех на всички въпреки, че борбата ще е жестока за НЕ. Ама дано  newsm17  всички форумски деца да успеят и да зарадват форумските мами.
Аааа, не е баш тъй Simple Smile
Като подавахме нашето заявление и госпожите от комисията се заиграха с моя чаровник, та се разприказвахме. Аз разбира се, съвсем неслучайно ги попитах дали са уловили някаква тенденция и дали всички са се запътили към ЕГ-НЕ, на което те ми казаха:"неее, вижте" и онагледиха казаното с три заявления от последния час - три много силни бала (над 35) с по три желания в списъка - и трите МГ. Така че треперете и вие Simple Smile
Шегувам се, с този бал като вашия е грехота да треперите Simple Smile

newsm12

# 707
Аз пак да попитам:
Къде ще може и ще може ли изобщо да се види с какъв бал е прието на първо класиране последното момиче в дадена гимназия? (напр. искам да знам в 31 СУЧЕМ ... какъв е последният бал, за да си мисля, дали има някакъв шанс за 2-ро класиране)
В сайта ще видя класирането само на моето дете ..., но по у-щата не лепят ли списъци  newsm78

За конкретното дете може да се проверява по нета, а и в гнездото, където са подадени документи. Иначе в сайтовете на РИО-тата трябва да изнесат класирането по училища и паралелки с минимален и максимален бал.

# 708
  • Sofia
Аз пак да попитам:
Къде ще може и ще може ли изобщо да се види с какъв бал е прието на първо класиране последното момиче в дадена гимназия?
Във всяко училище изнасят списъци на приетите деца със съответните балове.

# 709
Днес цял ден си мисля какво ли ще правим след 5 години, когато пак ще кандидатстваме, по-точно дали пак ще имаме на разположение детайлна информация във форума и дали има наръчник на Ню импрес за 12 клас. Ох, мили майки (и татковци) дано пак да сте тук.   bouquet

# 710
  • Попово
Днес цял ден си мисля какво ли ще правим след 5 години, когато пак ще кандидатстваме, по-точно дали пак ще имаме на разположение детайлна информация във форума и дали има наръчник на Ню импрес за 12 клас. Ох, мили майки (и татковци) дано пак да сте тук.   bouquet

+1

# 711
  • София
Аз пак да попитам:
Къде ще може и ще може ли изобщо да се види с какъв бал е прието на първо класиране последното момиче в дадена гимназия?
Във всяко училище изнасят списъци на приетите деца със съответните балове.

За кое училище става въпрос, за гнездото ли? Или за конкретните гимназии, в които е прието детето?

# 712
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
lady Green, Ali_sun ,   bouquet

Днес цял ден си мисля какво ли ще правим след 5 години, когато пак ще кандидатстваме, по-точно дали пак ще имаме на разположение детайлна информация във форума и дали има наръчник на Ню импрес за 12 клас. Ох, мили майки (и татковци) дано пак да сте тук.   bouquet

Ха, дано!!!

# 713
  • Sofia
Andariel , всяко училище изнася списъци на децата , които са приети в него. В гнездата излиза класирането на децата , които са си подали документите там, независимо къде са приети.

# 714
Списък за класиране на учениците след 7 клас бургас 2010г. само това намирам,а за 2011 нищо  Rolling Eyes

//ouaprilov.org/wp-content/uploads/2010/06/7-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5.pdf

п.п.  http://www.nu-impress.com/2012_Burgas.pdf

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 23:05 от m@msy

# 715
  • София
Днес цял ден си мисля какво ли ще правим след 5 години, когато пак ще кандидатстваме, по-точно дали пак ще имаме на разположение детайлна информация във форума и дали има наръчник на Ню импрес за 12 клас. Ох, мили майки (и татковци) дано пак да сте тук.   bouquet

+1

Като нищо. Спомних си как дъщеря ми беше 5 клас като се регистрирах във форума и от тогава до днес  черпя инфо по разни въпроси именно тук. От нейния 5 клас.. Наесен ще бъде 10-ти.  Mr. Green Времето лети и  няма да усетим кога ще ни хване и дванадесетокласната треска. Но тогава порасналите ни деца ще са по-ориентирани, ще имат по-ясна визия за нещата.
Но ние пак ще си треперим и ще пишем във форума...

По повод питането, РИО качва на страницата си списък с максималните  и минималните балове
по паралелки - и за 1-во , и за 2-ро класиране. Peace

Ето  за 2011:
1 класиране:
http://regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2011_mon/Mi … ral_Ikl_pomin.pdf
2 класиране:
http://regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2011_mon/Mi … al_IIkl_pomin.pdf

# 716

Silvi mama, не го мислете кандидат-студентското след 5 г.- все пак там става дума за  Naughty  ПАРИ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile - на входа на ВУЗ-а плащаш комплект документи за кандидатстване 10-20 лв, попълваш, влизаш при приемащите (обикновено са по 2). За отрицателно време ти вкарват данните в компютъра като преписват от комплекта който си попълнил малко преди това, принтират 2 екз. проверяваш, подписваш ако си съгласен и им връщаш техния. Така си 100% сигурен в информацията в главния компютър, който после ги джурка. разбира се плащаш и такса за кандидатстване 40-50 лв. още. Иначе си седите с тях вие и детето около бюрото (има предвидени и столове за кандидатите и родители ако има с тях). Много е организирано и няма опашки. Само кафе не ме почерпиха  Laughing никъде миналата година. Нещата там са на парче- всеки ВУЗ си има в сайта за последните години статистиките.

# 717
  • Там, където ме обичат
рос, това ще се случи на второ класиране. Повечето деца, независимо ддали са за Ак или друго училище на специален прием, ще си подадат документите за първо класиране ей така, за да се видят къде биха влезли.
Права си, това е масова практика. И това е една от причините за промените, до които се стига на второ класиране.
Не разбрах - в гнездата ще излезнат ли списъци кой и къде е приет?

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 23:29 от foxysilver

# 718
  • София
Ще сложат списък с класирането само на децата, подали заявлението си в съответното гнездо, не на всички кандидат-гимназисти.Обобщената информация за минимални балове по паралелки ще бъде качена на сайта на РИО. Може  да се разходите и до гимназията, която ви интересува за 2-ро класиране. Тя  ще е залепила списък с приетите в нея на 1 класиране деца.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 23:58 от eine in Rente gegangene Nixe

# 719
  • Там, където ме обичат
Ще сложат списък с класирането само на децата, подали заявлението си в съответното гнездо, не на всички кандидат-гимназисти.Обобщената информация за минимални балове по паралелки ще бъде качена на сайта на РИО.
Предният ти пост беше много добре аргументиран и ясно обяснена очакваната прогноза. Русалке, що не вземеш да ги консултираш тия от МОН, та да спрат с недомислиците си, да не употребявам по-силни думи.

Общи условия

Активация на акаунт