140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 430
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Имам Viber и говоря с приятели, които имат телефони с нет в БГ, но не са много. Родителите ми са на вилата и там нет няма, съответно скайп няма. Имам нужда от телефонна връзка на нормални цени, другото ми е ясно Simple Smile.  Ще поровя.

# 556
Ванх,майка ми има  сел провайдер в бг к и позволява до мисля 1000 фри минути с моя сел тук (мисля може да сложи до 2 номера)..ако искаш детайли и това би работило за вас-кажи и ще питам..така говорим през седмицата (30 мин/ден на път за работа ни оправят),уикненд аз звъня на стационарен през булинк.

# 557
  • The QC to be!!!
Ванх, през скайп до мобилен в Бг. не се чупи "прасето", но определено се краква.  Tired - 38цента/мин. Аз това ползвам.  #Cussing out Не зн. на какво казваш нормални цени обаче и не зн. друг вариант. А вашите щом са на вилата, имат мобилен, ако може да си вкл и нет трафик към него, би трябвало да има 3Г покритие.  newsm78 Но да, за това си трябва и такъв тел.

# 558
Ванх,майка ми има  сел провайдер в бг к и позволява до мисля 1000 фри минути с моя сел тук (мисля може да сложи до 2 номера)..

И ние сме на тази схема, Глобул е оператрора. Ако аз трябва да звъня ползвам http://www.voipraider.com/

# 559
  • The QC to be!!!
И ние сме на тази схема, Глобул е оператрора. Ако аз трябва да звъня ползвам http://www.voipraider.com/
Каква е тази схема?  newsm78 Този воипрайдер - е 35 цента на мобилен в бг.  Tired

# 560
Описаната от Анет схема.
Войпрайдера го ползвам основно за домашен телефон, на мобилен само по спешност  Peace . Почти никога не ми се налага да звъня аз, така или иначе.

# 561
Благодаря ви момичета!

Анет, родителите са с Мобилтел, но нямат нет. Аз римоутли им уравлявам компютъра, но ако вземат смарт телефони няма как да им помогна и не мисля, че ще се справят. Пак ще е Булинк 19.9 c/min Bulgaria-Mobile.

# 562
Ванх, планът с този оператор (3 тел номера в чужбина 1000 мин) е 10 лева (беше 20). Не е нужен нет изобщо. И аз говоря с тях по този начин. Войп използвам само да звъня на бабите. Мобилните телефони само докато звънят без разговор ми взимат такса.

# 563
Ники, разбрах, но мама и татко имат договор с Мобилтел, а това е на Глобул, нали така? Аз имам дружка с тази програма и ми звъни много често на мобилния.

# 564
Ники, разбрах, но мама и татко имат договор с Мобилтел, а това е на Глобул, нали така? Аз имам дружка с тази програма и ми звъни много често на мобилния.

Те и наш'те са с Мтел, но съм им оставила една Глобулска карта и я ползват на отделен телефон ( някаква трошка). Говорим на корем с/у смешна сума на месец.

# 565
Клер, това е вариант щом е без договор, а и сега говоря с дружка и тя ми изясни, че не е толкоз страшно.
Аз съм с онова усещане от преди доста години когато беше много скъпа тази услуга в БГ, сега разбирам, че има варианти и никак не са лоши.

Пак благодаря   bouquet

# 566
Аз използвай скайп - звъня на стационарни - месечна такса $5.99
Вайбър - от мобилен на мобилен
Пулс телекомс  - към мобилен тел $.29/мин
Брат ми има план в БГ към Виваком -3500 безплатни минути на месец, той се обажда в къщи доста често.
Тук сме с маджикджак - мисля цената беше 20/година - безплатно из Северна Америка ( САЩ и Канада)

А всички имат стикове за мобилен нет ( като флашки са) - цената на БТК е 5лв/месец

# 567
Е за телефоните мога да се включа  Grinning
Имаме меджикджак - $20 годишна такса , отделно може да се купи карта и да се обадиш до почти всяка точка на света / от там звъня на баща ми т.к. той е с 3 телефона за 3 държави, че където на него му е по- евтино/. ММ има нет 10 припей карта, от нея звъним до БГ, но не съм сигурна дали става за мобилен оператор, иначе тарифата е   $ 0.15. Майка ми е към Глобул и тя има сума ти и безплатни минути, че редовно си говорим и с нея, ама най- съм доволна от скайп и се виждаме и се чуваме .
И така и така съм се разписала, да похваля Плами, за около месец се научи да пише азбуката, голям е сладур, трепери му ръчичката, буквичките леко разкривени, ама как се старае. Сега само трябва да го науча да вика на баща си Юлиян, а не Юлияна. Иначе вчера ми направи и комплимент на български " и ти много сладка". Не мога да повярвам колко много се промени за няколко седмици. Пу-пу.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 05:46 от MVK

# 568
Titina, до сега не знаех, че мобилния (с флашка) е толкова достъпен, вече говорих с тях и ще сменя тактиката. Благодаря   bouquet

# 569
Сега само трябва да го науча да вика на баща си Юлиян, а не Юлияна. Иначе вчера ми направи и комплимент на български " и ти много сладка". Не мога да повярвам колко много се промени за няколко седмици. Пу-пу.

Joy
Пу-Пу

П.С. Заинтересувахте ме с мерките на Катето. Какво е била направила? Разкажете моля ви се, уж не ме интересуваше, ама клюката си клюка. Grinning

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 07:03 от Цонна

Общи условия

Активация на акаунт