140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 979
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Хиър, не миеш щото нямаш моето дете, което обича да лиже пода. Crazy Simple Smile

Страх ме е, че като проимам дете, пак няма да стана чистница...  Embarassed

# 106
Бре Бенсън, като те чета, май за една и съща парочистачка говорим: McCulloch, нали?

Подовете ни са дюшеме и ботекс. Пробвах парочистачката и за прозорци, и за колата, и за фуги, и за тоалетна чиния, и за ваните. Ами не съм доволна. Мноооооого бавно, мнооооого пипкаво, лоши резултати. С химията - пръс! бръс! и готово.

Имам куче, което се втечнява при миризма на фъстъчено масло, цитрусови плодове и диня.

Имам две деца, които бягат боси на двора, след което превземат къщата на "ура!"

Имам и зеленомислеща глава на раменете. Много ми се щеше парочистачката да работи, ама йок...

# 107
  • Boston, MA
Защо да не се мокри дървения под? Нашия го мокря смело (ние също сме на старо дюшеме). Никога не е идеално чисто за повече от 15 минути...

Иначе имаме малко за боядисване и следващия ремонт ще го правя когато децата вече не цапат. Някакви идеи от порасналите колко години ще са това?  Laughing

# 108
 smile3501 за Мони.Голям мъж,да му мисли майка му с момите дето го бройкат..
*
Bubka,дишай споко следв.10 години Mr. Green  Не чистя и ми е мноооо добре.Слабо ме вълнува кой къде лиже вече,нямаме бебета; между усилията на румбата и бащата на децата не са ни полазили буби и др.твари
*
Тормозите ли чадата с нАука през вакацнията (К ++ )?Събирам /обменям идеи..

# 109
  • Чикаго / София
Анет, тормозя ги от разстояние, а бабите помагат в тормоза.

Взела съм им по една книга Сингапурска математика от Баренс и Нобел и по една за писане. Всеки ден правят по някоя страница от тях.  Отделно ги карам да четат книги, ама на български в момента. Малко се опъват с това, но всеки ден прочитат поне по 5 страници. Междудругото книжките които съм им взела са им интересни и забавни, харесват ги, но не им харесва това, че четат по-бавно отколкото на английски и бързо се отказват. За сега се справят де. За последния месец преди да се приберат съм им пратила по 2 книги на английски, а и от сайта на училището им имат някаква програма за четене, та ще четат и от там. Да влезнат в крак малко с четенето на английски, че като се приберат и след 4 дни почват училище.

Дните са дълги, има време и за игра и за упражнения малко. Събота и неделя са им почивка.

# 110
 Мъчим, мъчим. Четене всеки ден, математика почти всеки ден, че ми бяга по тъч линията. Страшно недолюбване на таз наука, ей. Иначе сме на вълна Star Wars, гледа се в компанията на 2 съседки и пита дядо си като включва на цигански си " аз повече хенсъм ли съм от Хан Соло?" Та от снощи е с разбита уста и изкъртен преден зъб, господин "хенсъм ли съм повече от хан соло".

# 111
О, Бубка, докато живеят с теб  Laughing освен, ако не си им приложила някакъв "ала Анет" тренинг. Моите тийнове не отбират.
На каката не й чистя стаята отдавна, но всяка сутрин гардероба го изважда на кревата, всички обувки, които пробва са пръснати навсякъде, има около един чувал празни бутилки от вода под кревата й и сме във вечен хънт на ритейнъра с който спи. Купихме нова стая за суит 16, щяла да подържа много чисто и не разхвърляно  Laughing. А, за математика само като й спомена и й става лошо, заболява я глава и всичко останало. Виж книжки не й стигат. Грижата и помощта от нея за малкия са неоценими Heart Eyes. Прави го с голяма любов и с удоволствие  Heart Eyes.

С баткото се боря още, веднъж се ядосах и казах, че няма да му чистя стаята... ами, на втората седмица храна и мръсни чинии, не издържах  Sick. Всичко различно от ХВОХ е без никакво значение.

Соу Уат, мале, да му минава на хенсъм  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 21:51 от vanhorne

# 112
  • WA, USA
Хора, пия си мастиката над звездно небе, лагерен огън, децата спят в палатката...така мога да изкарам и сто години. Изведнъж се върнах на 20. Hug

# 113
Хора, пия си мастиката над звездно небе, лагерен огън, децата спят в палатката...така мога да изкарам и сто години. Изведнъж се върнах на 20. Hug

ихааа Руми, така и до 120 бива, само мастиката ще я сменя с друго  Laughing

# 114
 Руми, страхотно е при вас, и аз ще сменя мастиката с едно винце.
Ванхорн, благодаря. Размина се с разцепена уста, x-ray, извадиха му 2 зъба, слава богу млечни, новите са незасегнати. Сега говори смешно, чдяло му се шуши.

# 115
Здравейте момичета нахлувам в темата ви за да помоля за услуга.Племенникът ми живее в Сиатъл и иска края на юли или август да се прибере за месец.Помоли ме за телефони на травел агенции,но хич не съм наясно.Дайте някакви идей и тел.Видях в началото на темата агенциите.Ще чакам да се включите  bouquet

# 116
  • Чикаго / София
So what голям сладур е твоето момче! Красавец си е и така. Добре е, че няма големи поражения, постоянните зъбчета ще пораснат скоро и ще забравите за случката.

Руми завидях ти, и за мастиката също  Simple Smile

RYBI нека прозвъни тези агенции. Ние направо звъним на ЛОТ защото с тях пътуваме, но не сме в Сиатъл. не знам от там кое е най-изгодно.

# 117
И аз нахлувам в темата! Малко попрочетох назад и ми се приходи и на мен на палатки Crazy
Аз искам да ви питам дали знаете колко горе долу излиза цената на пратка от Калифорния до БГ и за колко време стига с американските пощи usps? Но най-вече ме интересува срока на доставка. Ако има значение пратката е 1,5 кг и съдържа едни спрейове. Проблемът е там, че познати на наши познати, на които им предстои идване до България, се съгласиха да ни донесат въпросните спрейове. Ние ги поръчахме и платихме и те пристигнаха на техния адрес, но сега се оказа, че багажът им бил точно килограми и за спрейовете ни нямало място Sad Помолихме ги въпреки това да ги вземат като ние ще платим екстра багаж колкото ги таксуват, но не стига, че багажа бил точно килограми, ами и нямало място и трябвало друга чанта да вземат  ooooh! и сега тия спрейове ще ни излязат златни.

# 118
Спрейовете са опасни стоки и пощите не ги пренасят,

# 119
Titina  Shocked аз доколкото съм запозната не могат да се пренасят в ръчния багаж, но в другия може. Пък и те са поръчани от Флорида и са пътували до Калифорния. Каква е логиката да не могат да пътуват до БГ?  newsm78 Става въпрос за автомобилни спрейове

Общи условия

Активация на акаунт